Tillbaka till hemsidan

Personliga fototapeter

Personliga fototapeter

Designa egna fototapeter Made in the UKMade in the UK

från 263,00 kr

Designa din egen tapet med fina favoritfoton eller mönster. I vårt designverktyg så kan du skapa en unik och personlig tapet med de bilder du älskar. Förvandla en tom och vit vägg med en fondtapet som ger ett maximalt intryck. Personlig fototapet med val om 4 olika fantastiska papper och i dina mått. Designa en fototapet måttbeställd till ditt utrymme.

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 139 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Fototapet med eget motiv

 • Miljövänlig & lukt- och lösningsmedelsfri
 • Enkelt onlineverktyg för att skapa fototapet
 • Fyra olika tapetpapper att välja mellan
 • Måttbeställning, inget minimibelopp
 • 10 års garanti*

Ge ditt hem den personliga touch som det förtjänar och förvandla foton till något dekorativt för väggen, i form av en personlig tapet.

När du skapar din egen tapet hos Bags of Love så har du all makt. Vår speciella tapet som vi trycker bilder på är en ljus och matt tapet som ger fantastiska resultat när vi trycker på det. Materialet har en mjuk känsla som påminner om nubuckläder och det är väldigt starkt. Vi använder endast miljövänliga, vattenbaserade färgämnen och vi trycker inte med prickmatriser eftersom vi använder kontinuerliga tryck som motsvarar 3 000 dpi. Du kan skapa en unik väggmålning eller ett fotokollage med vår foto-eller montagetapet, eller upprepa ett foto tvärs över hela väggen med vår Repeat Pattern-tapet.
 • Fyra olika papper med olika finishar
 • Självhäftande, standard, premium, och borstad texturerad
 • Luktfria och fria från lösningsmedel
 • Miljövänliga tapeter
 • Måttbeställda storlekar: täck hela väggen eller bara delar
 • 2 alternativ för vådbredden
 • Enkel att sätta upp
 • Inga minimibeställningar
 • Premium är förlimmad och aktiveras med vatten
 • Vanligt tapetlim fungerar bra med alternativet Standard
 • Fantastisk matt finish
 • Torkas enkelt av
 • Perfekta för hushåll med mycket rörelse
 • Trycket och färgens varaktighet är garanterad i 10 år*

*under optimala förhållanden (inte i direkt solljus)

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Fototapeter: steg för stegSteg 1: Dags att mäta.
Använd ett måttband för att mäta bredden och höjden av din vägg. Om ytan är över 1 meter bred eller hög rekommenderar vi att mäta upprepat i 1-meters intervaller (eftersom din vägg kanske inte är helt rak). Ta den största bredden och höjden, lägg sedan på 8 cm. Detta ger dig 4 cm utfall/extra tapet att skära av efter att du satt upp din tapet.

Steg 2: Välj mått på tapeten.
Ange dina mått i fälten för bredd och höjd. Efter att du valt längd och bredd på tapeten så väljer du vådbredd: tapet trycks oftast över flera stycken (våder) så här kan du välja din föredragna vådbredd (125 eller 62,5 cm). Sen laddar du upp din bild och placerar den där du vill ha den. Om du ser en varningssymbol för låg bildkvalitet så kan du försöka med att förminska din bild, eller lägga den i rutmönster. Obs: vår tryckmetod kan få tapeten att krympa lite. Var god och ange något större mått än du behöver, eftersopm tapeten kan krympa med 2,5%.

Steg 3: Välj material

Vi erbjuder fyra sorters tapet: självhäftande, standard, premium och borstad textur. Alla har sina fördelar, så välj den sort som passar ditt projekt bäst.

Steg 4: Välj material 
Vi erbjuder fyra typer av tapet; självhäftande, standard, premium och tapet med borstad textur. Alla dessa tapeter har olika fördelar, så välj den som lämpar sig bäst för din tänkta användning.

Alternativ för personliga tapeter: Vilket papper du bör välja

Det finns fyra olika tapetpapper att välja mellan; premium, borstad texturerad, självhäftande och standard. Varje tapet har sina egna unika egenskaper och fördelar som gör dem underbara att sätta upp eller njuta av. Se dina favoritfoton tryckta på en egendesignad tapet och förvandla ett tråkigt och trist rum till ett rum fyllt av liv. Perfekt för att ge nytt liv till alla rum i hemmet; från barnens lekrum till det stora sovrummet. Använd din personliga tapet som bårder, väggmålningar eller fondväggar.

Skötselråd och montering: Vi finns här för att ge dig råd om det finns något som du undrar över innan du ska sätta upp tapeten. När tapeten fästs på väggen så anses den vara godtagen och kan inte längre hävdas vara defekt på grund av de olika sätt de kan fästas, olika lim, hantering, miljöer (inklusive luftfuktighet, temperatur och väderpåverkan). När du bestämt dig för att täcka väggen så kan vi inte hållas ansvariga för att förbereda eller limma väggen. Notera: Det kan vara möjligt att använda tapeten på tak, men vi rekommenderar att du endast använder den på vertikala väggar för att uppnå bästa resultat.

woven in the UK

Klicka här för att ladda ner instruktioner

Klicka här för att ladda ner vårt certifikat för brandsäkerhet

Hur du kan mäta & uppskatta pris på din personliga tapet

Tapeten finns tillgänglig i vilken storlek som helst och det är bara att ange måtten i designverktyget för att du ska få en tapet som är skräddarsydd just för dig inom bara några dagar. Du kommer också kunna välja "vådbredd" - 125 eller 62,5 cm. Mät den valda väggen noggrant. Tapeten är prissatt per kvadratmeter, så om din vägg är 3 x 3 meter så kommer du behöva 9 kvm tapet. Klicka på knappen "Starta design" ovan. Lägg till måtten för X och Y i designverktyget så kommer vi att räkna ut priset för den area du behöver. Vi planerar ut vådernas bredd och längd och gällande utfallsområden och beskär din design så att det inte blir några vita utrymmen eller kanter.

När du valt måtten så är det bara att ladda upp dina bilder och placera dem i designverktyget. Vi tar hand om resten, och vårt skickliga team kommer kontrollera dina bilder så att de inte innehåller några tydliga misstag, innan vi börjar trycka din tapet.

10 års garanti: Trycket och färgernas varaktighet är garanterad i 10 år under optimala förhållanden (inte i direkt solljus). Själva materialet, om det monterats korrekt och om väggen förblir i gott, torrt skick, är också garanterat i 10 år.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Gjorda av experter

Vårt team med skickliga trycktekniker både trycker, mäter och klipper ut varje bit tapet för hand och ser till att du får en skräddarsydd och unik produkt, precis som du beställde.

Eftersom vi inte kan trycka din tapet i en enda stor bit så måste din tapet delas upp i sektioner och den levereras som enskilda våder som sätts up bredvid varandra.

Din personliga tapet med eget tryck fästs på väggen på samma sätt som vanliga tapeter och en utförlig instruktionsmanual medföljer.

Notera att det kan hända att färgen på tapeter med texturerad finish "blöder igenom" lite.

Släpp loss fantasin

Om du vill att din vägg har ett mönster över hela ytan, är vår Repeat Pattern-tapet vad du har letat efter. Vårt designverktyg hjälper dig att förvandla ett foto till en upprepande design, och du kan välja storlek på brickorna för att göra mönstret större eller mindre. Du kan också välja vår foto-och montagetapet för att använda ett stort foto eller ett färgkollage. Vad du än väljer, blir din vägg unikt din egen.

Välj din egen bredd på våderna: Du kan välja vådbredden på din tapet. Vi erbjuder vådbredder på 62,5 eller 125 cm. Detta bestämmer hur bred varje tapetark kommer vara.

Du kan verkligen släppa loss kreativiteten hur mycket du vill när du designar en tapet. När du har valt den finish som är perfekt för dig så kan du börja ladda upp bilder och designer som du gillar. Personliga tapeter är ett utmärkt sätt att förvandla barnrummet till ett magiskt fantasiland som ditt barn kommer älska att vara i. Tryck tapeten med ett ansikte, en scen eller vad du än kan tänka dig. Skapa en unik design med alla favoritkaraktärer från film, böcker, spel eller serier. För att göra ett stort intryck i matrummet eller vardagsrummet, varför inte använda ett enda fantastiskt foto från en semester? En vacker solnedgång eller en otrolig stadssilhuett ser helt fantastiska ut när de skalas upp och täcker en hel vägg. Det perfekta sättet att ge en personlig touch till en vägg. Egendesignade tapeter är också en fin personlig present till en son eller dotter som ska flyga ut ur boet.

Varför inte prova en tapet med ett fotokollage? En av de bästa sakerna med att designa egna tapeter är att du kan trycka precis vad du vill. Med så otroligt mycket utrymme att fylla så kommer dina bilder bli väldigt stora och tydliga - så varför inte trycka ett stort fotokollage som visar upp dina favoritbilder? Vi designar ditt kollage automatiskt i vårt system, så det kan inte bli enklare.

Nyligen sett

Trendar just nu: