Tillbaka till hemsidan
Fotoposters 3 för 2

Fotoposters 3 för 2

Personliga posters Made in the UKMade in the UK

från 471,96 kr

Ge liv åt dina foton och skapa fotoposters i vårt enkla onlineverktyg. Designa personliga posterprints och sätt prägel på ditt hem med din allde...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Tryck din egen fotoposter

 • 180gsm satinpapper
 • Rik färgåtergivning och lyxig känsla 
 • Slitstarka och högkvalitativa 
 • Lång ljusbeständighet
 • Köp 2 få 1 gratis

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Skapa fotoposters enkelt online

Nu kan du enkelt skapa posters med eget tryck i ett par klick. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg där du kan ladda upp alla dina favoritfoton och på så sätt skapa din egen fotoposter. Satin 180gsm är ett underbart glansigt papper som är av medium vikt och ger klara färger med lyster. Vår personliga fotoposter har lång ljusbeständighet och kommer med 5 års garanti.

Samla alla dina favoritbilder i en fotocollage poster

Varför inte göra något roligt med alla bilder som ligger på datorn eller ett USB? Ge liv åt dina härliga minnen i form av en fantastisk fotoposter. Hos Bags of Love kan du enkelt göra dina egna väggdekorationer 100% online. Om du har flera favoritfoton och inte riktigt kan välja så kan du använda vår app för att skapa ett slumpmässigt fotocollage. Det är en perfekt personlig present till dina nära och kära. Till det nygifta paret kan du till exempel välja ut bilder från den stora dagen eller till farföräldrarna kan du designa en fotoposter med bilder av barnbarnen. Möjligheterna är oändliga och du får fria händer i vårt verktyg att skapa din egen fotoposter. 

Tryck personliga fotoposters 

Här på Bags of Love är vi specialister på att skapa personliga fotoprodukter. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter som du själv kan sätta din personliga touch på med dina foton, text eller design. Våra personliga fotoposters är ett populärt alternativ för att skapa unik inredning till både hem och kontor som garanterat kommer imponera på dina gäster och ge din yta en varm ombonad känsla. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett