Tillbaka till hemsidan

Skapa en present online

Ladda upp dina foton, mönster eller text för att skapa en personlig fotopresent som verkligen är speciell. Vårt onlineverktyg är super enkelt att använda och låter dig designa en fotogåva som är 100% unik.

Skapa en present online med Bags of Love

Visa hur mycket du bryr dig om dina nära och kära med en personlig present som du själv designat. Det finns många affärer som säljer samma saker och även om de är fina så kommer de inte direkt från hjärtat. Genom att skapa en helt unik och personlig present i vårt onlineverktyg, kommer mottagaren att se hur mycket tanke och möda du har lagt ned. Ladda upp dina foton, släpp lös din kreativitet och skapa en helt originell present som du inte kommer att kunna hitta någon annanstans.

Alla våra produkter kommer med tillvalet av att skapa ett fotocollage. Välj ut och ladda upp dina foton. Därefter så kan du välja mellan våra färdiga mallar eller experimentera och placera ut foton som du vill. I vårt onlineverktyg kan du redigera dina foton och lägga till filter. Vi har även ett bibliotek där du kan välja mellan olika motiv, mönster och emojis för att personalisera din gåva ytterligare. Ta chansen och skapa en originell present fylld av kärlek.