Självhäftande tygetiketter

Självhäftande tygetiketter

Klistermärken i tyg

från 377,00 kr

Våra självhäftande tygetiketter i satin är ett utmärkt sätt att märka dina prylar eller accessoarer. Tygetiketterna är självhäftande och enkla att klistra på utvald yta. Vi trycker dina etiketter på ett ark som du själv fyller med din design och sedan klipper ut.

Detaljer: självhäftande tygetiketter 

  • Självhäftande satinetiketter med eget motiv 
  • Kommer i ett 70x50cm ark för dig att klippa 
  • Fyll arket med dina personliga etiketter
  • Upprepa din design med vårt verktyg
  • Egna etiketter av hög kvalitet med fullt färgtryck 

https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Självhäftande tygetiketter

Betyg 4,8/5 baserat på 6 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Självhäftande tygetiketter


se alla

Självhäftande tygetiketter för enkel märkning 

Våra personliga satinetiketter är ett unikt och stiligt sätt att personalisera plagg och kläder. Dina personliga etiketter kommer på ett 70x50cm självhäftande ark som du själv fyller på med så många etiketter som du vill. Perfekt för designers och hobbypysslaren som vill märka sina produkter. Dina satinetiketter tillverkas av ett mjukt tyg med satineffekt som är mjukt och följsamt. Du väljer själv vilken storlek du vill ha på dina egna etiketter och de kan användas till märkning av alla möjliga produkter. De kan till exempel användas för att märka möbler, burkar, väskor, och madrasser. Den tåliga självhäftande baksidan håller dina satinetiketter med eget tryck på plats och fransar ej.  

Designa dina egna satinetiketter 

Vill du sätta din personliga touch på kläder, möbler eller textil? Nu kan du designa dina egna självhäftande etiketter hos oss, 100% online. Märk dina nya jeans eller jacka med en etikett som du designat själv eller varför inte märka barnens alla saker till förskolan eller skolan? Dessa självhäftande tygetiketter kan användas till att märka barnens ryggsäckar, sittunderlag, sovsäckar, termosar med mera. Om du designar egna produkter passar dessa personliga satin etiketter perfekt för att visa upp ditt märke eller logotyp. I vårt enkla onlineverktyg laddar du upp din egna design på ett 70x50cm ark. Du placerar och bestämmer själv storlek på ditt märke, text, logotyp, foto och klipper sedan ut dina egna etiketter själv.  

Personliga etiketter som är självhäftande

Vi tillverkar dina självhäftande etiketter på beställning av dig i våra lokaler belägna i London, Storbritannien. All vår tillverkning sker under ett och samma tak. På så sätt kan vi garantera att alla våra produkter håller högsta kvalitet samt korta tillverkningstider. Efter vi mottagit din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av dina personliga etiketter. Satinetiketterna är självhäftande och du kan placera dem vart du vill och eftersom de är tillverkade av tyg kan du även sy dem för extra säkerhet. 

Beställ egna tygetiketter online

Vi har inget minimum belopp på våra självhäftande tygetiketter så oavsett om du vill ha ett ark med tygetiketter eller flera så är vi redo att tillverka din beställning. Varenda etikett trycks för sig för att ge ett knivskarpt tryck med rik färgåtergivning. Välj den storlek som passar dig, eller utforma varje etikett själv. Arket är 70x50cm stort och du får själv fylla på det med så många av dina egna personliga etiketter som får plats. 

Planera och klipp dina personliga tygetiketter 

Eftersom du själv kan bestämma storleken på våra självhäftande tygetiketter så innebär detta att du kan utforma och klippa dem efter ditt behov. Ett sätt att göra detta är att lägga till en ljus yta runt etiketten i ett designprogram eller genom att lägga till små prickar i varje hörn innan du laddar upp dina etiketter. Ladda sedan upp din design och ställ in rätt storlek genom att dra i hörnen och kontrollera storleken i cm eller mm. Centrera etiketten på arket och upprepa mönstret för att fylla på arket med dina personliga etiketter. Du kommer att kunna se resultatet i förhandsgranskningen. När du är nöjd med dina etiketter är det bara att klicka på beställa och fortsätta till kassan. När du mottar ditt ark med självhäftande tygetiketter bör du använda en skalpell eller en vass sax för att klippa ut de individuella tygetiketterna.

Om du har många olika storlekar och vill få plats med etiketter av olika storlekar på ditt ark, är det svårt och lite knepigt men det kan göras. Lägg till etiketten så många gånger som du vill och ändra sedan storleken på dem var för sig. När du mottar ditt ark med självhäftande tygetiketter bör du använda en skalpell eller en vass sax för att klippa ut varje personlig etikett. 

Observera: Vi rekommenderar inte att tvätta dessa etiketter i tvättmaskin. Om de behöver tvättas är det bästa att använda en våt svamp.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt egna fotocollage själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

  • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
  • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
  • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
  • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Självhäftande tygetiketter

Betyg 4,8/5 baserat på 6 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Självhäftande tygetiketter


se alla

Du kanske även gillar: