Tillbaka till hemsidan
Personligt lapptäcke

Personligt lapptäcke

Designa ett eget lapptäcke online Made in the UKMade in the UK

från 1 638,00 kr

Designa ett personligt lapptäcke med dina foton och mönster. Vi trycker på högkvalitativt Duchess-satin som ger ditt överkast en underbart lyxig...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 139 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Lyxigt lapptäcke med egna foton

 • Välj mellan 7 storlekar
 • Tjockt och varmt sängöverkast 
 • Gör ett fotocollage i vår enkla app
 • Duchess satin fototryck av högsta kvalitet 
 • 3 färger till baksidan. 10 års garanti 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Personliga lapptäcken - 7 olika storlekar 

 • Spjälsäng, minilapptäcke 70x110 cm - Babyminnesfilt att älska för alltid 
 • Soffa lapptäcke 100x110 cm - Håll dig varm och njut av minnen
 • Barn 100x148 cm - Barn lapptäcke att behålla för alltid 
 • Klassisk enkelsäng 135x200 cm - Fantastiskt lapptäcke eller filt 
 • Dubbelsäng 200x200 cm - Fint lapptäcke som imponerar
 • King 220x220 cm - Stort lapptäcke som håller alla dina minnen  
 • Super King 260x220 cm - Vårt största personliga lapptäcke

Lapptäcke som ger liv åt gamla minnen 

Att minnas goda gamla tider är alltid fint. Ett sätt att ta vara på dina minnen är att skapa ett lapptäcke med alla dina favoritfoton tryckta. Du kan designa ett personligt lapptäcke i vårt enkla onlineverktyg, som du får tillgång till genom att klicka på knappen här ovan "Starta Design". Välj ut dina favoritfoton och placera dem som du vill. Om du har många foton och inte kan välja så kan du enkelt skapa ett slumpmässigt fotocollage i vår app. Bags of Love erbjuder ett brett sortiment av fotoprodukter som alla ger liv åt minnen och vårt personliga lapptäcke är en riktig dyrgrip som passar lika fint både i soffan och sängen. 

Rädda gamla foton - tryck ett personligt lapptäcke

Låt dina foton komma till liv i form av ett lapptäcke med eget fototryck. Vi trycker med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett långvarigt och miljövänligt tryck med rik färgåtergivning. Damma av dina gamla foton som ligger på datorn eller USB-stickan. Våra personliga lapptäcken är ett konstverk i sig. Den är tillverkad av vår vackra textil Duchess satin och trycks med din design. Våra erfarna sömmerskor syr ditt överkast för hand. All produktion, från tryck till sömnad, sker under ett och samma tak i våra egna lokaler. Vi kan på så sätt erbjuda våra kunder den bästa tänkbara kvaliteten och korta tillverkningstider. 

Personligt lapptäcke som kan gå i arv 

Skapa ett vackert och personligt lapptäcke som kan gå i arv inom din familj. Dina foton trycks med ett långvarigt tryck och låter ditt lapptäcke bli en fantastisk minnesfilt som kommer att hålla i årtal. Ett lapptäcke med eget tryck är en av de bästa fotopresenterna som du kan ge. Inte bara kan de innehålla ett sort familjefoto, fotocollage eller ett familjeträd utan de kan även gå i arv i flera generationer. Bags of Loves lapptäcke är välgjort ner till minsta detalj och andas elegans. 

Gör ett lapptäcke med egna foton 

Är du på jakt efter en personlig present till mamma eller farföräldrarna? Ta chansen och designa ditt eget lapptäcke, en underbar present till dina nära och kära som garanterat kommer att uppskattats i soffan. Våra personliga lapptäcken har en elegant känsla och det bästa av allt är att du själv har designat den med dina bilder. Den är varm och perfekt för mysstunder i soffan framför tv:n eller med en bok. Du kan välja mellan sju olika storlekar på ditt lapptäcke med eget tryck. Framsidan av ditt lapptäcke trycks med dina foton och till baksidan kan du välja mellan dessa tre vackra färger: benvit, lila och rosa. 

Personlig inredning till barnkammaren

Gör ett lapptäcke med eget tryck som passar perfekt till spjälsängen. Vår minsta storlek av våra personliga lapptäcken passar alldeles utmärkt till barnkammaren och är något som barnet sedan kan växa upp med. Personliga lapptäcken för barn är en omtänksam gåva till en nyfödd eller som en personlig doppresent. Du kommer vilja att behålla lapptäcket som ett minne av din babys första år och när ditt barn har växt upp kommer det att vara en rolig minnessak att behålla.  

Så lägger du till flera olika foton på ditt lapptäcke

Det är superlätt att lägga in flera olika foton och designer på ditt täcke. Prova vårt kollageverktyg i designgränssnittet. Tryck på "starta design" och välj alla foton och mönster du vill ha med på ditt täcke. Du kan välja mellan olika kollagetyper: smart kollage, hjärt-kollage, spridda montage eller fotorader eller arrangera allt på egen hand. Flytta runt bilderna tills du är helt nöjd. Ta en titt på vår kollagevideo för mer inspiration. Proffstips: Lägg till lite mönster eller design för att skapa ett riktigt fint lapptäcke.

Hjälpmedel för dementa - aktiverande presenter 

Vi har fått höra av våra kunder att vårt personliga lapptäcke har varit av stor hjälp för familjemedlemmar som lider av demens. Eftersom lapptäcket är tryckt med stora foton så blir det lättare för personer att minnas händelser och familjemedlemmar. Detta anses extra hjälpsamt av familjer som använt lapptäcket på detta sätt med de familjemedlemmar som lider av demens. 

Skötselråd: Endast kemtvätt. Tvätta inte i tvättmaskin eller torktumla. Tvätta av ytan med ljummet tvålvatten och en mjuk svamp. 10 års garanti på tryck, material & söm.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett