3 FÖR 2 ERBJUDANDE

Skapa en personlig canvastavla online

review_on review_on review_on review_on review_half

från 348,00 kr

Du kan enkelt skapa en fotocanvas i vårt onlineverktyg med dina bilder eller text. Vi garanterar högsta kvalitet med knivskarp skärpa av dina bilder. Ta hjälp av vår professionella service och trycka dina digitala bilder på canvas. Livstidsgaranti.

 • Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • Betala efter leverans

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Köp 2 lägg till 1 gratis

Skapa ett collage Fotocanvas >

Canvastavla

 • Köp två, få en gratis. (3 för 2)
 • Canvas av hög kvalitet samt reptålig
 • Ram i massiv furu
 • Matt yta, ingen glans eller plastöverdrag
 • Livstidsgaranti på material 

Recensioner av Canvastavlor

Betyg 4,9/5 baserat på 27 Kundrecensioner se alla
 • testimonials Grymt fototryck!
  Valde ut tre motiv som gjorde sig storslaget i tryck! WOW säger ja ba! Kommer garanterat att beställa snart igen o ni har alla mina rekommendationer :D
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,
 • testimonials Hejsan! Ville bara lämna ett par rader om mitt senaste köp hos Bags Of Love. Älskar det. Min canvastavla är riktigt vacker och den levererades i rekordfart. Med vänlig hälsning Johan
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,
 • testimonials Canvasfoton
  Suverän snabb leverans. Ni är att lita på. 2:a gången vi använder oss utav er men inte sista. Ni börjar få mer och mer roliga saker att välja mellan! Era canvastavlor är ordentliga och mina foton gör sig fint på duk
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,
 • testimonials Fotocanavs snabb leverans
  Hej ville tacka fr en fin tavla som blev en underbar present till min kompis bröllop. Snabbare leverans än detta får man leta efter!!!!
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,

Hur kan jag skapa en fotocanvas?

Tack vare vårt oroligt smidiga onlineverktyg, kan du enkelt och prisvärt trycka dina bilder på canvas. Det enda du behöver göra är att ladda upp dina digitala bilder och designa din canvastavla som du önskar. Verktyget är användarvänligt och du kan få en bra översikt över hur slutprodukten kommer att se ut. Kanske har du en bild som du verkligen älskar och vill föreviga den på din vägg i form av en personlig canvastavla? Du kan även göra ett fotocollage med alla dina favoritfoton.  

Att trycka egna foton på canvas är ett coolt sätt att inreda hemma i vardagsrummet eller i sovrummet. Det ger ditt hem en unik touch och du kan se dina favoritfoton varje dag. Bags of Love använder sig utav ett patenterat utskriftssystem, färgsublimering som gör det möjligt för färgerna att tränga djupt in i fibrerna genom en varm sublimeringsprocess vilket resulterar i en rik färgåtergivning och ett permanent tryck. Din fotocanvas spänns med kilramar av högsta kvalitet precis som på museum och konstgallerier för att undvika veck samt att duken inte deformeras med tiden.

Din canvastavla med foto levereras monterad och klar redo att hängas upp. Kvaliteten kontrolleras ständigt under produktionen för att garantera en hög kvalitetsstandard och den testas även för att säkerställa dess motstånd. 

Vi erbjuder två olika typer av duk beroende på vikt och önskad konsistens:

Canvas duk 300gr / m2. Denna typ av duk är perfekt för utskrift på canvas och detaljerade fotografier. Texturen av tyget är idealiskt för utskrift fotocollage, porträtt och gruppbilder.
Canvas duk 500gr / m2. Konsistensen och tåligheten av detta material gör din egen designade canvastavla med foto ett riktig samlarobjekt. Denna typ av canvas är grövre och bilder av landskap eller grafik med många nyanser och få detaljer gör sig bäst.

Bags of Loves personliga canvastavlor kommer med en livstidsgaranti eftersom vi använder oss utav det bästa materialet och knivskarpt tryck som inte kommer att blekas eller missfärgas med tiden.

Special erbjudande 3 för 2

Köp 2 och få en GRATIS. Gäller alla standard canvastavlor med foto eller collage. Om du lägger till 2 stycken till din order kommer en canvastavla läggas till automatiskt. Du kan välja mellan 3 olika storlekar och den billigaste får du på köpet.

Canvas frame depth och wrap alternativ

Du kan välja mellan frame depth på antigen 2.5cm eller 4.5cm - samt välja wrap för din canvastavala. Vi använder gallery wrap som standard alternativ då bilden sträcker sig över kanterna (utfall). Vi erbjuder även mirror wrap eller ingen wrap.

Personalisera din canvastavla

Lägg till ett personligt meddelande på baksidan av din canvastavla för den ultimata fotogåvan. 

Stora canvastavlor

Vi kan även trycka SUPERSIZE canvastavlor på 1.5m till 6m lång för den mest ultimata effekten för ditt hem eller kontor. Kontakta oss för mer information.  

Du kanske även gillar: