Personliga mors dag presenter

Överaska din mamma på mors dag med en present som är lika unik som henne. Ta en titt på vårt breda sortiment av personliga mors dag presenter som du själv designar och skäm bort din mamma. 

Originella mors dag gåvor 

Våra personliga mors dag presenter har valts ut noggrant för att garantera att mamma känner sig lite extra speciell. Istället för att servera frukost på sängen på det vanliga viset så kan du överaska mamma med ett personlig kakfat eller en bricka med fototryck, fyllt med godsaker som du har bakat själv. Denna speciella frukost kommer säkerligen att sätta guldkant på dagen. Ge bort en personlig fotopresent till mamma och visa hur mycket du älskar och uppskattar henne. Till skillnad från en bukett blommor så kommer en fotogåva att kunna användas länge och få ett nostalgiskt värde.

Chokladaskar och blommor i all ära men hur vore det inte att ge bort en helt unik present till mamma på mors dag som visar hur mycket du älskar och uppskattar henne. Bags of Love har ett brett sortiment av mors dag presenter som du kan personalisera med dina foton, mönster och text. Vi har allt ifrån personliga kökshanddukar till fotocanvas. Ta hjälp av Bags of Love och ge bort en unik present till mamma i år.