Tillbaka till hemsidan
Fotoblock i akryl

3 FÖR 2 ERBJUDANDE
close

3 för 2 erbjudande: Lägg 3 av vald produkt med samma eller annorlunda design för att få 3:e gratis. Rabatten kommer att dras automatiskt i varukorgen.

Fotoblock i akryl

Akrylglastavla med eget motiv Made in the UKMade in the UK

Spara 8% från 392,00 kr Tidigare 425,00 kr

Hos oss kan du skapa ett coolt och unikt fotoblock i akrylglas som har tyngden samt stadgan för att stå utan hjälp. Visa upp dina favoritfoton i...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Fotoblock i akrylglas

 • Storlekar om A7, A6, A5 eller 10,5 x 10,5 cm
 • Tjock kristallklar akryl på 2cm 
 • Klar för leverans inom 1 dag
 • Okrossbar och stadig akrylglastavla
 • Frostad genomskinlig baksida
 • 3 års garanti på tryck & material 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Gör nått kul med dina foton - foto på akryl 

Det kan vara kul att göra något speciellt med alla foton som ligger på datorn. Det finns en uppsjö av olika produkter på marknaden och Bags of Love är experter på att skapa dessa personliga fotoprodukter som ger dig och dina nära och kära glädje i flera år. En av våra populära fotoprodukter är fotoblocket i akrylglas. Ditt fotoblock i akryl är okrossbart samt självstående. Det står stadigt och tungt med ditt foto eller design tryckt på och gör sig till en underbar del av din inredning. Fotoblocket ger en cool 3D-look och din bild sträcker sig ut över kanterna vilket ger det en levande och djupgående look. Du kan välja mellan två bakgrunder: vit, frostat och semi-transparent glas, eller vit, opak bakgrund. Vår akrylglastavla med foto finns i tre olika storlekar.

Akrylglas tavla med foto en fantastisk present

Det är inte alltid lätt att hitta en personlig present. Men med vårt fotoblock i akrylglas har du en perfekt och smidig personlig present som du lätt kan skicka på posten till dina nära och kära som bor långt bort. Fotoblocket är på 2 cm och kan postas lätt. Det passar lika fint i vardagsrummet som på kontorsskrivbordet. Så sätt igång och skapa ett eget unikt fotoblock i akrylglas med oss. Ladda upp dina digitala bilder i vårt smidiga onlineverktyg och designa ett fotoblock med dina favoritbilder och förhandsgranska dina skapelser. Finns även tillgänglig för expressleverans. Det kan inte bli bättre!

Garanti: Vi erbjuder 3 års garanti på tryck och material av din akrylglastavla. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett