Sortiment av personliga böcker & kort

Designa dina egna personliga böcker, album, kort, omslagspapper och fotoböcker som en unik present till dina nära och kära. Låt dig inspireras av vårt breda sortiment av personliga kort och böcker.

personliga böcker
Gör din egen fotobok online 

Vår serie av fotoböcker, personliga almanackor, gratulationskort och omslagspapper tillverkas exklusivt av Bags of Love. Alla våra personliga böcker och fotoalbum binds för hand med traditionella metoder vilket gör dem extremt unika då det inte är så vanligt med handbunda böcker nu för tiden. Hos oss är det du som är designern. Du designar och vi tillverkar. Använd dig av dina foton, mönster, illustrationer, text m.m. för att designa en present som är 100% unik. Skapa en fotobok till din partner som en omtänksam present med alla era finaste ögonblick från er tid tillsammans. Våra personliga fotoböcker kommer med ett tillval av en presentationslåda men om du hellre vill designa eget omslagspapper så kan du även göra det hos oss. Skippa tråkiga omslagspapper från affären och gör ditt egna presentpapper i ett par enkla klick. Med ett personligt presentpapper så kan du ge bort en unik kärlekspresent som är en riktig fröjd för ögat.  

När vi tillverkar dina personliga böcker använder vi oss av en kombination av gammalt och modernt. Alla våra personliga böcker binds för hand genom traditionella metoder. När det kommer till tryck så använder vi oss av den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett knivskarpt tryck med rik färgåtergivning. Slutresultatet är enastående, en fotobok av högsta kvalitet. Använd vårt enkla onlineverktyg för att designa dina fotoböcker som du vill. Välj ut fina familjefoton, text, illustrationer, mönster och designa fotobokens omslag efter mottagarens personlighet. Gör din egna sagobok till barn, skapa personliga grattiskort till familj och vänner eller designa en fotobok för livets alla ögonblick. Kolla igenom vårt sortiment av personliga böcker och kort och skapa något magiskt som varar en livstid.