Personliga sportkläder för damer

Använd dina foton och minnen för att skapa vackra och personliga träningskläder som ger dig den perfekta balansen mellan komfort, stil och praktiskhet.

Personliga sportkläder för damer

Sport- och träningskläder för damer är ett personligt val, det är kläderna som ska motivera dig för att få saker gjort, vare sig det är ett pass på gymmet eller en tur i löpspåret. Men oftast har man väldigt lite att välja på när det gäller träningskläder, vilket gör det hela väldigt opersonligt. Tänk om du skulle kunna göra dina egna fitnesskläder? Hos Bags of Love kan du det. Det är bara att ladda upp dina favoritfoton eller designer i vårt enkla designverktyg och sätta igång, och förhandsgranskningen låter dig se hur det kommer se ut på det färdiga plagget.

Låt oss introducera 'athleisure'

Athleisure är en modern trend där man bär kläder som designats för det specifika ändamålet att användas som träningskläder för damer, men man har dem på sig vid andra aktiviteter än de tänkta. Du kan ha dem på dig i skolan, på jobbet, eller i sociala situationer. Det är en trend som liknar den som fanns under tidigt 1900-tal, då folk skapade 'uppklädda' träningskläder som helt skilde sig från de vanliga träningskläderna.

Träningskläder för kvinnor, med kvinnor i åtanke

När vår designer skapade de olika designerna för träningskläder, så hölls alla faktorer i åtanke. Från tygernas egenskaper till snittet och själva plaggets stil, ända ner till vilken typ av fåll som ska användas. Allting har övervägts noggrant för att garantera att dina personliga sportkläder är så bekväma, snygga och praktiska som möjligt.

Sportkläder som hjälper dig

Det behöver inte vara jobbigt att gå till gymmet, speciellt om du redan har svårt för att hitta motivation för att komma igång. Försäkra dig om att dina träningskläder arbetar med dig, och inte mot dig. Det är viktigt att de andas - du vill inte bli blöt av svett - klädernas vikt är också en stor faktor; du vill inte känna dig nedtyngd av en massa extra vikt när du ska försöka sätta nytt personbästa på joggingrundan. Du vill ha något som är fuktavledande och det finns många nya textiler som tagits fram för just detta ändamål; att leda svett bort från huden.

Gymkläder som är precis som du vill ha dem

Tänk på vad du vill ha ut av dina träningskläder, för kvinnor kan det vara lite extra utrymme över bröstet, något med en högre midja för mer komfort, och se till att du väljer det som är helt rätt för dig. Nöj dig inte med något som inte är helt perfekt. Med dessa personliga träningskläder kan du oftast välja mellan mer än ett material. Vi väljer ut de bästa materialen för varje plagg och klargör fördelarna med de olika tygerna så att du kan göra det slutgiltiga valet. Du bestämmer även över många av de mindre detaljerna, såsom färgen på blixtlås, muddarna, dragskon eller vilken färg du vill ha på de synliga sömmarna.

Personliga träningskläder som är helt unika för dig

Använd dina favoritfoton och dina vackraste minnen från lyckliga ögonblick för att skapa dina egna skräddarsydda träningskläder som du kommer bära om och om igen. Högkvalitativt och detaljrikt tryck som varar länge och som återger färger på ett fantastiskt sätt. Allting tillverkas för hand med kärlek i samma byggnad som de designades i, här i nordvästra London. Allting sker här, från det ursprungliga konceptet till frakten.