Tillbaka till hemsidan
Almanacka 2022

Almanacka 2022

Gör en fotokalender inför 2022 Made in the UKMade in the UK

från 563,00 kr

Denna personliga almanacka utgör en vacker och unik gåva. Omslaget designar du själv med dina favoritfoton. Bokens sidor är speciellt utvalda fr...

Mer information

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

  • Torka av
  • Blötlägg ej

Gör din egna almanacka med foto

Dessa fotoagendor som vi tillverkar på beställning är väldigt speciella. Vi tillverkar din personliga kalender under minutiösa former här i London, England. Fotoagendans sidor består av elegant och vackert benvit papper noga utvalt från Florens, Italien. Det utvalda pappret binds försiktigt ihop till en utsökt personlig almanacka som kommer att bli din trogna följeslagare under det kommande året. I vårt onlineverktyg kan du personalisera kalenderns omslag med dina egna foton. Om du har flera fina foton och inte riktigt kan välja, kan du enkelt skapa ett fotocollage i vår smidiga fotocollage app. Du kan även lägga till text, kanske ett upplyftande inspirerande citat eller ditt namn. 

Personlig almanacka - underbar gåva 

Om du letar efter personliga presenter som består och varar i generationer är våra personliga almanackor en underbar idé. Efter året har gått kan den sparas som en sorts dagbok över allt som hände år 2022. Vårt onlineverktyg är enkelt att använda och du gör din design 100% online. Du behöver inte ladda ner någon programvara som gör din dator seg utan allt sker online. Ladda upp dina utvalda digitala bilder och välj startmånad. Resten tar vi hand om. Det är enkelt som en plätt att skapa din fotoagenda hos oss. Testa redan idag att göra din egna kalender online. Det är både roligt och gratis att pröva. 

Designa en personlig kalender för år 2022

Dessa fotoagendor är ett konstverk i sig. De är tåliga och av en fantastiskt hög kvalitet. Vi utför både tryck samt binder din personliga agenda för hand i våra lokaler i London. På så sätt kan vi erbjuda korta tillverkningstider samt kontrollera att alla våra fotoprodukter uppfyller de krav som vi ställer. Är du trött på elektroniska agendor och vill gå back to basic? Testa vår personliga kalender och skriv ner dina möten, kontroller eller bara anteckningar för dagen som gick. Om några år kommer det att vara kul att se tillbaka på hur år 2022 egentligen var. 

Kom aldrig försent igen - fotoagenda 

Våra dagliga liv är fullproppade med aktiviteter. Möten, läkarbesök, simskolan, fotbollslektioner, intervjuer, prov och så vidare. Håll reda på allt med en egen kalender som du själv designat med dina favoritfoton. På så sätt kan du påminnas om dina viktiga aktiviteter men även se härliga foton från roliga stunder på omslaget. Tekniken går framåt med stormsteg och många avvänder sig idag av kalendern på telefonen men ibland kan det vara skönt att ta ett steg tillbaka och ha en klassisk fysik personlig almanacka som du kan bära runt på i väskan och ha framme på skrivbordet.

* Helgdagar täcker Storbrittanien, USA, Japan, och EU.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

  • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
  • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
  • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
  • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett