Tillbaka till hemsidan
Lyxkudde med eget motiv

Lyxkudde med eget motiv

Designa egna lyxkuddar online Made in the UKMade in the UK

Spara 27% från 342,00 kr Tidigare 468,00 kr

Högkvalitativa prydnadskuddar som ger en lyxig och elegant känsla till ditt hem. Välj mellan fyra olika vintageinspirerade tyger samt fyra olika storlekar. Designa egna kuddar enkelt online med hjälp av oss. Lyxiga kuddar med eget tryck av dina foton, mönster eller text.

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Gör din egna kudde online  

 • Lyxig kudde med eget tryck fram- och baksida 
 • Välj mellan 4 vintageinspirerade lyxiga textiler
 • Välj mellan fjäder- eller polyester stoppning
 • Varaktigt tryck från kant till kant
 • 4 olika storlekar

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas vid 30 grader
 • Torktumla 1
 • Hängtorka
 • Vrid ej ur
 • Låg värme

Välj mellan följande lyxiga textiler: 

Vi har valt ut följande textiler för att kunna tillverka underbara och lyxiga kuddar åt dig. Var och en av dessa chica textiler har sina egna utmärkande egenskaper. Textilerna är tillverkade av ljuvligt polygarn och de både känns och ser fantastiska ut. De är även lätta att tvätta och sköta om. 

Mayfair: 269gsm. Fiskbensmönster. Mjukt garn. Mjuk drapering och matt känsla. 

Archway: 290gsm. Traditionell väv med borstad yta. Spunnet garn. Väldigt mjuk känsla med borstad framsida.

Velvet Shimmer: 371gsm. Kort, borstad sammet med glans. Lyxig känsla.

Soft Velvet: 280gsm. Väldigt mjuk tyg med ett vackert fall och en kort tät lugg.

Exklusiva prydnadskuddar som du själv designar  

Våra exklusiva fotokuddar är vintageinspirerade och textilen har en otroligt lyxig textur som andas elegans. Om du letar efter personlig heminredning så har du kommit helt rätt. Bags of Love är specialister på att skapa vackra fotoprodukter av dina minnen. Våra personliga lyxkuddar trycks med din utvalda design. Du designar din kudde i vårt smidiga onlineverktyg genom att klicka på knappen här ovan "Starta Design" och därefter laddar du upp dina mönster, text eller foton. Vi trycker med det senaste trycktekniken vilket resulterar i ett varaktigt tryck med knivskarp skärpa och fantastisk färgåtergivning. Våra lyxkuddar med eget tryck kommer med val av två olika mjuka innerkuddar; fjäder- eller polyesterstoppning. 

Lyxkuddar med eget tryck

Skapa lyxiga prydnadskuddar med ditt favoritmönster, foton eller konst och ge ditt hem en riktig unik touch. Våra personliga lyxkuddar är perfekta för designers som vill designa egna kuddar till försäljning. Våra kuddar kommer med ett hållbart tryck och kan tvättas om och om igen. Du kan välja om din lyxkudde ska tryckas på båda sidorna eller bara en sida. Om du hellre vill ha en neutral baksida kan du välja mellan följande sobra färger: benvit, ljusblå, ljusrosa, vit eller grå. Ge ditt hem en elegant känsla med dessa exklusiva fotokuddar som tillverkas för hand i London, England. 

Personliga kuddar med mängdrabatt

Designa 2 lyxkuddar och få den 3:e på köpet. Lägg 3 personliga lyxkuddar i varukorgen med samma eller annorlunda design för att ta del av detta fantastiska erbjudande. 

Skötselråd: Avtagbart fodral som kan tvättas i tvättmaskin i 30 grader. 

tygalternativ

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett

SNURRA OCH VINN!