Tillbaka till hemsidan

Vem är Bags of Love?

Vilka är Bags Of Love?

Tänk dig att du designar en present med foton av dina barn, vänner och familj. Föreställ dig sedan mottagarens överraskade min och glädje när de öppnar upp din unika gåva som du själv designat.

Hej, vi är Bags of Love och detta är vad vi gör. Sedan 2002 så har vi fått personer runt hela världen att le med våra personliga presenter. Fotopresenter är inte bara något som vi är experter på att tillverka det är även något som vi älskar att tillverka. Vi alla älskar bilder. De ger liv åt våra minnen och berättar din historia; ett foto håller kraften att framkalla dina speciella minnen och alla känslor som kommer med dem. 

Tillsammans med vår hjälp så kan du nu designa över 400 högkvalitativa fotopresenter och få någon le, skratta eller till och med gråta från härliga minnen. Dina fotopresenter tillverkas kärleksfullt för hand i vår lokal i London, England. Vårt team består av glada medarbetare som älskar vad vi gör. Det kan vara därför så många av våra underbara kunder har vänt sig till oss för att ge liv åt sina minnen i nästan två årtionden. Men nu är det nog pratat om oss. Låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig att skapa något mer än bara en vanlig present. Spana igenom vårt sortiment som är sprängfyllt av unika presentidéer. Släpp lös din kreativitet och designa den perfekta presenten. Vi är redo att tillverka den med glädje och kärlek. 

Kontakta oss

De flesta av våra kunder är personliga individer med sina egna privata bilder som förblir privata. Ibland har vi även större företagsbeställningar. Kontakta oss om du är intresserad av att designa produkter till ditt företag. Du kan ringa, skicka oss ett e-mail eller använda den smidiga chatt-fuktionen. 

Under våra år så har Bags of Love blivit experter när det kommer till att skapa underbara vackra personliga presenter. Vi har tillverkat hundratusentals produkter till nöjda kunder och företag. Med tillåtelse så visar vi upp en del av de företag som vi arbetat med under årens gång. 

topshop
toms
sky-banner
liver-pool
roald-banner
strictly-banner
halpern-banner
hungry-banner
purple-banner
John-banner
westbeach
warner-banner
pasta-banner
totseat-banner
SEAlife
the view
essex-banner
maserati-banner
send-cow-banner
river
the-ragged-banner
ors
endemol-banner
dreams-banner
lush
love-garden-banner
lion-banner
eulogy
big-brother
heart-banner
geordie-shore-banner
ALOTO-banner
fred-banner
unicef
itv-logo
the-sunday-post-logo
love-sewing-logo
MTV-logo
disney
BompasPARR

Företag


Kontakta oss om du vill designa produkter för ditt företag. Kontakta oss

case-dancing-bol

Strictly Come Dancing

Vi känner oss otroligt hedrade över att ha fått arbeta med en av de bästa tv-showerna som finns. Till deras projekt så har vi skapat personliga och minnesvärda produkter. 

När Strictly Come Dancing kontaktade oss för att att hjälpa dem att skapa något speciellt till två av deras programledare Karen Hardy och Craig Revel Horwood så tackade vi ja direkt! Vi använde foton av dem och tillverkade 4 stora hjärtformade fotokuddar och de blev super populära!

liver-banner

Liverpool FC

Vi har arbetat med Liverpool FC under en längre tid och vi älskar att skapa produkter till dem. Vanligtvis så tillverkar vi färgglada bakgrunder till deras tv-shower som de filmar i studion. 

Bakgrunderna som vi tillverkat för dem har bland annat tryckts med Liverpool FC spelare, deras logotyp, färgglada fotocollage med mera. 

Vi har även designat ett flertal canvastavlor för att hjälpa dem att visa upp sitt lag i stil. 

ors-case-banner

ORS Haircare

Hårvårdsmärket ORS är ett fantastiskt företag som tillverkar hårprodukter för den hälsomedvetna kunden. 

När de kontaktade oss för att se om vi kunde hjälpa dem att skapa en serie av personliga produkter för en VIP-influencerresa som de hade planerat så kunde vi knappt bärga oss. 

Vi tillverkade olika personliga produkter för varje individuell gäst. De fick allt från resväskor och badkläder till handdukar och morgonrockar. 

case-league-bol

A League of their Own

När producenterna av A League of Their Own kontaktade oss för att se om vi kunde tillverka personliga fotopresenter till deras julspecial så sa vi självklart ja! De ville trycka babyfoton av Freddie Flintoff på personliga förkläden, kökshanddukar, skärbrädor, fruktskålar med mera. 

När tv-showen sändes på julafton så fick producenterna precis vad de ville eftersom showens stjärnor Flintoff, James Corden, Jack Whitehall och Jamie Redknapp alla skrattade hysteriskt över att se Freddie Flintoff personliga fotopresenter. 

case-big-brother-bol

Big Brother

Den berömda tv-showen Big Brother är en återkommande kund hos oss. Tillsammans med producenterna så har vi designat personliga sängkläder till det ökända Big Brother huset. Designen är väldigt speciell och ändras konstant med temat för varje säsong. 

Vackra personliga sängkläder är en av våra specialiteter och i showen så syns våra påslakan och örngott i de mysiga sovrummen. 

RDMCC-banner

Marvellous Children’s Charity

Precis som välkända tv-stjärnor och shower så har vi även haft äran att arbeta med fantastiska välgörenheter. 

En av de senaste välgörenheterna som vi har jobbat med är den fantastiska Roald Dahl’s Marvellous barnvälgörenhet. Denna anmärkningsvärda välgörenhet hjälper barn med seriösa och livshotande sjukdomar. De ser även till att det de har specialistsjuksköterskor och mottar den vård som de behöver. 

Vi arbetar med dem för att designa produkter. 

case-river-island-bol

River Island

Olika klädesmärken kontaktar oss regelbundet och ber oss att skapa presenter för influencers och VIPS. 

En av de stora klädjättarna River Island hörde av sig till oss och ville designa personliga handdukar för en bloggresa som de hade planerat. 

Bloggresans destination var Ibiza och influencers som Patricia Bright och Samantha Maria för att fotografera den senaste River Island x Pacha kollektionen. 

Vi tryckte handdukarna med varje bloggares logotyp och slutresultatet var fantastiskt! 

case-tom-bol

TOMS Shoes

TOMS är ett underbart skomärke, inte bara för att de tillverkar sköna skor utan för att de delar ut skor och glasögon till behövande barn och vuxna. 

TOMS hörde av sig till oss och kollade om vi kunde hjälpa dem med deras skyltfönster i deras Covent Garden butik. De ville ha en stark och uppseendeväckande utsmyckning som visade upp vad företaget stod för. Resultatet blev ett vackert skyltfönster som väckte känslor. Vi designade triangulära banners med foton från deras senaste besök från att hjälpa människor.  

halpern-prn

HALPERN PR

Halpern PR är en välkänd marknadsföringsbyrå i London som kontaktade oss med en förfrågan om ett projekt. Detta projekt innebar att designa gåvor till journalister och andra influencers till en kampanj de ledde med märket Dove. 

De ville beställa hundratals av handtillverkade sminkväskor med den vackra Dove logotypen i tryck. Vårt team kunde tillverka och trycka varenda sminkväska för hand och leverera dem i tid till företagets stora event. 

Hör av dig till oss så kan vi tillsammans skapa de perfekta produkterna för ditt företag. 

woman-dress-bol

Om oss


Bags of Love är ett företag som tillverkad personliga fotopresenter och kläder. Sedan 2002 har vi hjälpt våra kunder att bevara sina älskade minnen och fått deras nära och kära att le från sin personliga gåva.