Tillbaka till hemsidan
Personlig sweatshirt

Personlig sweatshirt

Designa egen collegetröja Made in the UKMade in the UK

från 818,00 kr

Sweatshirten är en skön och sportig tröja som passar till allt, hemmamys eller ute. Vår personliga collegetröja är skräddarsydd med knivskarpt t...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personlig sweatshirt  

 • Unisex-modell med lös passform 
 • XS - 4XL plusstorlek collegetröjor
 • Välj mellan 2 textiler*
 • Välj färg på tröjans ribbade muddar 
 • Designa fram, bak, ärmarna & etikett 
 • 3 års garanti 

Tvättråd

Tvätta i 30 grader med plagget ut och in. Låt hängtorka eller torktumla på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Hängtorka
 • Torktumla 1

Personlig collegetröja designad av dig 

Tryck egna tröjor hos Bags of Love. Hos oss kan du skapa din egen personliga garderob med kläder designade av dig. Perfekt om du vill ha unika kläder som inte alla andra har på sig ute på stan. Testa vårt onlineverktyg för att designa en egen sweatshirt. Vår personliga collegetröja är av unisexmodell med lös passform som passar till allt från jeans, leggings, kjolar till mjukisbyxor. Så varför inte utöka din garderob med detta otaligt användbara plagg? Ladda upp dina favoritfoton, mönster eller text i vårt onlineverktyg och släpp lös din fantasi! När vi mottagit din beställning trycker vi din tröja med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett hållbart tryck som riktigt smälter in i tygets fibrer. Vi skräddarsyr sedan din tröja för att skapa en riktigt unik personlig collagetröja. 

Sweatshirt med eget tryck

Designa en personlig sweatshirt med hjälp av oss. Bags of Love är experter på att skapa fotoprodukter för just dig. Hos oss är det du som är designern. Du designar och vi tillverkar. All vår produktion sker under ett och samma tak i vår egen fabrik. På så sätt kan vi garantera att varje produkt är av högsta kvalitet, samt korta ner tillverkningstiderna. Testa vårt onlineverktyg för att skapa en unik och personlig look med en collegetröja med eget tryck av fina mönster eller foton. Din tröja trycks över hela ytan med ett miljövänligt och långvarigt tryck och du kan skräddarsy framsidan, baksidan, ärmarna med din design. Välj mellan två fantastiska textiler; Softshell Jersey* samt Loopback Jersey. Du kan även välja färg på muddar och trådfärg. För den sista yttersta personliga touchen kan du lägga till din egen nacketikett. Klicka på knappen "Starta Design" ovan för att se olika alternativ för hur du kan designa din collegetröja. 

*Softshell Jersey kostar 50% mer

Storleksinformation personlig sweatshirt 

Här nedan följer en storleksguide som hjälper dig välja rätt storlek. För en vanlig passform bör män välja deras vanliga storlek. Tjejer bör välja en storlek mindre. Om du har några frågor om storlekar kan du kontakta oss via chatt eller e-mail. 

Custom-Sweatshirt sizechart 

Tvättråd: Vintage loop jersey har en gråmelerad, flossad bomull på insidan. Vänd ut och in innan tvätt. Kan tvättas i tvättmaskin 30 grader med liknande plagg. Kan torktumlas på låg värme eller låt torka plant. Då det har en lätt grå basfärg kan det påverka färgresultatet en aning. Då tyget är väldigt mjuk kan den noppra med tiden, detta är helt normalt för trikåtyg. För att förlänga livslängden rekommenderar vi att följa skötselråd.

Mät dig själv för att hitta rätt storlek Mens
  XS. S. M. L. XL. 2XL. 3XL. 4XL.
Byst XS. 86 - 91 cm
34 - 36 "
S. 91 - 96 cm
36 - 38 "
M. 96 - 101 cm
38 - 40 "
L. 101 - 106 cm
40 - 42 "
XL. 106 - 111 cm
42 - 44 "
2XL. 111 - 119 cm
44 - 47 "
3XL. 119 - 127 cm
47 - 50 "
4XL. 127 - 135 cm
50 - 53 "
Midja XS. 71 - 76 cm
28 - 30 "
S. 76 - 81 cm
30 - 32 "
M. 81 - 86 cm
32 - 34 "
L. 86 - 91 cm
34 - 36 "
XL. 91 - 96 cm
36 - 38 "
2XL. 96 - 104 cm
38 - 41 "
3XL. 104 - 112 cm
41 - 44 "
4XL. 112 - 120 cm
44 - 47 "
 • Byst Mät runt det fylligaste området med måttbandet under armhålorna. Se till att måttbandet är platt mot ryggen.
 • Midja Mät runt det smalaste området runt midjan


Omvandling storleksguide Mens Tops
  XS. S. M. L. XL. 2XL. 3XL. 4XL.
EU Mens Bröst XS. 44
S. 46
M. 48
L. 50
XL. 52
2XL. 54
3XL. 56
4XL. 58


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett