Tygprover med tryck

review_on review_on review_on review_on review_half

från 75,00 kr

Underlätta ditt val av våra fantastiska tyger i vår tygbank genom att beställa vår samling av tygprover med tryck. Se och känn våra tyger innan du beställer till ditt projekt. Varje provbit i samlingen är 7x7 cm med tygets namn tryckt i kanten.

  • Klar samma dag

    Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

  • Handgjorda produkter

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Lägg till en till och spara...

Detaljer för våra provtyger 

  • Över 70 olika tyger
  • 7x7cm rutformat tygprov 
  • Tygets namn är tryck på varje tygprov
  • Känn och se tygets struktur innan beställning


Beställ tygprover online 

Ibland kan det vara svårt att se tygets riktiga färg beroende på din bildskärm och dess upplösning. Om du är vilse i tygdjungeln och vill känna på tyget innan du beställer tyg för ditt projekt kan du beställa våra tygprover. Alla provbitarna är tryckta med ett roligt och färgstarkt tryck, för att visa hur tyget gör sig med tryck. Tygproverna kommer samlade i en smidig kartong. Varje tygprov är 7x7cm stor och är märkt med tygets namn för att göra det enklare att välja mellan alla våra fantastiska tyger i vår tygbank.

Praktiska provbitar av våra tyger 

Är det svårt att välja bland alla våra underbara tyger? Undrar du hur ett visst tyg gör sig med tryck? Beställ våra tygprover med tryck för att underlätta valet av tyg som gäller för just dig och ditt projekt. Så fort vi mottagit din beställning skickar vi ut ditt paket med provtyger och du bör ha det i din brevlåda inom ett par dagar. Tveka inte att kontakta vår kunniga kundservice om det är något du undrar över via chatt eller email.

Få dina pengar tillbaka. Om du köper vårt paket med provbitar, så ger vi dig en rabattkod av samma värde + rabatt på din första beställning.

Rabatter och erbjudanden för textiltryck

Beställ våra tygprover och få ett presentkort som du kan återlösa vid ditt nästa inköp. *Endast för nya kunder och kan bara användas en gång. Giltig i 30 dagar.

Rabattkoden kan ej användas för tryck- eller tygprover

Du kanske även gillar: