Personligt örngott

Designa ett personligt örngott

från 324,00 kr

Gör läggdags lite mer speciellt genom att designa dina egna örngott med dina favoritbilder eller text. Beställ ett örngott eller ett par. Ladda upp dina bilder, text eller mönster i vårt smidiga onlineverktyg och tryck ditt egna personliga örngott.

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala efter leverans

Detaljer: örngott med bild 

  • Standard storlek 74 x 48cm, tål maskintvätt
  • Permanent miljövänligt tryck 
  • Fotocollage, foto, text eller mönster 
  • Designa matchande påslakan
  • 3 års garanti* på tryck, material & sömnad

https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personligt örngott

Betyg 4,9/5 baserat på 14 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personligt örngottse alla

Personligt örngott för söta drömmar

Sätt prägel på ditt hem genom egendesignade fotoprodukter som visar upp din personliga stil. Tänk dig att vakna upp på ditt eget tryckta örngott i härligt mjuk textil. Garanterat söta drömmar! Vårt örngott med eget tryck är en av våra bästsäljare. Klicka på den gröna knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg där du kan designa ditt örngott online. Om du har många bilder och tycker att det är svårt att välja mellan vilka du vill har tryckt på ditt örngott så kan du skapa ett fotocollage i vår enkla app. Gör ditt sovrum till en fristad med personliga örngott. Vi trycker ditt örngott kant-till-kant och du kan även välja om du vill att både fram- och baksidan ska tryckas. 

Örngott med eget tryck - personlig inredning

Vi trycker örngotten med den senaste trycktekniken som gör det möjligt för färgerna att tränga djupt in i fibrerna genom en varm sublimeringsprocess. Ditt tryck är permanent med knivskarp skärpa. Ditt personliga örngott tillverkas i en textil som andas och känns underbart mjukt mot huden. Testa vårt onlineverktyg redan idag och designa ett örngott i ett kick. Vi erbjuder korta tillverkningstider och ditt personliga örngott kommer garanterat att få dig på bra humör varje morgon och kväll. 

Tvättråd: Maskintvätt 30 grader. Kan torktumlas. Om det hängtorkas behöver det ej strykas. Trycket är permanent. *Vi erbjuder en 3 års garanti på tryck, material och sömnad.

Mängdrabatt: Precis som med många av våra fantastiska fotoprodukter kommer dessa personliga örngott med en attraktiv mängdrabatt. Detta innebär att desto mer du köper ju mer rabatt får du! 

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt egna fotocollage själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personligt örngott

Betyg 4,9/5 baserat på 14 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personligt örngottse alla

Du kanske även gillar: