Tillbaka till hemsidan
Tygprover

Recensioner av Tygprover

Tygprover

Tygprover med tryck

Spara 64% från 29,00 kr Tidigare 80,00 kr

Gör det enklare att välja bland våra fantastiska tyger genom att beställa hem en samling tygprover med tryck. Se och känn på våra tyger innan du...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 110 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Tygprover med tryck

 • Mer än 138 tyger
 • Varje prov är tryckt med referensnamn & id
 • Välj mellan Klassisk, Natur, Läder & Papper
 • Storlek: 7x7cm
 • 5,5 x 5,5 cm för läder
 • Fullt set av tryckta tygetiketter
 • Se och känn materialet hemma i lugn och ro

Beställ tygprover online 

Ibland kan det vara svårt att föreställa sig ett projekt utan att ha något material att gå från. Det kommer vara tusen gånger lättare att göra beslut om du har tyger och material framför dig, så du enkelt kan känna på materialet och bygga en vision. Vi har 138 textiler i vårt sortiment. Alla tygprover är tryckta med ett roligt och färgstarkt tryck, för att ge en känsla av det förväntade tryckresultatet. Tygproverna kommer samlade i en praktisk kartong, och kommer nu i tre olika paket: Klassiskt, Natur samt Papper. Polyestertyger och naturliga tyger kommer i separata pack. Varje provbit är 7 x 7 cm stora och är märkt med textilens namn samt id-nummer vilket gör det enkelt för dig att välja mellan alla våra fantastiska textiler. När du hittar din favorit bland våra tygprover så kan du söka efter textilens id-nummer eller namn i sökfunktionen högst upp i höger hörn. Eftersom vi regelbundet uppdaterar vår tygbank med nya textiler så kan det ibland hända att en del provpaket inte innehåller våra senaste textiler. Det är ej möjligt för oss att uppdatera provpaketet när de väl har producerats. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst via e-mail eller telefon om du eventuellt skulle sakna en textil. De står redo att hitta en lämplig lösning för dig. 

Praktiska provbitar av våra tyger 

Är det svårt att välja bland alla våra underbara tyger? Undrar du hur ett visst tyg gör sig med tryck? Beställ våra tygprover med tryck för att underlätta valet av tyg som gäller för just dig och ditt projekt. Så fort vi mottagit din beställning skickar vi ut ditt valda paket med provtyger och du bör ha det i din brevlåda inom ett par dagar. Tveka inte att kontakta vår trevliga kundservice om det är något du undrar över via chatt eller e-mail.

Beställ en färgkarta med kod-referenser för att få en bild av hur olika färger trycks med våra olika trycktekniker. Ungefärlig storlek 35x65 cm.

 • Sublimeringsbläck tryckt på vårt Monroe Satin 160gsm-tyg
 • Pigmentbläck tryckt på vårt Cotton Satin 172gsm-tyg
 • Reaktivt bläck tryckt på vårt Janice Poplin Organic Cotton 135gsm-tyg


För en detaljerad karta över våra bläck på respektive material, beställ en färgkarta för ditt tygval här.

Prova på paket med personliga tygetiketter

Testa vårt provpaket med personliga tygetiketter så att du kan få ett hum om hur de ser ut och känns innan du beställer en större mängd för dina hemmagjorda produkter. Om du är vilse i tygetikettdjungeln är Bags of Loves prova på-pack perfekt för dig. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att beställa ditt provpaket av tygetiketter. Vet du redan hur du vill designa dina tygetiketter? Om så är fallet kan du gå direkt till produktsidan för personliga tygetiketter och ladda upp din logotyp, foto eller text. Våra personliga tygetiketter trycks med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett långvarigt tryck med rik färgåtergivning. Vi erbjuder pack från 20 tygetiketter och uppåt utan minimum belopp vilket är perfekt om du vill testa att designa dina egna tygetiketter utan en större kostnad. Visa upp ditt märke med en tygetikett som du själv designat online.

Rabatter för tygetiketter med eget tryck

Om du beställer ett provpaket av tygetiketter så får du en rabattkod på 150 kr att använda till din nästa beställning av personliga tygetiketter.* Detta inkluderar tyg- och vanliga etiketter. * Erbjudandet gäller endast nya kunder och kan endast utnyttjas en gång. Rabattkoden upphör efter 30 dagar.

Rabatter och erbjudanden för textiltryck

Köp ett paket med provbitar av textil eller läder så får du en rabattkod värd 100 kr som du kan använda vid din första beställning av textil eller läder.*
Rabattkoden kan ej användas för tygprover eller provtryck. Minsta beställning är 250 kr. Erbjudandet gäller endast nya kunder och kan endast nyttjas en gång. Koden är giltig i 30 dagar.
Observera: Erbjudandet för nya kunder kan inte användas tillsammans med någon annan rabatt. Detta inkluderar företagsrabatt och alla andra erbjudanden.

Trendar just nu: