Tillbaka till hemsidan
 • Tillbaka ·
 • Tallrikar (1 eller 2, 4 eller 8-pack)
Tallrikar med eget tryck

Tallrikar med eget tryck

Designa dina egna tallrikar Made in the UKMade in the UK

från 379,00 kr

Skapa tallrikar med eget foto till en speciell tillställning eller en temamiddag. Dina gäster kommer älska dina tallrikar som säljs antingen en...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 4 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Tallrikar med fototryck

 • Färgstarkt tryck på benporslin
 • Tre visningsalternativ
 • Kan diskas i maskin
 • Storlek: 20,5 cm eller 16,5 cm diameter
 • Perfekt till events & högtider
 • Mjuk fördjupning utan skarp kant

Tvättråd

Kan diskas i diskmaskin under 30 grader eller diska för hand.

 • Tål diskmaskin
 • Handtvätt

Skapa dina egna tallrikar med ett par klick

Nu erbjuder vi ett spännande alternativ som garanterat kommer att sätta pricken över i:et när det kommer till dukningen av din tillställning eller temamiddag. Du kan nu designa egna tallrikar 100% online i vårt smidiga onlineverktyg. Ladda upp din foton, mönster eller text. Du kan även kombinera dessa tre för att skapa personliga tallrikar som säkerligen kommer att imponera på alla dina gäster. Så oavsett om det är till Halloween, barnkalas, tjejmiddagen eller någon annan högtid så är tallrikar med eget tryck den ultimata touchen när det kommer till personlig dukning. 

Eget tryck på tallrik - foto, mönster eller text 

Ta chansen att skapa unika tallrikar med eget tryck av dina favoritfoton, mönster eller text. Skapa personliga tallrikar till alla runt middagsbordet som ett alternativ till vanlig bordsplacering. Tallriken finns i två storlekar, 20,5 eller 16,5 cm i diameter, och säljs en och en eller i 2. 4 eller 8-pack. Vill du bara ha en tallrik går det självklart bra, men de finns också tillgängliga i 2, 4 och 8-pack. De mindre tallrikarna passar utmärkt till barn. De har en mjuk fördjupning och inga kanter. En annan rolig idé är att designa tallrikar till barnkalaset. Varför inte designa personliga tallrikar till varje barn med foto och namn som de sedan kan få med sig hem med godispåsen? 
Tips! Skapa en snygg och unik design med vårt upprepade mönsterverktyg. Vi trycker för hand, så det kan finnas en +/- 10% skillnad i placering som räknas som produktionsstandard. Vänligen ha detta i åtanke om du planerar att ha ett centrerat motiv i mitten av tallriken. Undvik att placera viktiga detaljer för nära kanterna.

Obs: Dessa tallrikar bör endast användas för dekorativa syften. Tallrikarna kan diskas i maskin, men du bör undvika att servera mat på dem eller använda bestick på dem.

plate design tips

Visa upp dem som du vill

Du kan beställa dina tallrikar som de är, eller så kan du välja mellan två unika alternativ för att visa upp dem. Visa upp din fototallrik med ett tidlöst ställ av akryl, eller förvandla din skapelse till en väggtallrik genom att välja det osynliga väggfästet.

Ladda ner instruktionerna för det osynliga väggfästet här.

Några saker du kan göra för att skapa den perfekta tallriken:

 1. När du designar tallriken, se till att din bild fyller hela ytan (inklusive den röda ytan). På så vis täcker din design hela tallriken och du får inga otryckta vita kanter.
 2. Givet vår tryckmetod kan det förekomma en +/- 2-3% skillnad i tallrikens positionering jämfört med hur den ser ut i förhandsvisningen, så undvik att placera viktiga detaljer nära tallrikens kant.
 3. Undvik att placera runda mönster nära tallrikens kant, eftersom vi inte kan garantera att de matchar perfekt med tallrikens yttre kant. plate design tips

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett