Personliga t-shirts & toppar herr

Ta chansen och designa personliga t-shirts för herr enkelt online. Hos Bags of Love hittar du t-shirts med eget tryck för herr med snygg passform och många olika storlekar.

Designa t-shirt med eget fototryck herr 

Använd vårt onlineverktyg och ladda upp dina foton, mönster, slogans eller till och med logotyper för att designa din egen t-shirt. I vårt sortiment av personliga t-shirts hittar du allt från luftiga sommar t-shirts till långärmade t-shirts i olika textiler. Visa upp din unika klädstil och gör din egen t-shirt med hjälp av oss. Vår skräddarsydda t-shirts tillverkas från scratch av oss i London, Storbritannien. I vårt onlineverktyg kan du personalisera fram- och baksidan, ärmarna, halslinningen samt lägga till en personlig etikett. Vi tillverkar din t-shirt på beställning av dig, så du kan vara säker på att ingen annan kommer att ha på sig samma t-shirt ute på stan! 

T-shirts med eget tryck kan användas dagligen men de passar även till andra tillställningar såsom om ni alla grabbar ska iväg på svensexa och vill utmärka er lite extra. Våra personliga t-shirts kan även användas till mässor och events när du vill att alla dina medarbetare ska ha matchande t-shirts med er logotyp eller budskap. Vi erbjuder en attraktiv mängdrabatt på våra t-shirts med eget tryck, vilket är perfekt för de större inköp.