Tillbaka till hemsidan

Dropshipping
med Shopify

Ladda ner Contrado Print On Demand-appen och börja tjäna pengar på dina Bags of Love-designer. Skapa din egen butik, visa upp dina designer och låt oss stå för tillverkning, leverans och allt det tekniska. Bli en butiksägare med ett par klick genom att ladda ner appen Contrado Print On Demand på Shopify.

 Skaffa appen

Utöka ditt utbud

Tryck din design eller logga på över 450 skräddarsydda produkter. Designa kläder för både henne och honom, väskor, plånböcker, hemartiklar, hemdekor, tavlor och mer för att bredda ditt utbud av produkter. Använd vår Produktprototypgenerator för att designa dussintals produkter snabbt.

dropshipping--feature-1
dropshipping--feature-2

Handgjorda av proffs

Vi tillverkar allting för hand och använder oss av de senaste tryckmetoderna, så du kan vara säker på att dina kunder får produkter av högsta kvalitet.

Snabb produktion och leverans

Vi levererar över hela världen, direkt till din kund, oftast är ordern skickad redan inom 1-2 dagar. Alla försändelser spåras och vi betalar tullavgifterna för de flesta länder. Så du behöver inte oroa dig om att beställningarna ska fullgöras.

dropshipping--feature-3
dropshipping--feature-4

Smidig integration

Designa dina produkter med vårt unika och enkla designverktyg och synka dem med ditt Shopify-konto.

Egna etiketter

Vi ser till att ditt märke är det enda varumärket dina kunder ser. Vi erbjuder unik dropshipping som är helt skräddarsydd för dig.

 Skaffa appen
dropshipping--feature-5

Tack! Håll ögonen öppna för vårt mejl!

Bags of Love