Personlig 3-delad canvastavla

3 FÖR 2 ERBJUDANDE
close

3 för 2 erbjudande: Lägg 3 av vald produkt med samma eller annorlunda design för att få 3:e gratis. Rabatten kommer att dras automatiskt i varukorgen.

Personlig 3-delad canvastavla

Designa en triptyk canvastvla

Spara 7% från 708,00 kr Tidigare 759,00 kr

Visa upp dina bilder på ett kreativt och spännande sätt. En triptyk canvastavla ger ditt hem en personlig känsla och den coola uppeldade effekten ger ett intressant perspektiv. Designa en 3-delad canvastavla enkelt online och se en förhandsgranskning innan köp.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 130 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: 3-delad canvastavla

 • Välj 12 olika storlekar 
 • Tryckta kanter för en 3D-effekt
 • Fantastisk modern inredningsdetalj 
 • Beständigt knivskarpt tryck 
 • Livstidsgaranti

Vare sig du är en fotograf som vill visa upp din kost på ett snyggt sätt, eller om du bara vill ha en snygg tavla för vardagsrummet, så är en tredelad canvas rätt val.

Välj en bild eller ett foto och förvandla det till en tredelad canvastavla som ger ditt hem en modern och fräsch känsla. Spänns upp på specialanpassade träramar vilket gör den helt unik.

Designa en flerdelad canvastavla 

En av de mest populära valen för flerdelade canvastavlor är en triptyk. En 3-delad canvastavla ger en cool modern effekt och är ett utmärkt sätt att visa upp dina foton och ge ditt hem en personlig touch. Våra canvastavlor kommer med ett miljövänligt och knivskarpt tryck. Vi erbjuder en mängd olika storlekar som du kan välja mellan. Vårt onlineverktyg är användarvänligt men om du skulle behöva någon hjälp är du välkommen att kontakta vår kunniga kundservice via chatt eller e-mail. 

3-delad canvastavla - stilren inredning  

Bags of Love är specialister på att skapa personliga fotoprodukter av dina foton. Vi producerar och trycker allt här i London, England under ett och samma tak, på så sätt kan vi erbjuda  den bästa möjliga kvaliteten och korta tillverkningstider. Vår populära 3-delade canvastavla kan du enkelt skapa 100% online i vårt smidiga onlineverktyg. Välj mellan en rad olika storlekar för din personliga canvastavla i tre delar. När du känner dig färdig med din design kan du se en förhandsgranskning för att se att allt är precis som du önskade.

Personlig canvastavla triptyk 

En flerdelad canvastavla ger ett elegant intryck i ditt hem och en av våra kvalitetsundersökningar är att motivet är linjerat helt perfekt i varje panel. Vi har stor erfarenhet av att skapa canvastavlor i alla dess former. Vi rekommenderar en speglad wrap för alla paneler för optimalt resultat. Varje panel är märkt på baksidan med a, b, c, så att du enkelt kan veta vilken ordning bilderna ska hängas även vid de mest abstrakta konstverken. Varje canvastavla kommer med ett gratis upphängningssystem. Förhandsgranska din triptyk canvastavla i vårt onlineverktyget för att se vart den kommer att delas eller planera delningen själv. Våra måttbeställda canvastavlor kommer med bilden speglad på kanterna vilket ger tavlan ett extra djup. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Du kanske även gillar: