3 FÖR 2 ERBJUDANDE
close

3 for 2 offer: add 3 of the same product with the same or different design and get the 3rd for free. The discount will be applied automatically in the basket.

Fotoposters 3 för 2

Personliga posters

från 6,00 kr

Ge liv åt dina foton och skapa fotoposters i vårt enkla onlineverktyg. Designa personliga poster prints och sätt prägel på ditt hem med din alldeles egna väggkonst. Personlig inredning har aldrig varit lättare! Ta del av vårt fantastiska erbjudande: Köp 2 få 1 gratis.

  • Klar samma dag.

    Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala efter leverans

Detaljer: tryck din egna fotoposter

  • 180gsm Satin eller 220gsm Matt papper
  • Rik färgåtergivning och lyxig känsla 
  • Lång ljusbeständighet
  • Köp 2 få 1 gratis

Skapa fotoposters enkelt online

Nu kan du enkelt skapa posters med eget tryck i ett par klick. Klicka på den gröna knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlinverktyg där du kan ladda upp alla dina favoritfoton och på så sätt skapa din egna fotoposter. Vi erbjuder ett val av två förstklassiga papper som vi trycker din fotoposter på. Satin 180gsm är ett underbart glansigt papper som är av medium vikt och ger klara färger med lyster. Medan det andra alternativet Matt 220gsm är ett otroligt slitstarkt och imponerande papper. Det liknar det papper som vi tillverkar våra fototapeter utav. Trycket får en elegant matt yta med ett fint djup. Vår personliga fotoposter har lång ljusbeständighet och kommer med 5 års garanti.

Samla alla dina favoritbilder i en fotocollage poster

Varför inte göra något roligt med alla bilder som ligger på datorn eller ett USB? Ge liv åt dina härliga minnen i form av en fantastisk fotoposter. Hos Bags Of Love kan du enkelt göra dina egna väggdekorationer 100% online. Om du har flera favoritfoton och inte riktigt kan välja så kan du använda vår app för att skapa ett slumpmässigt fotocollage. Det är en perfekt personlig present till dina nära och kära. Till de nygifta paret kan du till exempel välja ut bilder från den stora dagen eller till farföräldrarna kan du designa en fotoposter med bilder av barnbarnen. Möjligheterna är oändliga och du får fria händer i vårt verktyg att skapa din egna fotoposter. 

Tryck personliga fotoposters 

Bags Of Love är baserade i London, Storbritannien och vi är specialister på att skapa diverse fotoprodukter. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter som du själv kan sätta din personliga touch på med dina foton, text eller design. Våra personliga fotoposters är ett populärt alternativ för att skapa unik inredning till både hem och kontor som garanterat kommer imponera på dina gäster och ge din yta en varm ombonad känsla. 

Du kanske även gillar: