Bolsterkudde med eget tryck

Bolsterkudde med eget tryck

Designa en cylinderformad kudde

från 656,00 kr

Vår avlånga runda kudde med eget tryck kommer garanterat att ge ditt hem en personlig stil. Välj ut dina f...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Bolsterkudde med eget tryck 

 • Medium strl: 65cm (15-20cm diameter)
 • Stor strl: 85cm (15-20cm diameter)
 • Fodralet tillverkas av lyxig mjuk sammet
 • Kommer med polyesterdyna 
 • Elegant dragkedja med hjärtdetalj 
 • Eget tryck på fram- och baksidan

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka vrid ej ur och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Låg värme

Cylinderformad kudde med eget tryck 

Inred hemma med olika material och former för en unik och annorlunda stil. I vårt breda sortiment av fotoprodukter är det både roligt och enkelt att ge ditt hem en personlig känsla. Dessa avlånga runda kuddar med eget tryck är ett underbart sätt att förnya ditt hem. Klicka på knappen "Starta Design" för att designa din bolsterkudde online. Välj ut dina foton, mönster eller text och skräddarsy din kudde i vårt onlineverktyg. Din cylinderformade kudde trycks och tillverkas för hand i London, England.   

Personliga presenter - avlång cylindrisk kudde

Är du på jakt efter den perfekta födelsedagen eller bröllopspresenten? Med Bags of Loves stora utbud av personliga fotogåvor blir det genast lekande lätt. Våra personliga kuddar av avlång form är en underbar present som är både dekorativ och praktisk och passar att ges bort vid alla tillfällen. Denna avlånga fotokudde passar fint både som dekor eller som en mysig kudde att vila huvudet på i soffan. Inred med personliga kuddar av olika former för att ge ditt hem en mysig och ombonad känsla. Ta chansen och designa en bolster kudde online i vårt enkla onlineverktyg. Det är både roligt och gratis att testa!

Avlång bolsterkudde med fototryck

Kanske har du sett cylinderformade kuddar innan, men garanterat inga som liknar dessa avlånga personliga kuddar med eget tryck. Är du trött på vanliga och tråkiga kuddar som inte riktigt passar in i ditt hem eller matchar din stil? Gör då plats för personliga bolster kuddar som du själv designar online efter din smak. Välj ut dina foton från semestern, ett mönster som du designat själv, text eller en blandning av dem tre för att skapa din fotokudde. Personlig inredning har aldrig varit lättare och roligare! 

Din personliga cylinderformade kudde tillverkas av lyxigt och underbar sammet, som har en mjuk och elegant känsla. Denna ljuvliga textil ger din bolster kudde en fantastiskt känsla. 

Designa din egen kudde online 

Hos Bags of Love är det du som är designern. Vi ger dig fria händer att designa din kudde som du själv vill i vårt onlineverktyg. Välj kuddens storlek mellan medium eller stor storlek. Efter storleksvalet det börjar det roliga! Designprocessen är enkel och förhandsgranskningen ger dig en övergripande bild över hur din slutprodukt kommer att se ut. När du är färdig med att designa din kudde är det bara att lägga till den i din varukorg. Vi erbjuder korta tillverkningstider så du behöver inte vänta länge på att få hem din personliga kudde. Perfekt om du är ute efter en sista minuten present! 

Om du inte är på jakt efter en cylinderformad kudde så kan du även designa din egen fyrkantiga fotokudde i vårt onlineverktyg. 

Inget kuddkrig! 

Vi vet alla att kuddkrig kan vara roligt och borde vara mjukt, men vi vill bara varna att kuddkrig inte är den bästa idén med dessa personliga bolsterkuddar. Kudden har en dragkedja med en söt hjärtdetalj som skulle kunna träffa någon i ögat eller i ansiktet om de används i kuddkrig. Om du designar en kudde till en baby är det bäst att välja en kudde som inte har en dragkedja. 

Skötselråd: Du kan tvätta kuddfodralet i 30 grader kall temperatur. Detta kommer att garantera att trycket håller sig fräscht tvätt efter tvätt. 

Trendar just nu: