Tillbaka till hemsidan
Babysovpåse med namn

Babysovpåse med namn

Designa en babysovsäck

från 743,00 kr

Våra mjuka och gosiga babysovpåsar med namn är en underbar och praktisk present på första födelsedagen eller dopet. Sovpåsen håller barnet varmt...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Tvättråd

Vänd ut och in innan tvätt. Stryk på baksidan av den tryckta sidan. Tvätta i 30 grader. Torktumla på låg värme. Vrid ej ur. Stryk ej.

 • Tvätta i 30 grader
 • Torktumla 1
 • Vrid ej ur
 • Låg värme
 • Ångtålig
 • Flamsäker

Gosig baby sovpåse med eget namn 

Mammor har designat denna mjuka och underbara sovpåse så vi vet att de verkligen fungerar i det dagliga kaotiska småbarnslivet. De utgör även en fantastisk originell present till nyfödda eller som en personlig doppresent. Vår personliga sovpåse är utformad med en lång dragkedja (1m+) som sträcker sig utmed sovpåsens kanter. Sovpåsen öppnar du enkelt och snabbt med hjälp av dragkedjan. Vid axlarna finns det även diskreta knappar. När sovpåsen är helt öppen ser den ut som en fjäril. Med en sovpåse känner sig babyn trygg och du kan lugnt veta att barnet är varm och inte sparkar av sig filten under natten. 

Personlig present till nyfödd - sovsäck med namn 

Det är inte alltid helt lätt att hitta personliga presenter. Hos Bags of Love hittar du ett brett sortiment av diverse fotoprodukter som du kan skräddarsy. Vår sovpåse med eget namn är en underbar originell gåva till nyfödd eller som en doppresent. I vårt onlineverktyg väljer du om du vill ha en blå eller rosa sovpåse med vit text. Nyblivna föräldrar kommer uppskatta denna praktiska sovpåse och den kommer att bli ett minne av barnets födelse livet ut. 

Vi erbjuder två storlekar på våra sovpåsar med namn som hjälper dig att välja rätt efter barnets ålder och storlek:

 • 0-6 mån 68 cm lång
 • 6-18 mån 86 cm lång

Personliga namn-sovpåsar

Vi tillverkar dessa fantastiska sovpåsar med namntryck av fleecematerial av högsta kvalitet. Babysovpåsen får ett långvarigt tryck på båda sidorna. Vi använder oss av den senaste trycktekniken, vilket resulterar i ett djupt och miljövänligt tryck. All vår tillverkning från tryck till sömnad sker under ett och samma tak i våra egna lokaler. På så sätt kan vi garantera att alla våra produkter är av högsta kvalitet, samt korta tillverkningstider. Eftersom varje sovpåse tillverkas på beställning är varje sovpåse med namn unik och en originell gåva som garanterat uppskattas av nyblivna föräldrar. 

Tvättråd: Sovpåsen fårett långvarigt tryck som kan tvättas om och om igen utan att trycket bleknar. Tvätta i tvättmaskin i 30 grader. 2-års och 200 tvättars garanti.

Varning: Håll borta från eld. Uppfyller BS 5722 låg brännbarhet test "låg brännbarhet BS 5722"

Trendar just nu: