Tillbaka till hemsidan
Foto på canvas

Foto på canvas

Skapa en personlig canvastavla online Made in the UKMade in the UK

från 426,00 kr

Du kan enkelt skapa en fotocanvas i vårt onlineverktyg med dina bilder eller text. Vi garanterar högsta kvalitet med knivskarp skärpa av dina bi...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Canvastavla

 • Reptålig canvas av hög kvalitet
 • Ram i massiv furu
 • Väggfästen ingår
 • Välj egen storlek
 • Matt yta, ingen glans eller plastöverdrag
 • Livstidsgaranti på material 

Tvättråd

Damsug försiktigt med lämplig inställning.

Hur kan jag skapa en fotocanvas?

Tack vare vårt oroligt smidiga onlineverktyg, kan du enkelt och prisvärt trycka dina bilder på canvas. Det enda du behöver göra är att ladda upp dina digitala bilder och designa din canvastavla som du önskar. Verktyget är användarvänligt och du kan få en bra översikt över hur slutprodukten kommer att se ut. Kanske har du en bild som du verkligen älskar och vill föreviga den på din vägg i form av en personlig canvastavla? Du kan även göra ett fotocollage med alla dina favoritfoton.  

Att trycka egna foton på canvas är ett coolt sätt att inreda hemma i vardagsrummet eller i sovrummet. Det ger ditt hem en unik touch och du kan se dina favoritfoton varje dag. Bags of Love använder sig utav ett patenterat utskriftssystem, färgsublimering som gör det möjligt för färgerna att tränga djupt in i fibrerna genom en varm sublimeringsprocess vilket resulterar i en rik färgåtergivning och ett varaktigt tryck. Din fotocanvas spänns med kilramar av högsta kvalitet precis som på museum och konstgallerier för att undvika veck samt att duken inte deformeras med tiden.

Din canvastavla med foto levereras monterad och klar, redo att hängas upp. Kvaliteten kontrolleras ständigt under produktionen för att garantera en hög kvalitetsstandard och den testas även för att säkerställa dess motstånd. 

Vi erbjuder två olika typer av duk beroende på vikt och önskad konsistens:

Canvas duk 300gr / m2. Denna typ av canvasduk är perfekt för tryck på canvas och detaljerade fotografier. Texturen av tyget är idealiskt för tryck av fotocollage, porträtt och gruppbilder.
Canvas duk 500gr / m2. Konsistensen och tåligheten av denna typ av canvasduk gör din egen designade canvastavla med foto till ett riktig samlarobjekt. Denna typ av canvas är grövre och bilder av landskap eller grafik med många nyanser och få detaljer gör sig bäst.

Bags of Loves personliga canvastavlor kommer med en livstidsgaranti eftersom vi använder oss utav det bästa materialet och knivskarpt tryck som inte kommer att blekas på många år eller missfärgas med tiden.

Canvas frame depth och wrap alternativ

Du kan välja mellan frame depth på antingen 2,5 cm eller 4,5 cm - samt välja wrap för din canvastavla. Vi använder gallery wrap som standard alternativ då bilden sträcker sig över kanterna (utfall). Vi erbjuder även mirror wrap eller ingen wrap.

Skräddarsy din canvastavla

Lägg till ett personligt meddelande på baksidan av din canvastavla för den ultimata fotogåvan. 

Stora canvastavlor

Vi kan även trycka SUPERSIZE canvastavlor på 1,5 m till 6 m lång för den mest ultimata effekten för ditt hem eller kontor. Kontakta oss för mer information.  


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett