Tillbaka till hemsidan

Sortiment av personliga väskor & Accessoarer

Våra personliga handväskor och accessoarer tillverkas från grunden för hand och utgör en underbar present för alla tillfälle. Designa din egen handväska enkelt online. 

personliga väskor
Eleganta väskor med eget tryck

Det var precis så här Bags of Love tog form. Tillverkning av personliga väskor för hand enligt traditionella hantverksmetoder. Vi använder endast material av högsta kvalitet och din väska sys för hand för perfektion ned till minsta detalj. I vårt sortiment hittar du allt från vackra kuvertväskor med eget tryck till personliga ryggsäckar och rymliga weekendväskor. Vi började tillverka väskor år 2003 och har under åren utvecklat vår tryckteknik till ett fullfjädrat varaktigt och miljövänligt tryck som inte bleks eller skavs av på flera år. I vår textilbank har vi fantastiska textiler såsom äkta Nappaläder, lyxig siden, poppig vinyl och mockaimitation. Din personliga väska är ett unikt exemplar och perfektion definierat. 

Oavsett om du behöver en personlig gympapåse för att hålla reda på gympakläder, eller sportväskor med eget tryck för leriga fotbollsskor så kommer du att kunna hitta rätt väska hos oss. Din personliga väska tillverkas från scratch vilket ger en helt originell väska designad av dig och kärleksfullt tillverkad av oss. Vi har även en uppsjö av personliga accessoarer i olika storlekar och texturer, som du själv kan designa online med dina foton. Skäm bort dig själv eller en vän och designa en personlig modeaccessoar online. I regel sätter vi igång att tillverka din beställning så fort vi mottagit din order, så om du behöver en sista minuten present har du kommit helt rätt.