Personligt kontorsmaterial

Ge ditt kontor en unik och ombonad känsla med personliga kontorstillbehör. Oavsett var du jobbar eller vad...

Mer information

Personligt kontorsmaterial 

Kontorsmaterial är något som alla behöver. Kontorsarbetare, skolelever till chefer - alla behöver någon form av kontorsmaterial och visst är det lite extra roligt om det är personligt? Om du har ett kontor som du vill fylla med personliga kontorstillbehör så har du kommit helt rätt. Vi har allt du kan tänkas behöva för att göra ditt kontor roligt och personligt. Alla våra produkter tillverkas för hand i London av högkvalitativa material. I vårt sortiment hittar du allt från personliga anteckningsböcker till papperskorgar med eget tryck. Du kommer säkerligen hitta kontorstillbehör som sätter en personlig touch på din jobbvardag. Att designa personliga kontorsmaterial är enkelt i Bags of Loves smidiga onlineverktyg. Ladda upp dina utvalda bilder, lägg till text och placera ut det som du vill på produktens tryckyta. 

Ge ditt kontor en stor dos personlighet och gör din arbetsplats till ett bättre ställe att spendera din vardag på.  

Personliga kontorstillbehör till hemkontoret

Om du arbetar hemifrån, så kan det ibland vara svårt att inte bli distraherad av hemmets bekvämligheter. Skäm bort dig själv med personliga kontorstillbehör som inte bara hjälper dig arbeta utan även motiverar dig. Ett professionellt hemkontor behöver en del tillbehör och vi har precis det du behöver för att skapa ditt optimala hemkontor. 

Papperskorg 

Håll ordning och reda på ditt hemkontor med en personlig papperskorg. Lättviktig, elegant papperskorg med eget tryck som tillverkas av stålram med textilkanter. Vi trycker din utvalda design på textilen med ett varaktigt tryck. Vi rekommenderar att du använder papperskorgen till papperssoppor för att behålla papperskorgens struktur och eleganta form. Använd dig av färgstarka och glada bilder som får dig att le varje gång du kastar något.  

Personliga skrivbordstillbehör till kontoret 

För alla de som jobbar på ett kontor så kan en liten del av hemma göra hela skillnaden för din dag. Om du hade ett jobbigt möte så kan det hjälpa att se på ett foto av din familj vilket får dig att le och ladda fullt med motivation för att klara jobbdagen. Dessa personliga kontorstillbehör hjälper dig förvandla din arbetsplats till en inspirerande motiviationsplats. 

Personligt pennfat

Om du alltid har pennor, suddgummi, gem och andra smågrejor på vift över hela skrivbordet så är ett personligt pennfat den optimala lösningen. Detta smarta och smidiga pennfat har veck som håller pennor på plats på ett organiserat och snyggt sätt. Pennfatet är tillverkat av slitstarkt Stonemax material och kan tryckas med ett eller flera foton. Du kommer garanterat att le varje gång du sträcker dig för att ta en penna. 

Vi hoppas att dessa personliga kontorstillbehör kommer att göra din dag roligare och lättare.