Tallrikar med eget tryck

Tallrikar med eget tryck

Designa dina egna tallrikar

Spara 17% från 240,00 kr Tidigare 289,00 kr

Skapa tallrikar med eget foto till en speciell tillställning eller en temamiddag. Vi trycker hela ytan av din tallrik med fullt färgtryck. Tallriken är 20 cm. Att designa egna tallrikar blir lekande lätt med hjälp av oss. Ställ medföljer så att du kan visa upp din alldeles unika tallrik.

 • Klar för leverans om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 240,00 kr
 • 2 228,00 kr styck (Spara 24,00 kr)
 • 4 220,00 kr styck (Spara 80,00 kr)
 • 10 168,00 kr styck (Spara 720,00 kr)

Detaljer: Tallrikar med fototryck

 • Färgsstarkt tryck på keramik
 • Svart tallriksställ medföljer
 • Storlek: 20 cm, 340 gram
 • Perfekt till events & högtider
 • Bred kant med lätt djup
 • Använd för servering eller dekoration

Tvättråd

Endast handtvätt.

 • Handtvätt

Skapa dina egna tallrikar med ett par klick

Nu erbjuder vi ett spännande alternativ som garanterat kommer att sätta pricken över i:et när det kommer till dukningen av din tillställning eller temamiddag. Du kan nu designa egna tallrikar 100% online i vårt smidiga onlineverktyg. Ladda upp din foton, mönster eller text. Du kan även kombinera dessa tre för att skapa personliga tallrikar som säkerligen kommer att imponera på alla dina gäster. Så oavsett om det är till Halloween, barnkalas, tjejmiddagen eller någon annan högtid så är tallrikar med eget tryck den ultimata touchen när det kommer till personlig dukning. 

Eget tryck på tallrik - foto, mönster eller text 

Ta chansen att skapa unika tallrikar med eget tryck av dina favoritfoton, mönster eller text. Skapa personliga tallrikar till alla runt middagsbordet som ett alternativ till vanlig bordsplacering. Tallriken är 20cm i storlek och väger 340 gram. De mindre tallrikarna passar utmärkt till barn. De har en bred kant med mindre skålyta än den större tallriken. En annan rolig idé är att designa tallrikar till barnkalaset. Varför inte designa personliga tallrikar till varje barn med foto och namn som de sedan kan få med sig hem med godispåsen? 
Tips! Skapa en snygg och unik design med vårt repeterande mönsterverktyg. Vi trycker för hand, så det kan finnas en +/- 10% skillnad i placering som räknas som produktionsstandard. Vänligen ha detta i åtanke om du planerar att ha ett centrerat motiv i mitten av tallriken. Undvik att placera viktiga detaljer för nära kanterna.

Extra god mat med personliga tallrikar 

Vi kan inte göra dig till Gordon Ramsey men vi kan iallafall hjälpa dig med att duka bordet.. Visst smakar maten lite extra gott när det är fint dukat? Levande ljus, dekorationer, bordsduk, nyputsade bestick och egen designade tallrikar. Ett välpresenterat matbord kommer definitivt skapa stämning. Bags of Love är experter på att skapa personligt anpassade produkter. Vi tillverkar diverse fotoprodukter under ett och samma tak i London, England. Allt sker på plats och allt tillverkas under minutiös uppsikt för en garanterad hög kvalitet och korta tillverkningstider. 

Vänligen notera: Våra personliga tallrikar tillverkas på beställning i en unik process. De kan användas dagligen, men de är inte så slitstarka som ett vanligt set av porslin vanligtvis är. Dessa tallrikar passar utmärkt för användning vid tillställningar och andra högtider, men inte för det dagliga stökiga familjelivet. Det är handdisk som gäller för att bevara trycket på tallrikarna, de överlever i diskmaskinen men trycket kommer att blekna med tiden. 

Tänk på tallrikens form

När du påbörjar designprocessen så är det viktigt att du tänker på tallrikens form. Den är rund med en lätt sluttning ner mot mitten, ungefär som en mycket grund skål. Om du laddar upp ett foto, försök hålla de viktiga delarna i mitten av tallriken så att sluttningen inte förvrider dem. Förlita dig inte på att använda en bild som precis passar eftersom vi inte kan garantera att bilden hamnar EXAKT där du valt, eftersom tallrikarna tillverkas för hand. Du kan förhandsgranska hur din tallrik kommer se ut i vårt designverktyg, så det är bara att experimentera tills du blir nöjd.

Utfallet

När du designar din tallrik, notera utfallet i designverktyget. Du måste se till att din bild fyller hela ytan, annars får du ojämna, vita kanter och den slutgiltiga produkten får då en icke centrerad design

plate design tips

Recensioner av Tallrikar

Tallrikar Betyg 5/5 baserat på 3 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: