Personlig köksinredning & dukningstillbehör

Köket är hemmets hjärta. Ta chansen och inred ditt kök på ett unikt och roligt sätt med vår serie av personliga kökstillbehör och dukningstillbehör som du själv designar online. 

Personlig köksinredning

Köksprylar & köksinredning till familj & vänner 

Hos oss hittar du personliga köksprylar som gör matlagningen och dukningen lite roligare. Skäm bort dig själv eller en vän med personliga köksprylar. I vårt sortiment av personlig köksinredning hittar du allt från förkläden och kökshanddukar till skärbrädor. Älskar din farmor eller mormor att baka? Varför inte designa ett förkläde med foto eller en personlig grytlapp som låter henne fixa och dona i köket samtidigt som hon påminns av familjen. Bags of Loves köksprylar låter dig laga mat i stil och våra personliga dukningstillbehör låter dig äta i stil! Duka upp med personliga bordstabletter, tallrikar och glasunderlägg och låt din familj och gäster förundras av din kreativitet. En rolig idé är att designa en varsin bordstablett med foto till varje familjemedlem. De mindre i familjen kommer älska att ha en egen bordstablett eller en personlig tallrik att äta på, perfekt för att inspirera små matvägrare.

Designa dina egna kökstillbehör och skapa en mysig stämning i köket. Duka upp personligt till måndagsfrukosten eller speciella tillställningar med våra dukningstillbehör som du själv designar. Håller du på att planera ditt bröllop och vill att det ska kännas genuint och personligt? Hos oss kan du designa bröllopstillbehör inom dekoration, dukning och på så sätt skapa ditt drömbröllop ned till de minsta detaljerna. Välj bland annat mellan vackra bordsdukar, uppläggningsfat, servetter med eget tryck och kakfat som du alla kan personalisera med foto och text. Oavsett om du letar efter en personlig present eller vill uppdatera din köksinredning, så kommer du att hitta rätt produkt hos oss för just dig.