Slips med eget tryck

Slips med eget tryck

Designa din egen slips

Spara 8% från 300,00 kr Tidigare 325,00 kr

Skapa en personlig slips med tryck hos Bags of Love. I vårt enkla onlineverktyg kan du designa en slips med eget tryck av foton och mönster. Varför inte designa en egen slips med foto till fars dag eller till pojkvännen. Välj mellan smal eller bred personlig slips.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 300,00 kr
 • 2 260,00 kr styck (Spara 80,00 kr)
 • 5 250,00 kr styck (Spara 250,00 kr)
 • 10 220,00 kr styck (Spara 800,00 kr)

Detaljer: slips med tryck

 • Din design trycks på fram- och baksidan
 • Designa din slips med foto, text eller logotyp  
 • Lent satin med lätt glans
 • Varaktigt tryck med rik färgåtergivning 
 • Välj mellan 2 typer: bred eller smal slips
 • 5 års garanti

Recensioner av Personlig slips

Personlig slips Betyg 4,9/5 baserat på 10 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Produktinformation - Personlig slips 

Du kan designa en egen unik slips i vårt enkla onlineverktyg i ett kick! Välj om du vill ha en bred eller smal slips, ladda upp dina digitala foton, mönster eller text. Du designar och vi tillverkar. Vi trycker och syr din personliga slips i London, England. Då all tillverkning sker under ett och samma tak kan vi erbjuda korta tillverkningstider. Varför inte testa redan idag att designa en slips till dig själv eller som en personlig present till bror, fars dag eller till din partner. Observera att fotocollage och avlånga bilder gör sig väldigt bra på slipsen. Se förhandsgranskningen för att se om din slips är precis som du vill.  

Storleksinformation: 

Smal slips:
Ungefär 60 mm bred.
Ungefär 140,5 cm längd.

Bred slips: 
Ungefär 90 mm.
Ungefär 140,5 cm.

Designa din egen slips online 

Bags of Love är experter på att skapa personliga fotoprodukter av hög kvalitet. Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt sortiment för personliga kläder och är stolta över att presentera vår personliga slips. Vår slips med eget tryck är ett roligt inslag till klädseln och är alltid en uppskattad present vid alla tillfällen. Vi har inget minimum belopp så vi är redo att stå till tjänst vare sig du vill ha en eller tio slipsar. Din personliga slips skräddarsys för hand och tillverkas omgående efter att du lagt din order. Vi erbjuder 5 års garanti på tryck, material & sömnad.

Personlig present - slips med eget tryck

Det är inte alltid lätt att hitta en personlig present till våra nära och kära. Om du letar efter en personlig present till pappa eller till pojkvännen kanske en slips med eget tryck kan vara den perfekta lösningen. Det fina med vår personliga slips är att du själv designar den som du vill. Ladda upp olika mönster, bakgrundsfärger, text eller foton och designa en slips som visar upp mottagarens personlighet.
Notera att vår slips inte har en keeper loop, och den saknar fodrat avslut (self-tipping) samt vitt foder kan synas på baksidan i följd av sömmen.

Tips: Vår personliga slips är en av våra populäraste produkter. Den kommer med hållbart tryck både på fram- och baksidan. Materialet är glansigt med en satin yta. 
Vi gör vårat bästa för att trycka din slips så exakt som på förhandsvisningen, men vänligen notera att vi kan ej garantera 100% träffsäkerhet.

Skötselråd: Din personliga slips består av 100% satin polyester av hög kvalitet med varaktigt tryck på båda sidor. Förvara den rak. Endast kemtvätt. Om du skulle behöva stryka din slips, lägg en handduk mellan slips och strykjärn.

Recensioner av Personlig slips

Personlig slips Betyg 4,9/5 baserat på 10 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Du kanske även gillar: