3 FÖR 2 ERBJUDANDE
close

3 för 2 erbjudande: Lägg 3 av vald produkt med samma eller annorlunda design för att få 3:e gratis. Rabatten kommer att dras automatiskt i varukorgen.

Kökshanddukar med tryck

Egen designade kökshanddukar

från 291,00 kr

Designa din personliga kökshandduk med ditt favoritrecept eller foto. Använd vårt enkla onlineverktyg för att skapa en rolig present till farföräldrarna eller till morsdag. Våra kökshanddukar med tryck tillverkas av bomull med inslag av linne.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala efter leverans

Detaljer: kökshandduk med eget tryck

 • Personliga egendesignade kökshanddukar 
 • Tillverkad i bomull med inslag av linne
 • Ditt tryck på hela ytan 
 • Skapa ett fotocollage med upp till 20 bilder
 • 2 års garanti på sömnad & textil

https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personlig kökshandduk

Betyg 4,8/5 baserat på 5 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personlig kökshanddukse alla

Produktinformation - Personlig kökshandduk 

Varje kök behöver en kökshandduk. Det är ett sånt mångsidigt kökstillbehör. Du kan använda din till att torka disk eller händerna eller varför inte täcka över en deg som måste få jäsa i fred? Kökshandduken är alltid där i köket troget hängandes eller vikt på diskbänken. Men hur fint vore det inte att pryda köket med en personlig kökshanduk? Kanske en kökshanduk med ett fotocollage, ditt favoritrecept, eller bara ett coolt mönster som ger ditt kök den där yttersta personliga inredningsdetaljen som sätter pricken över i:et.

 • Produktmått: 70cm x 50cm
 • Val av fina 4 kantfärger
 • Ditt tryck över hela handduken 
 • Permanent tryck med rik färgåtergivning  
 • Trycks på bomull med inslag av linne 
 • Tillverkad för hand i London, Storbritannien 

Kökshandduk med eget tryck i bomullsmix

Bags of Love erbjuder ett materialval av klassisk bomull med inslag av linne till din egen designade kökshandduk. För att garanterat att trycket håller sig färgrikt rekommenderar vi att tvätta din personliga kökshandduk i kallt vatten för hand. Om du är ute efter en mer traditionell kökshanddukar så är våra bomullshanddukar att föredra. Varför inte ge ditt kök en kreativ touch med dina favoritminnen på en egen designad kökshandduk som du garanterat kommer vilja ha hängandes framme i köket. 

Kökshandduk med foto inte bara för köket - 3 för 2 produkt*

Vi har fått fantastiskt gensvar på våra personliga kökshanddukar från våra kunder över hela världen. Kökshandduken används inte bara för att torka disk eller händerna i köket. Många av våra kunder har sagt att kökshandduken kan användas till många olika saker som till exempel utsmyckning till köket, bordstablett, underlägg till fruktskålen. Wow, listan kan göras lång över denna multi-funktions produkt! Bags of Love erbjuder köp 2 få 3 på dessa underbara egen designade kökshanddukar. 

Personlig present fixad i ett par klick 

Det kan vara knepigt att komma på en unik present till dina nära och kära. Som tur är har Bags of Love ett brett utbud av fotoprodukter som du själv personaliserar med dina foton och text. En egendesignad kökshandduk är en rolig och modern present till farföräldrarna eller som inflyttningspresent. Listan kan göras lång. Varje kök behöver en kökshandduk så det är en allsidig produkt med många användningsområden, och självklart är det extra roligt om det är en personlig kökshandduk med foto eller text. 

Tvättråd: Kökshandduk i bomull: maskintvätt, kallt vatten men rekommenderas att tvättas för hand. Bomullstryck tenderar att blekas och skrynklas med tiden desto mer den tvättas. 2 års garanti på sömnad och textil.

Vänligen notera att vi kommer trycka en liten streck-kod på baksidan av kökshandduken. Detta kommer ej påverka kökshanddukens syfte.

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt egna fotocollage själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personlig kökshandduk

Betyg 4,8/5 baserat på 5 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personlig kökshanddukse alla

Du kanske även gillar: