Tillbaka till hemsidan

FÅ FART PÅ DITT PROJEKT

och beställ med företagsrabatt

När du ansöker om ett företagskonto, kan du inte bara designa unika produkter till ditt projekt, utan du kan också utnyttja en massa förmåner. Allting trycks och tillverkas i vår fabrik.

Gå med nu
Bags of Love företagsrabatter

Enormt utbud

Över 250 produkter

Högkvalitativa produkter tillverkade av förstklassiga material. Från uniformer till kontorsmaterial eller till och med för återförsäljning, njut av fler valmöjligheter i alla kollektioner.

Bags of Love

Otroligt snabbt

Klart på några dagar

Både stora och små företag och organisationer har deadlines. Vi förvandlar din design till verklighet på bara några dagar – oftast redo för frakt efter endast 48 timmar.

Bags of Love

Fördelaktiga priser

Utan att offra kvalitet

Budgetering är viktig för allt från utbildning till marknadsföring. Utnyttja upp till 40% rabatt med våra exklusiva företagspriser, med samma höga kvalitet.

Bags of Love

Allt på samma plats

Våra arbetslag

Alla våra arbetslag, från produktion till kundtjänst, finns under samma tak på vår fabrik i London.

Bags of Love

Kontroll över designen

Kreativ frihet

Med full kontroll över designprocessen så har du den kreativa friheten att skräddarsy ditt projekt efter just dina behov och du kan förhandsgranska alla ändringar du gör i realtid.

Bags of Love

Inga minsta beställningar

Kvantitet eller värde

Alla projekt har olika skala och räckvidd. Låt dig inte hindras av krav på minsta beställning och tvingas inte heller att göra ditt projekt större för att nå upp till någon lägsta summa.

Bags of Love

Tack så mycket. Vi kommer att höra av oss snart, håll koll på din mejl, kolla även din skräppost! Skapa medan du väntar

Bags of Love