Tillbaka till hemsidan

Sista beställningsdatum inför jul

Tomteverkstaden är i full gång här hos Bags of Love. Sedan vi startade vårt företag år 2003 så har vi hängt med varje jul och levererat personliga julklappar i tid runt om i världen. Här nedan är våra sista beställningsdatum för att garantera leverans av dina julklappar före julafton. Vänligen notera: De flesta paket kräver en signatur vid leverans.

Dessa datum gäller endast om du lägger din leverans innan kl 12 varje dag. Vi rekommenderar att du väljer expressleverans när du väljer leveransmetod i varukorgen. Detta är för att garantera att du kommer mottaga din leverans så fort som möjligt. Vi kan tyvärr ej hållas ansvariga om leverantören ej levererar inom den beräknade leveranstiden.

Produktens tillverkningstid  Sista beställningsdatum för Sverige
Presentkort Beställ till den 24:e december och motta presentkortet genast via e-post.
Klar samma dag Beställ innan klockan 12.00 den 21:e december och välj expressleverans.
1-2 dagar Beställ innan 20:e december och välj expressleverans.
2-3 dagar Beställ innan 19:e december och välj expressleverans.
3-5 dagar Beställ innan 17:e december och välj expressleverans.

Alla produkter tillverkas under ett och samma tak

När andra företag har gett upp, fått slut på material eller helt enkelt inte har förmågan att leverera produkter inför jul så håller Bags of Love fanan högt. Vi tillverkar alla våra personliga fotoprodukter under ett och samma tak i London, Storbritannien. I våra lokaler gör vi allt från tryck till sömnad. På så sätt behöver vi inte förlita oss på en tredje part, utan vi kan ta på oss hela tillverkningsprocessen ned till minsta lilla stygn. Om du har tänkt dig beställa dina julklappar från ett annat företag bör du fråga om de producerar sina produkter på plats. Om de inte gör det, kanske de inte blir klara i tid.

Köp personliga julklappar

Lägg din beställning så fort som möjligt - desto fortare vi mottar din beställning ju snabbare kan du motta din leverans. Vänligen se våra sista beställningsdatum för leverans innan jul. Dessa datum inräknar tillverkning samt standard- eller expressleverans. Vi kan inte lova att dina produkter levereras innan julafton om en beställning läggs efter dessa rekommenderade datum. Om du beställer efter dessa datum kommer vi försöka att slutföra din beställning innan jul. Vilket är möjligt, men det är inget vi kan garantera. Vänligen notera: De flesta paket kräver en signatur vid leverans.