Personliga årsdagspresenter

Visa din kärlek och designa unika presenter för att fira er årsdag. Här har vi samlat våra finaste presentidéer till han och henne som visar din kärlek och gör er speciella dag extra minnesvärd.

Sortera efter Utvalda

Unika kärlekspresenter till årsdagen 

Våra personliga årsdagspresenter är ett omtänksamt sätt att visa din kärlek till din partner. Ibland så räcker orden inte till och då kan det vara perfekt att visa hur vi känner med en speciell present. I vårt breda sortiment av årsdagspresenter hittar du omtänksamma och romantiska fotogåvor som du själv personaliserar online med dina foton och text. Oavsett hur många år ni firar tillsammans så är det viktigt att visa hur mycket din respektive betyder för dig. Hos oss hittar du förhållandepresenter till alla era årsdagar. Om ni är gifta och letar efter traditionella presenter till er bröllopsdag så har du kommit helt rätt! Bags of Love har klassiska bröllopspresenter med en twist till 1 år bomullsbröllop, 2 år pappersbröllop, 3 år läderbröllop, 5 år träbröllop samt 10 år tennbröllop. 

Genom att använda foton från ert liv som par kommer du att kunna designa en present som är både personlig och minnesvärd. Vårt onlineverktyg är enkelt och smidigt. Om du har många foton så kan du skapa ett fotocollage och få det tryckt på din utvalda fotoprodukt. Gör din egna present och fira er årsdag med en unik present som symboliserar er kärlek.