Tygprover

Tygprover med tryck

från 40,00 kr

Underlätta ditt val av våra fantastiska tyger i vår tygbank genom att beställa vår samling av tygprover med tryck. Se och känn på våra tyger innan du beställer inför ditt projekt. Varje provbit i samlingen är 7x7 cm med tygets namn tryckt i kanten. Du kommer även få rabatt på ditt nästa inköp av tyg, när du beställer våra tygprover.

 • Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala efter leverans

 • Mer än 100 tyger
 • Välj mellan Klassisk, Natur, Läder & Papper
 • Varje prov är tryckt med referensnamn & id
 • Storlek: 7x7cm
 • Se och känn materialet hemma i lugn och ro
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Tygprover

Betyg 5/5 baserat på 2 Kundrecensioner star star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Tygproverse alla

Beställ tygprover online 

Ibland kan det vara svårt att föreställa sig ett projekt utan att ha något material att gå från. Det kommer vara tusen gånger lättare att göra beslut om du har tyger och material framför dig, så du enkelt kan känna på materialet och bygga en vision. Alla tygprover är tryckta med ett roligt och färgstarkt tryck, för att ge en känsla av det förväntade tryckresultatet. Tygproverna kommer samlade i en praktisk kartong, och kommer nu i tre olika paket: Klassiskt, Natur samt Papper. Polyestertyger och naturliga tyger kommer i separata pack. Varje provbit är 7cm x 7cm stora och är märkt med textilens namn samt id-nummer vilket gör det enkelt för dig att välja mellan alla våra fantastiska textiler. När du hittar din favorit bland våra tygprover så kan du söka efter textilens id-nummer eller namn i sökfunktionen högst upp i höger hörn. Eftersom vi regelbundet uppdaterar vår tygbank med nya textiler så kan det ibland hända att en del provpack inte innehåller våra senaste textiler. Det är ej möjligt för oss att uppdatera provpacken när de väl har producerats. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst via e-mail eller telefon om du eventuellt skulle sakna en textil. De står redo att hitta en lämplig lösning för dig. 

Praktiska provbitar av våra tyger 

Är det svårt att välja bland alla våra underbara tyger? Undrar du hur ett visst tyg gör sig med tryck? Beställ våra tygprover med tryck för att underlätta valet av tyg som gäller för just dig och ditt projekt. Så fort vi mottagit din beställning skickar vi ut ditt valda paket med provtyger och du bör ha det i din brevlåda inom ett par dagar. Tveka inte att kontakta vår trevliga kundservice om det är något du undrar över via chatt eller e-mail.

Välj dina tygprover:

Klassiska tygprover:
Stort utbud av vårt breda sortiment av textiler. Allt från vävar till trikåer, sammet och spets. Du kommer att älska att bläddra igenom dessa underbara textiler. 

Naturliga tygprover: 
Vår samling av eleganta och naturliga textiler. Här hittar du ekologisk bomull, äkta silke, underbart hellinne med mera. Alla dessa textiler bara väntar på att få bli tryckta med din design. 
 
Pappersprover:
Precis som våra personliga tyger så erbjuder vi även ett brett sortiment av papper som du kan personalisera; fototapeter med mera. 

Real Leather

Läderprover:

Tillverkad av 100% äkta läder. Känn tjockleken och texturen av underbart läder. Läderprovbitarna är mindre i storlek: 5.5 cm x 5.5 cm. I vårt sortiment hittar du både get- och koläder av högkvalitet. Vi använder oss av den senaste trycktekniken på läder vilket resulterar i bra färg- och detaljåtergivning.

Rabatter och erbjudanden för textiltryck

Få dina pengar tillbaka. Om du köper vårt paket med tygprover, så ger vi dig en rabattkod på din första beställning av tyger. *Endast för nya kunder och kan bara användas en gång. Giltig i 30 dagar.

Rabattkoden kan ej användas för tygprover med eget tryck.

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt egna fotocollage själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Du kanske även gillar: