Gör dina egna tygetiketter

Gör dina egna tygetiketter och personliga hang tags för dina hemmagjorda produkter och plagg. I vårt sortiment hittar du en uppsjö av personliga etiketter i många olika format och storlekar. Vi har inget minimum belopp och erbjuder mindre pack av etiketter. 

Designa tygetiketter online 

Bags of Love har en mängd olika personliga tygetiketter i sitt sortiment som du kan personalisera med dina foton, mönster och text. Designa hängetiketter, tygetiketter och självhäftande etiketter i tyg. Våra personliga etiketter passar perfekt till modedesigners och mindre klädmärken eftersom vi inte har något minimum belopp. Varje pack innehåller 20 etiketter, vilket är optimalt om du har en mindre kollektion. Designa dina etiketter i vårt enkla onlineverktyg och ge ditt plagg den sista touchen. Våra personliga etiketter ser och känns fantastiska ut och låter dig marknadsföra ditt märke eller informera om tvättråd. 

Våra personliga etiketter kommer med olika designalternativ. Du kan välja storlek, format och tillval av rött band, kulkedja när du designar dina etiketter. Ladda upp dina foton, logotyp och placera ut din design som du önskar på tryckytan. Om du vill ha ett hum om hur vår serie av personliga tygetiketter känns och ser ut så kan du beställa vårt provpack av tygetiketter.