Tygprover med tryck

från 40,00 kr

Underlätta ditt val av våra fantastiska tyger i vår tygbank genom att beställa vår samling av tygprover med tryck. Se och känn på våra tyger innan du beställer inför ditt projekt. Varje provbit i samlingen är 7x7 cm med tygets namn tryckt i kanten. Du kommer även få rabatt på ditt nästa inköp av tyg, när du beställer våra tygprover.

 • Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • Betala efter leverans

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Lägg till en till och spara...

 • Mer än 100 tyger att välja mellan
 • 3 pack; Klassisk, Natur och Papper
 • 7x7cm
 • Varje prov är tryckt med namn
 • Se och känn materialet i person

Recensioner av Tygprover

Betyg 5/5 baserat på 2 Kundrecensioner se alla
 • testimonials Provbeställning
  Helt okej service men hade önskat fått mer hjälp med val av tygprov då jag specifikt uttryckte vad tyget skulle användas till.
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,
 • testimonials Snabb leverans. Jag kommer att ha stor nyttA av tygproverna.
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,

Beställ tygprover online 

Ibland kan det vara svårt att föreställa sig ett projekt utan att ha något material att gå från. Det kommer vara tusen gånger lättare att göra beslut om du har tyger och material framför dig, så du enkelt kan känna på materialet och bygga en vision. Alla tygprover är tryckta med ett roligt och färgstarkt tryck, för att ge en känsla av det förväntade tryckresultatet. Tygproverna kommer samlade i en praktisk kartong, och kommer nu i tre olika paket: Klassiskt, Natur samt Papper. Polyestertyger och naturliga tyger kommer i separata pack. Varje provbit är 7cm x 7cm stora och är märkt med textilens namn vilket gör det enkelt för dig att välja mellan alla våra fantastiska textiler.

Praktiska provbitar av våra tyger 

Är det svårt att välja bland alla våra underbara tyger? Undrar du hur ett visst tyg gör sig med tryck? Beställ våra tygprover med tryck för att underlätta valet av tyg som gäller för just dig och ditt projekt. Så fort vi mottagit din beställning skickar vi ut ditt valda paket med provtyger och du bör ha det i din brevlåda inom ett par dagar. Tveka inte att kontakta vår trevliga kundservice om det är något du undrar över via chatt eller e-mail.

Välj dina prover:

Klassiska tygprover:
Stort utbud av vårt breda sortiment av textiler. Allt från vävar till trikåer, sammet och spets. Du kommer att älska att bläddra igenom dessa underbara textiler. 

Naturliga tygprover: 
Vår samling av eleganta och naturliga textiler. Här hittar du ekologisk bomull, äkta silke, underbart hellinne med mera. Alla dessa textiler bara väntar på att få bli tryckta med din design. 
 
Pappersprover
Precis som våra personliga tyger så erbjuder vi även ett brett sortiment av papper som du kan personalisera; fototapeter med mera. 

Rabatter och erbjudanden för textiltryck

Få dina pengar tillbaka. Om du köper vårt paket med tygprover, så ger vi dig en rabattkod på din första beställning av tyger. *Endast för nya kunder och kan bara användas en gång. Giltig i 30 dagar.

Rabattkoden kan ej användas för tygprover med eget tryck.

Du kanske även gillar: