Sortiment av personliga lådor & brukar

Håll dina kakor fräscha, dina skatter säkra och dina smycken organiserade med vår breda sortiment av personliga lådor och brukar. Designa kakburkar, smyckeskrin och lådor enkelt online.

personliga lådor

Personliga burkar & askar

Vår serie av handgjorda burkar och askar med eget tryck har ett brett användningsområde. De kan användas till allt från förvaring av smarriga kakor till en vacker presentask för något speciellt. I vårt sortiment kan du välja mellan en uppsjö av olika storlekar, format (hjärtformade är perfekt för romantikerna) och färger för att designa en helt unik present till dina nära och kära. Designa en personlig minneslåda till farmor där hon kan förvara krimskrams och andra nostalgiska familjeminnen över de gånga åren. Den stora minneslådan passar extra bra för de som lider av Alzheimer. På så sätt kan du samla in dyrbara minnesskatter i form  av foton, biljetter, urklipp m.m. som hjälper till att träna minnet.  

Vårt personliga smyckeskrin hjälper dig hålla reda på alla fina smycken i stil. Designa ett smyckeskrin som andas elegans och lyx enkelt online. Använd dig av dina foton och text för att skapa ett smyckeskrin med foto som du gladligen vill ha framme i hyllan. I vårt sortiment av personliga brukar har vi även förvaringsburkar med fototryck som låter dig förvara te, kaffe, kakor, kryddor m.m. Våra burkar med eget fototryck är 100% säkra att förvara mat i. Det behövs ingen sekundär förpackning. Alla våra personliga burkar är belagda med en beläggning som är godkända av livsmedelskontrollanter. Vi garanterar att våra brukar är säkra för matförvaring i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Gör det lekande lätt att organisera hemma med vår serie av personliga burkar och lådor.