Bandana med eget tryck

Designa din egna bandana online

från 220,00 kr

Bandanas är coola och roliga. Varför köpa massproducerade bandanas med vanliga mönster när du kan designa din egna bandana? I vårt onlineverktyg kan du göra en bandana med eget foto i ett par klick.

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala efter leverans

Detaljer: personlig bandana 

  • Tryck från kant till kant med nätt fåll
  • Tillverkad för hand i London
  • Välj mellan 3 material
  • 3 storlekar 

Tryck din egna bandana

Vår personliga bandana är en cool modeaccessoar som lyfter din outfit. Det är även ett utmärkt val som en personlig present till dina nära och kära. För att designa en bandana så kan du klicka på den gröna knappen "Starta design" här ovan. I vårt enkla onlineverktyg väljer du material, laddar du upp dina foton, mönster, text eller en kombination av dem tre. Du placerar själv ut din design på tryckytan som du vill. Om du har fler foton än ett så kan du skapa ett slumpmässigt fotocollage. Du kan se en förhandsgranskning över din personliga bandana innan du beställer för att se om det blev som du önskade. 

Personliga bandanas i din stil 

En bandana är en modeaccessoar som kan användas på flera olika sätt för att uppdatera din look. Använd din multifunktions bandana som en huvudscarf, halsduk, svettband med mera. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för hur du kan använda din bandana med eget tryck. Vårt enkla onlinevertkyg gör det enkelt för dig att designa din egna bandana. Du kan välja mellan tre högkvalitativa material (bomullssatäng, bomull och siden. Vi trycker med den senaste trycktekniken vilket ger ett permanent och miljövänligt tryck. Efter tryck fållar vi din bandana med en nätt fåll. Alla Bags of Loves produkter tillverkas under ett och samma tak. Vi kan på detta sätt garantera att din fotoprodukt är av högsta kvalitet och korta tillverkningstider. 

Bandanas med eget tryck

Oavsett om du vill använda dig av ett foto, ett fotocollage eller ett mönster som du älskar så kan du vara säker på att det kommer att göra sig fantastiskt i tryck. Du kan till exempel lägga till ett foto och namn, ingen kommer garanterat att ta fel bandana. Hos Bags of Love är det du som är designern. Det du skapar trycker vi. Testa vårt verktyg redan idag för att göra din egna bandana. Det är både roligt och gratis att testa! 

Storlek:

57 x 57cm
37 x 37cm
74 x 74cm

Designa din egna bandana 100% online 

Vårt onlineverktyg fungerar 100% online. Du behöver inte ladda ner någon tung programvara utan du kan designa din bandana med ett par klick. Ladda upp dina bilder och välj mellan våra tre fantastiska textilertyper. 

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt egna fotocollage själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

Du kanske även gillar: