Personlig vattenflaska

Personlig vattenflaska

Vattenflaska med eget tryck

Spara 9% från 325,00 kr Tidigare 359,00 kr

Släck törsten i stil med en personlig vattenflaska. Våra miljösmarta vattenflaskor med eget tryck tillverkas av aluminium och trycks med hållbart tryck runt hela flaskan. Välj mellan 3 olika storlekar och designa vattenflaskor för hela familjen.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 325,00 kr
 • 2 299,00 kr styck (Spara 52,00 kr)

Detaljer: Personlig vattenflaska 

 • Miljövänlig aluminiumflaska med skruvkork 
 • Storlekar: 400 ml, 500 ml & 600 ml 
 • Karbinhake för ryggsäckar & väskor
 • Perfekt för hajk, camping, gymmet & barn 
 • Återanvändningsbara vattenflaskor 

Hållbar personlig vattenflaska i aluminium 

Beroende på vikt och längd behöver din kropp ungefär 1,5 L vatten om dagen. Om du befinner dig i ett varmt klimat behöver du fylla på med vätska kontinuerligt under dagen. Designa en personlig vattenflaska till alla i familjen och gör det roligt att dricka vatten. Låt varje familjemedlem skapa sin alldeles egen personliga vattenflaska med foto och namn. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg där du kan personalisera din vattenflaska som du vill. Dessa personliga vattenflaskor är inte bara ett fantastiskt sätt att inta den rekommenderade vattenmängden per dag, de utgör även en utmärkt personlig present till dina nära och kära. 

Vattenflaska med eget tryck - miljövänligt & smart 

Ta chansen och designa en egen vattenflaska online med hjälp av oss. Perfekt om du ska ut på hajk, gymmet, skolan eller jobbet. Engångsvattenflaskor är en fara för miljön och är inte heller särskilt snäll mot plånboken. Skippa plastflaskor och hjälp naturen med återanvändbara vattenflaskor av aluminium. Våra vattenflaskor är tåliga och kan användas om och om igen. Både klimatsmart och snällt mot plånboken! Designa din vattenflaska med eget tryck av foton, mönster eller text. Vi trycker din personliga vattenflaska med ett varaktigt och miljövänligt tryck som inte skavs eller tvättas bort. 

Satsa på kvalitet & hälsa med en personlig vattenflaska 

Vatten är en naturlig ren hälsodryck som kan göra underverk, men ändå är det många som väljer bort det naturligt goda och föredrar söta konstgjorda drycker. Gör vattendrickande roligt med hjälp av en personlig sportflaska som du kan bära med dig ute på dina ärenden, på jobbet eller i skolan. Uppmuntra dina barn att dricka mer vatten och gör en färgglad vattenflaska med eget tryck för att göra vattendrickandet mer roligt. Ladda upp foton av ditt barns favoritkaraktär, egna teckningar eller foto och namn. 

Notera: Ditt tryck kommer att täcka majoriteten av din personliga vattenflaska. På grund av vår tryckteknik, lämnar vår skrivare ett litet glapp i designen på en sida. Vi ser över tryckprocessen och ser till att detta tomrum inte stör din design så att du får en slutprodukt som du älskar.  

Recensioner av Personlig vattenflaska

Personlig vattenflaska Betyg 4,9/5 baserat på 7 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Personlig vattenflaska

Personlig vattenflaska Betyg 4,9/5 baserat på 7 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Trendar just nu: