Strumpor

Designa strumpor med eget tryck

från 325,00 kr

Skapa dina egna sköna och unika strumpor som garanterat sticker ut i mängden. Tryck mönster, namn, initialer samt foton på dina egen designade strumpor och skapa ditt egna mode. En rolig idé för bröllop eller formgivare som vill utöka sin designkollektion.

Personliga strumpor för glada fötter

  • Tryck över hela ytan med ditt val av foton, mönster, logo eller text
  • Vit basfärg med din design 
  • Välj mellan olika storlekar samt 2 längder 
  • Svarta hälar och tår 
  • 2 års garanti på tryck och material 

Storleksguide strumpor med tryck:Designa dina egna strumpor med Bags of Love

Letar du efter en cool present till någon som redan har allting de behöver? Varför inte designa ett par coola och roliga personliga strumpor? Vare sig du letar efter en rolig, unik eller en personlig present så kanske ett par eller flera par strumpor med tryck kan vara perfekt. Du kan enkelt designa dina strumpor i vårt smidiga onlineverktyg och innan du vet ordet av det så skickas de hem till dig. Du väljer själv hur du vill skapa dina strumpor med tryck. Kanske har du ett mönster som du älskar, text eller foton? Du designar och vi tillverkar. Om du går i tankarna på att lägga till något lite annorlunda och speciellt till din senaste kollektion, är dessa personliga strumpor för dig. Perfekt för nya modeskapare. Ladda upp din design i vårt enkla onlineverktyg och designa unika strumpor till din kollektion. Matcha färger, teman eller foton som går i ton med resten av din kollektion.

Strumpor för herr med tryck 

En klassisk present till män är och kommer alltid vara strumpor. Tänk er då egen designade strumpor. Vilken rolig personlig present! Ge bort ett par strumpor med fototryck till din bror, man eller till pappa. Designa ett par coola och unika strumpor med text, bilder eller mönster så har du en underbar present som alltid kommer till användning. En annan kul idé är att skapa matchande strumpor till bröllop, möhippor och andra roliga upptåg med vänner. 

Observera: Strumporna tillverkas av vitt stretch material. Trycket går in ordentligt i materialet och fäster väl men precis som med andra klädesplagg bleknar färgen när materialet sträcks ut. Dessa personliga strumpor med tryck kan användas dagligen men de kan kännas en aningen tunna (pga av tryck) för känsliga fötter.  

Tvättråd: Våra strumpor tål upprepade tvättar och behåller färgen så länge de tvättas i 30 grader. Strumporna är en aning större än angiven storlek men krymper lite efter tvätt. Vi erbjuder 2 års garanti på tryck och material av dina personliga strumpor. 


Du kanske även gillar: