Glasunderlägg med foto

Glasunderlägg med foto

Underlägg med foto

Spara 8% från 275,00 kr Tidigare 299,00 kr

Vårt glasunderlägg med foto kommer i set om 1-12. Trycket är rikt och varaktigt i den glansiga ytan av fotounderlägget. Designa dina egna fotounderlägg med dina bilder, mönster eller text med samma eller olika bilder.

  • Klar samma dag.

    Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala nu, betala senare

Detaljer: Underlägg med tryck 

  • Set av underlägg med eller utan text 
  • 10x10 cm underlägg om 1, 2, 4, 6, 8, 10, 12
  • Samma eller olika bilder
  • Glansig & värmetålig yta 
  • Tålig med varaktigt tryck 

Recensioner av Glasunderlägg med foto

Glasunderlägg med foto Betyg 5/5 baserat på 6 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Designa egna glasunderlägg 

Bags of Love är experter på att skapa personliga fotoprodukter med dina minnen. En av våra fantastiska produkter är glasunderlägg med tryck. Du bestämmer själv om du vill ha dina favorit foton, design eller text. Det enda du behöver göra är att ladda upp dina digitala bilder i vårt enkla onlineverktyg och designa dina fotounderlägg precis som du vill ha dem så sköter vi resten. Vi trycker och tillverkar dina underlägg med foto i London, England. Vi levererar världen över med korta leveranstider. Våra fantastiska fotounderlägg kommer i pack om 1-12. Du kan välja om du vill ha samma bild eller olika bilder på dina glasunderlägg. 

Glasunderlägg för hela familjen 

Ta tillfället i akt och skapa ett personligt underlägg till alla familjens medlemmar med bild och namn. Eller varför inte skanna in ditt barns konstverk och trycka upp det på underlägg? Möjligheterna är oändliga för dina underlägg med tryck. Du väljer själv vad du vill ha för motiv. Är det förra årets semesterbilder som du verkligen älskar, tryck upp dina bilder och påminns ständig av dina goda minnen. Ett fotounderlägg är även en fantastisk present till nära och kära. Det har en personlig touch och är en produkt som verkligen kommer till användning varje dag. Det är roligt och enkelt att designa dina glasunderlägg med foto i vårt onlineverktyg. Testa redan idag!

Recensioner av Glasunderlägg med foto

Glasunderlägg med foto Betyg 5/5 baserat på 6 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Du kanske även gillar: