Tillbaka till hemsidan
Tygprover

Tygprover

Tygprover med tryck Made in the UKMade in the UK

Spara 64% från 29,00 kr Tidigare 80,00 kr

Underlätta ditt val av våra fantastiska tyger i vår tygbank genom att beställa vår samling av tygprover med tryck. Se och känn på våra tyger innan du beställer inför ditt projekt. Varje provbit i samlingen är 7x7 cm med tygets namn tryckt i kanten. Du kommer även få rabatt på ditt nästa inköp av tyg, när du beställer våra tygprover. Vi har 108 tyger för närvarande i vår tygbank.

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 110 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Tygprover med tryck

 • Mer än #_TotalFabricNumber# tyger
 • Varje prov är tryckt med referensnamn & id
 • Välj mellan Klassisk, Natur, Läder & Papper
 • Storlek: 7x7cm
 • 5,5 x 5,5 cm för läder
 • Se och känn materialet hemma i lugn och ro

Beställ tygprover online 

Ibland kan det vara svårt att föreställa sig ett projekt utan att ha något material att gå från. Det kommer vara tusen gånger lättare att göra beslut om du har tyger och material framför dig, så du enkelt kan känna på materialet och bygga en vision. Vi har 108 textiler i vårt sortiment.  Alla tygprover är tryckta med ett roligt och färgstarkt tryck, för att ge en känsla av det förväntade tryckresultatet. Tygproverna kommer samlade i en praktisk kartong, och kommer nu i tre olika paket: Klassiskt, Natur samt Papper. Polyestertyger och naturliga tyger kommer i separata pack. Varje provbit är 7 x 7 cm stora och är märkt med textilens namn samt id-nummer vilket gör det enkelt för dig att välja mellan alla våra fantastiska textiler. När du hittar din favorit bland våra tygprover så kan du söka efter textilens id-nummer eller namn i sökfunktionen högst upp i höger hörn. Eftersom vi regelbundet uppdaterar vår tygbank med nya textiler så kan det ibland hända att en del provpaket inte innehåller våra senaste textiler. Det är ej möjligt för oss att uppdatera provpaketet när de väl har producerats. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst via e-mail eller telefon om du eventuellt skulle sakna en textil. De står redo att hitta en lämplig lösning för dig. 

Praktiska provbitar av våra tyger 

Är det svårt att välja bland alla våra underbara tyger? Undrar du hur ett visst tyg gör sig med tryck? Beställ våra tygprover med tryck för att underlätta valet av tyg som gäller för just dig och ditt projekt. Så fort vi mottagit din beställning skickar vi ut ditt valda paket med provtyger och du bör ha det i din brevlåda inom ett par dagar. Tveka inte att kontakta vår trevliga kundservice om det är något du undrar över via chatt eller e-mail.

Välj dina tygprover:

Klassiska tygprover:
Stort utbud av vårt breda sortiment av textiler. Allt från vävar till trikåer, sammet och spets. Du kommer att älska att bläddra igenom dessa underbara textiler. 

Naturliga tygprover: 
Vår samling av eleganta och naturliga textiler. Här hittar du ekologisk bomull, äkta silke, underbart hellinne med mera. Alla dessa textiler bara väntar på att få bli tryckta med din design. 
 
Pappersprover:
Precis som våra personliga tyger så erbjuder vi även ett brett sortiment av papper som du kan personalisera; fototapeter med mera. 

Real Leather

Läderprover:

Tillverkad av 100% äkta läder. Känn tjockleken och texturen av underbart läder. Läderprovbitarna är mindre i storlek: 5,5 cm x 5,5 cm. I vårt sortiment hittar du högkvalitativt läder från våra garverier som är bäst att trycka på. Vi använder oss av den senaste trycktekniken på läder vilket resulterar i bra färg- och detaljåtergivning.

Rabatter och erbjudanden för textiltryck

Köp ett paket med provbitar av textil eller läder så får du en rabattkod värd 100 kr som du kan använda vid din första beställning av textil eller läder.*
Rabattkoden kan ej användas för tygprover eller provtryck. Minsta beställning är 250 kr. Erbjudandet gäller endast nya kunder och kan endast nyttjas en gång. Koden är giltig i 30 dagar.
Observera: Erbjudandet för nya kunder kan inte användas tillsammans med någon annan rabatt. Detta inkluderar företagsrabatt och alla andra erbjudanden.

Trendar just nu:

Nyligen sett

SNURRA OCH VINN!