Tillbaka till hemsidan
Personlig 4-delad fotocanvas

3 FÖR 2 ERBJUDANDE
close

3 för 2 erbjudande: Lägg 3 av vald produkt med samma eller annorlunda design för att få 3:e gratis. Rabatten kommer att dras automatiskt i varukorgen.

Personlig 4-delad fotocanvas

Gör din egen flerdelade canvastavla Made in the UKMade in the UK

från 1 444,00 kr

Fyll dina väggar med väggdekor som du själv designat. Hos oss hittar du fotocanvas i flera olika format och storlekar. En flerdelad canvastavla är en liten detalj som gör ett stort intryck. Din bild fördelas på 4 delar och ger ditt hem en personlig känsla.

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 139 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: 4-delad canvastavla 

 • Flerdelad canvastavla
 • 1 foto delat i 4 delar
 • Välj mellan flera olika storlekar & format
 • Designa din egen unika väggdekor
 • Varaktigt tryck med knivskarp skärpa 
 • Livstidsgaranti

Tvättråd

Damsug försiktigt med lämplig inställning.

Produktinformation - 4-delad fotocanvas

Letar du efter personlig väggdekor och vill göra ditt hem mer ombonat? Ta chansen och gör din egen tavla online med hjälp av Bags of Love. Vi erbjuder ett enkelt onlineverktyg som låter dig designa en canvastavla i ett par klick. En flerdelad canvastavla ger ett coolt intryck och en modern känsla. Ladda upp ditt favoritfoto och låt det komma till liv i tryck. Din fototavla delas upp i 4 tavlor. I vårt verktyg kan du välja mellan flera olika format och storlekar. 

 • 4-delad canvastavla
 • Kort tillverkningstid
 • Färdig att hängas upp
 • Flera olika format & storlek 
 • Tryck på kanterna för 3D-effekt
 • Stabil träram från FSC-certifierade skogar
 • Tillverkad för hand i London, England 

Hos Bags of Love erbjuder vi ett brett sortiment av produkter som du själv kan personalisera med dina foton, mönster eller text. All vår tillverkning sker i våra lokaler i London, England. Vi kan på så sätt garantera att din produkt är av högsta kvalitet ned till minsta detalj samt korta tillverkningstider. 
I regel sätter vi igång med att trycka din canvastavla så fort vi mottagit din beställning. Ditt foto trycks på högkvalitativ canvasduk och spänns upp på en stabil träram från FSC-certifierade skogar. 

Inred med en flerdelad canvastavla

Har du en massa foton liggandes på USB-stickan eller på datorn? Varför inte göra något roligt och extra speciellt med dina foton och trycka dem på canvas. Vår flerdelade canvastavla ger ett elegant och annorlunda intryck. Ge ditt hem en unik och ombonad känsla med en personlig canvastavla. Välj ut och ladda upp ditt foto i vårt onlineverktyg. Resten sköter vi. Ditt foto trycks med den senaste trycktekniken som ger ett knivskarpt tryck med rik färgåtergivning. Din bild trycks på kanterna av canvastavlorna för en cool 3D-effekt. 

Personlig fotocanvas i 4 delar 

Ibland kanske inte en tavla är tillräckligt; som tur är har vi vår 4-delade canvastavla i vårt sortiment som du enkelt kan designa online. Vår personliga 4-delade canvastavla är ett fantastiskt sätt att inreda ditt hem med. De är moderna, med en touch av elegans som ger det där lilla extra. Landskapsmotiv eller blommotiv gör sig väldigt fint som en flerdelad canvastavla. Men andra bilder kan även göra sig fint. Har du ett högkvalitativt foto från din senaste drömsemester som du vill trycka på canvas. Dela ditt foto i fyra delar på en fotocanvas och inred mer personligt. I vårt breda sortiment av personlig väggdekor har vi även vår coola retro filmremsa fotocollage och små personliga fotocanvas


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett

SNURRA OCH VINN!