Tillbaka till hemsidan
Almanacka 2023

Almanacka 2023

Gör en fotokalender inför 2023

från 591,00 kr

Denna personliga almanacka är en vacker och unik gåva. Omslaget designar du själv med dina favoritfoton. Bokens sidor är speciellt utvalda från...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Skapa din egen almanacka med foto

Dessa fotoagendor som vi tillverkar på beställning är väldigt speciella. Vi tillverkar din personliga kalender under minutiösa former här i våra egna lokaler. Kalenderns sidor består av elegant och vackert benvit papper noga utvalt från Florens, Italien. Pappret binds försiktigt ihop till en utsökt personlig almanacka som kommer att bli din trogna följeslagare under det kommande året. I vårt onlineverktyg kan du skräddarsy kalenderns omslag med dina egna foton. Om du har flera fina foton och inte riktigt kan välja, kan du enkelt skapa ett fotocollage i vår smidiga fotocollage app. Du kan även lägga till text, kanske ett upplyftande inspirerande citat eller ditt namn. 

Personlig almanacka - underbar gåva 

Om du letar efter personliga presenter som består och varar i generationer är våra personliga almanackor en underbar idé. Efter året har gått kan den sparas som en sorts dagbok över allt som hände år 2023. Vårt onlineverktyg är enkelt att använda och du gör din design 100% online. Du behöver inte ladda ner någon programvara som gör din dator seg utan allt sker online. Ladda upp dina digitala bilder och välj startmånad. Resten tar vi hand om. Det är enkelt som en plätt att skapa din fotoagenda hos oss. Testa redan idag att göra din egna kalender online. Det är både roligt och gratis att pröva. 

Designa en personlig kalender för år 2023

Dessa almanackor är ett konstverk i sig. De är tåliga och av en fantastiskt hög kvalitet. Vi utför både trycker och binder din kalender för hand i våra egna lokaler. På så sätt kan vi erbjuda korta tillverkningstider samt kontrollera att alla våra fotoprodukter uppfyller de krav som vi ställer. Är du trött på elektroniska agendor och vill gå back to basic? Testa vår personliga kalender och skriv ner dina möten, kontroller eller bara anteckningar för dagen som gick. Om några år kommer det att vara kul att se tillbaka på hur år 2023 egentligen var. 

Kom aldrig försent igen - fotoagenda 

Våra dagliga liv är fullproppade med aktiviteter. Möten, läkarbesök, simskolan, fotbollslektioner, intervjuer, prov och så vidare. Håll reda på allt med en egen kalender som du själv designat med dina favoritfoton. På så sätt kan du påminnas om dina viktiga aktiviteter men även se härliga foton från roliga stunder på omslaget. Tekniken går framåt med stormsteg och många avvänder sig idag av kalendern på telefonen men ibland kan det vara skönt att ta ett steg tillbaka och ha en klassisk fysik personlig almanacka som du kan bära runt på i väskan och ha framme på skrivbordet.

* Helgdagar täcker Storbrittanien, USA, Japan, och EU.

Trendar just nu: