Tillbaka till hemsidan

Personlig 3-delad canvastavla

3 FÖR 2 ERBJUDANDE
close

3 för 2 erbjudande: Lägg 3 av vald produkt med samma eller annorlunda design för att få 3:e gratis. Rabatten kommer att dras automatiskt i varukorgen.

Personlig 3-delad canvastavla

Designa en triptyk canvastvla Made in the UKMade in the UK

från 791,00 kr

Visa upp dina bilder på ett kreativt och spännande sätt. En triptyk canvastavla ger ditt hem en personlig känsla och den coola uppeldade effekten ger ett intressant perspektiv. Designa en 3-delad canvastavla enkelt online och se en förhandsgranskning innan köp.

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 139 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: 3-delad canvastavla

 • Välj 12 olika storlekar 
 • Tryckta kanter för en 3D-effekt
 • Fantastisk modern inredningsdetalj 
 • Beständigt knivskarpt tryck 
 • Livstidsgaranti

Vare sig du är en fotograf som vill visa upp din kost på ett snyggt sätt, eller om du bara vill ha en snygg tavla för vardagsrummet, så är en tredelad canvas rätt val.

Välj en bild eller ett foto och förvandla det till en tredelad canvastavla som ger ditt hem en modern och fräsch känsla. Spänns upp på specialanpassade träramar vilket gör den helt unik.

Tvättråd

Damsug försiktigt med lämplig inställning.

Designa en flerdelad canvastavla 

En av de mest populära valen för flerdelade canvastavlor är en triptyk. En 3-delad canvastavla ger en cool modern effekt och är ett utmärkt sätt att visa upp dina foton och ge ditt hem en personlig touch. Våra canvastavlor kommer med ett miljövänligt och knivskarpt tryck. Vi erbjuder en mängd olika storlekar som du kan välja mellan. Vårt onlineverktyg är användarvänligt men om du skulle behöva någon hjälp är du välkommen att kontakta vår kunniga kundservice via chatt eller e-mail. 

3-delad canvastavla - stilren inredning  

Bags of Love är specialister på att skapa personliga fotoprodukter av dina foton. Vi producerar och trycker allt här i London, England under ett och samma tak, på så sätt kan vi erbjuda  den bästa möjliga kvaliteten och korta tillverkningstider. Vår populära 3-delade canvastavla kan du enkelt skapa 100% online i vårt smidiga onlineverktyg. Välj mellan en rad olika storlekar för din personliga canvastavla i tre delar. När du känner dig färdig med din design kan du se en förhandsgranskning för att se att allt är precis som du önskade.

Personlig canvastavla triptyk 

En flerdelad canvastavla ger ett elegant intryck i ditt hem och en av våra kvalitetsundersökningar är att motivet är linjerat helt perfekt i varje panel. Vi har stor erfarenhet av att skapa canvastavlor i alla dess former. Vi rekommenderar en speglad wrap för alla paneler för optimalt resultat. Varje panel är märkt på baksidan med a, b, c, så att du enkelt kan veta vilken ordning bilderna ska hängas även vid de mest abstrakta konstverken. Varje canvastavla kommer med ett gratis upphängningssystem. Förhandsgranska din triptyk canvastavla i vårt onlineverktyget för att se vart den kommer att delas eller planera delningen själv. Våra måttbeställda canvastavlor kommer med bilden speglad på kanterna vilket ger tavlan ett extra djup. 

Nyligen sett

Trendar just nu: