Tillbaka till hemsidan

Avlångt uppläggningsfat

Avlångt uppläggningsfat

Vackert personligt serveringsfat Made in the UKMade in the UK

från 474,00 kr Tidigare 475,00 kr

Detta personliga uppläggningsfat har en modern avlång form och ser fantastiskt ut på bordet eller i köket. Servera tilltugg, mat eller lägg upp desserter i stil på detta avlånga serveringsfat med eget tryck. Använd dig utav dina foton, mönster eller text.

 • Fraktas om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 120 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: Uppläggningsfat med foto 

 • Högupplöst tryck som inte bleknar 
 • Tillverkat för hand i London, England
 • Produktmått: 35,5x17x4 cm
 • Tillverkad av okrossbart hartsliknande material
 • Helt slät yta - enkel att rengöra & hygienisk 

Produktinformation - Avlångt uppläggningsfat

Låt din kreativitet stå i centrum. Designa ett serveringsfat med eget tryck av dina foton, mönster eller text som låter dig servera munsbitar i stil på nästa bjudning. Uppläggningsfatet är avlångt med en modern rektangulär form. Den passar perfekt för uppläggning av mindre tilltugg som kanapéer, snacks, mackor eller varför inte små fina tapasrätter? Bjud till middag med en personlig dukning som visar upp din kreativitet och stil. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg. I verktyget kan du ladda upp dina foton, mönster eller text och placera ut dem som du önskar på uppläggningsfatet tryckyta. 

 • Avlång modern form
 • Produktmått: 35,5x17x4 cm
 • Tåligt Resin liknande material 
 • Hygienisk och enkel att rengöra
 • Varaktigt tryck med rik färgåtergivning 
 • Tillverkad för hand i London, England

Designa ett serveringsfat online

När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av ditt avlånga uppläggningsfat med eget tryck. Först klipper och formar vi ett resen liknande material. Materialet är otroligt slitstarkt och nästintill okrossbar. Efter uppläggningsfatet fått sin form trycker vi din design med den senaste trycktekniken som resulterar i ett beständigt tryck med knivskarp skärpa och rik färgåtergivning. Trycket går in riktigt på djupet och kommer inte blekas på många år eller skavas av med tiden.

Skötselråd: Ditt personliga serveringsfat har en helt slät yta vilket gör den hygienisk och enkel att rengöra. Tester visar att det släta materialet vi använder oss av verkar antibakteriellt eftersom bakterierna inte fastnar och gror på samma sätt. Diska ditt uppläggningsfat för hand med diskmedel och varmt vatten. Använd ej diskmaskin då trycket och materialet inte tål extrem hetta. 

Personlig dukning i ett par klick

Hos Bags of Love är det du som är designern. Det du designar tillverkar vi. Vi erbjuder en mängd olika fotoprodukter som du själv kan sätta din unika touch på med dina foton, mönster och text. Om du ska hålla i ett stort speciellt event som dop, studenten, bröllop, födelsedag eller jubileum så kan du designa uppläggningsfat som ger det där lilla extra till din dukning. Dina gäster kommer att häpna av din kreativitet och det kommer garanterat att snackas om hur fiffig dukningen var. Letar du efter ett annat format eller storlek på ett uppläggningsfat med eget tryck? Eftersom vi tillverkar ditt personliga serveringsfat från scratch kan vi möjligen ta fram olika format och storlekar. Hör av dig till oss via e-mail eller chatt för mer information. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: