Foto på canvas

Recensioner av Canvastavlor

Foto på canvas

Skapa en personlig canvastavla online

från 530,00 kr

Du kan enkelt skapa en fotocanvas i vårt onlineverktyg med dina bilder eller text. Vi garanterar högsta kv...

Mer information

 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 79 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Canvastavla

 • Reptålig canvas av hög kvalitet
 • Ram i massiv furu
 • Väggfästen ingår
 • Välj egen storlek
 • Matt yta, ingen glans eller plastöverdrag
 • Livstidsgaranti på material 

Tvättråd

Damsug försiktigt med lämplig inställning.

Hur kan jag skapa en fotocanvas?

Tack vare vårt oroligt smidiga onlineverktyg, kan du enkelt och prisvärt trycka dina bilder på canvas. Det enda du behöver göra är att ladda upp dina digitala bilder och designa din canvastavla som du önskar. Verktyget är användarvänligt och du kan få en bra översikt över hur slutprodukten kommer att se ut. Kanske har du en bild som du verkligen älskar och vill föreviga den på din vägg i form av en personlig canvastavla? Du kan även göra ett fotocollage med alla dina favoritfoton.  

Att trycka egna foton på canvas är ett coolt sätt att inreda hemma i vardagsrummet eller i sovrummet. Det ger ditt hem en unik touch och du kan se dina favoritfoton varje dag. Bags of Love använder sig utav ett patenterat utskriftssystem, färgsublimering som gör det möjligt för färgerna att tränga djupt in i fibrerna genom en varm sublimeringsprocess vilket resulterar i en rik färgåtergivning och ett varaktigt tryck. Din fotocanvas spänns med kilramar av högsta kvalitet precis som på museum och konstgallerier för att undvika veck samt att duken inte deformeras med tiden.

Din canvastavla med foto levereras monterad och klar, redo att hängas upp. Kvaliteten kontrolleras ständigt under produktionen för att garantera en hög kvalitetsstandard och den testas även för att säkerställa dess motstånd. 

Vi erbjuder två olika typer av duk beroende på vikt och önskad konsistens:

Canvas duk 300gr / m2. Denna typ av canvasduk är perfekt för tryck på canvas och detaljerade fotografier. Texturen av tyget är idealiskt för tryck av fotocollage, porträtt och gruppbilder.
Canvas duk 500gr / m2. Konsistensen och tåligheten av denna typ av canvasduk gör din egen designade canvastavla med foto till ett riktig samlarobjekt. Denna typ av canvas är grövre och bilder av landskap eller grafik med många nyanser och få detaljer gör sig bäst.

Bags of Loves personliga canvastavlor kommer med en livstidsgaranti eftersom vi använder oss utav det bästa materialet och knivskarpt tryck som inte kommer att blekas på många år eller missfärgas med tiden.

Canvas frame depth och wrap alternativ

Du kan välja mellan frame depth på antingen 2,5 cm eller 4,5 cm - samt välja wrap för din canvastavla. Vi använder gallery wrap som standard alternativ då bilden sträcker sig över kanterna (utfall). Vi erbjuder även mirror wrap eller ingen wrap.

Skräddarsy din canvastavla

Lägg till ett personligt meddelande på baksidan av din canvastavla för den ultimata fotogåvan. 

Stora canvastavlor

Vi kan även trycka SUPERSIZE canvastavlor på 1,5 m till 6 m lång för den mest ultimata effekten för ditt hem eller kontor. Kontakta oss för mer information.  

Trendar just nu: