Tillbaka till hemsidan

Designa egna byxor

Designa dina egna byxor i en mängd olika stilar. Använd dina foton, bilder, illustrationer och text för att skapa unika personliga byxor som ingen annan garanterat har på sig ute på stan. Vårt enkla onlineverktyg är användarvänligt och kommer förvandla dig till en designer i ett kick. Personliga byxor är ett fantastiskt sätt att visa upp din individuella stil med stolthet.

Byxor med eget tryck

Det kan ibland vara svårt att hitta rätt typ av byxor för dig. Älskade du de mönstrade leggingsen, men önskade du kanske att de skulle vara mer vida i benen? Älskade du färgen på byxorna men önskade att de var mer figursydda? Nu behöver du inte längre oroa dig över dessa saker. Här hos Bags of Love designar du själv dina byxor helt i din egen stil. Vi har allt från figurnära till lösa och stretchiga byxor i vårt sortiment och det bästa av allt är de kan designas precis i din smak. 

Många designalternativ 

Alla våra byxor finns tillgängliga i storlekar om XXS och kan beroende på designen gå upp till 2XL eller 4XL. Storleken väljer du innan du börjar designa dina byxor så du behöver inte oroa dig att din utvalda design kommer att påverkas. Våra byxor med eget tryck kommer i en mängd olika textiler som alla har olika egenskaper. Valfriheten gör att du kan välja perfekt struktur och känsla för dig.  

Enkelt onlineverktyg med många val

Från korta shorts till långa byxor, i vårt sortiment hittar du ett brett sortiment av olika stilar. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment med nyheter. Spana in vårt sortiment av personliga byxor och testa vårt onlineverktyg. Det är både enkelt och roligt att designa dina egna byxor.