Glasunderlägg med foto

Glasunderlägg med foto

Underlägg med foto

från 300,00 kr

Vårt glasunderlägg med foto kommer i set om 4 och uppåt. Trycket är rikt och permanent i den glansiga ytan av fotounderlägget. Designa dina egna fotounderlägg med dina bilder, mönster eller text med samma eller olika bilder.

  • Klar samma dag.

    Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala efter leverans

Detaljer: Underlägg med tryck 

  • Set av Underlägg med eller utan text 
  • 10x10cm underlägg om 4, 6, 8, 10, 12
  • Samma eller olika bilder
  • Glansig & värmetålig yta 
  • Tålig med permanent tryck 

Recensioner av Glasunderlägg med foto

Glasunderlägg med foto Betyg 5/5 baserat på 6 Kundrecensioner star star star star star


se alla

Designa egna glasunderlägg 

Bags of Love är experter på att skapa personliga fotoprodukter med dina minnen. En av våra fantastiska produkter är glasunderlägg med tryck. Du bestämmer själv om du vill ha dina favorit foton, design eller text. Det enda du behöver göra är att ladda upp dina digitala bilder i vårt enkla onlineverktyg och designa dina fotounderlägg precis som du vill ha dem så sköter vi resten. Vi trycker och tillverkar dina underlägg med foto i London, England. Vi levererar världen över med korta leveranstider. Våra fantastiska fotounderlägg kommer om pack om 4 uppåt. Du kan välja om du vill ha samma bild eller olika bilder på dina glasunderlägg. 

Glasunderlägg för hela familjen 

Ta tillfället i akt och skapa ett personligt underlägg till alla familjens medlemmar med bild och namn. Eller varför inte scanna in ditt barns konstverk och trycka upp det på underlägg? Möjligheterna är oändliga för dina underlägg med tryck. Du väljer själv vad du vill ha för motiv. Är det förra årets semesterbilder som du verkligen älskar, tryck upp dina bilder och påminns ständig av dina goda minnen. Ett fotounderlägg är även en fantastisk present till nära och kära. Det har en personlig touch och är en produkt som verkligen kommer till användning varje dag. Det är roligt och enkelt att designa dina glasunderlägg med foto i vårt onliverktyg. Testa redan idag!

Recensioner av Glasunderlägg med foto

Glasunderlägg med foto Betyg 5/5 baserat på 6 Kundrecensioner star star star star star


se alla

Du kanske även gillar: