Tillbaka till hemsidan
Bolsterkudde med eget tryck

Bolsterkudde med eget tryck

Designa en cylinderformad kudde Made in the UKMade in the UK

från 659,00 kr

Vår avlånga runda kudde med eget tryck kommer garanterat att ge ditt hem en personlig stil. Välj ut dina foton och mönster som du vill ha tryckt på din cylinderformade kudde och ladda upp dem i vårt onlineverktyg för att designa din egen kudde.

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Bolsterkudde med eget tryck 

 • Medium strl: 65cm (15-20cm diameter)
 • Stor strl: 85cm (15-20cm diameter)
 • Fodralet tillverkas av lyxig mjuk sammet
 • Kommer med polyesterdyna 
 • Elegant dragkedja med hjärtdetalj 
 • Eget tryck på fram- och baksidan

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas vid 30 grader
 • Torktumla 1
 • Hängtorka
 • Vrid ej ur
 • Låg värme

Cylinderformad kudde med eget tryck 

Inred hemma med olika material och former för en unik och annorlunda stil. I vårt breda sortiment av fotoprodukter är det både roligt och enkelt att ge ditt hem en personlig känsla. Dessa avlånga runda kuddar med eget tryck är ett underbart sätt att förnya ditt hem. Klicka på knappen "Starta Design" för att designa din bolsterkudde online. Välj ut dina foton, mönster eller text och personalisera din kudde i vårt onlineverktyg. Din cylinderformade kudde trycks och tillverkas för hand i London, England.   

Personliga presenter - avlång rund kudde

Är du på jakt efter den perfekta födelsedagen eller bröllopspresenten? Med Bags of Loves stora utbud av personliga fotogåvor blir det genast lekande lätt. Våra personliga kuddar av avlång form är en underbar present som är både dekorativ och praktisk och passar att ges bort vid alla tillfällen. Denna avlånga fotokudde passar fint både som dekor eller som en mysig kudde att vila huvudet på i soffan. Inred med personliga kuddar av olika former för att ge ditt hem en mysig och ombonad känsla. Ta chansen och designa en bolster kudde online i vårt enkla onlineverktyg. Det är både roligt och gratis att testa!

Avlång bolsterkudde med fototryck

Kanske har du sett cylinderformade kuddar innan, men garanterat inga som liknar dessa avlånga personliga kuddar med eget tryck. Är du trött på vanliga och tråkiga kuddar som inte riktigt passar in i ditt hem eller matchar din stil? Gör då plats för personliga bolster kuddar som du själv designar online efter din smak. Välj ut dina foton från semestern, ett mönster som du designat själv, text eller en blandning av dem tre för att skapa din fotokudde. Personlig inredning har aldrig varit lättare och roligare! 

Din personliga cylinderformade kudde tillverkas av lyxigt och underbar sammet, som har en mjuk och elegant känsla. Denna ljuvliga textil ger din bolster kudde en fantastiskt känsla. 

Designa din egen kudde online 

Hos Bags of Love är det du som är designern. Vi ger dig fria händer att designa din kudde som du själv vill i vårt onlineverktyg. Välj kuddens storlek mellan medium eller stor storlek. Efter storleksvalet det börjar det roliga! Designprocessen är enkel och förhandsgranskningen ger dig en övergripande bild över hur din slutprodukt kommer att se ut. När du är färdig med att designa din kudde är det bara att lägga till den i din varukorg. Vi erbjuder korta tillverkningstider så du behöver inte vänta länge på att få hem din personliga kudde. Perfekt om du är ute efter en sista minuten present! 

Om du inte är på jakt efter en cylinderformad kudde så kan du även designa din egen fyrkantiga fotokudde i vårt onlineverktyg. 

Inget kuddkrig! 

Vi vet alla att kuddkrig kan vara roligt och borde vara mjukt men vi vill bara varna att kuddkrig inte är den bästa idén med dessa personliga bolsterkuddar. Kudden har en dragkedja med en söt hjärtdetalj som skulle kunna träffa någon i ögat eller i ansiktet om de används i kuddkrig. Om du designar en kudde till en baby är det bäst att välja en kudde som inte har en dragkedja. 

Skötselråd: Du kan tvätta kuddfodralet i 30 grader kall temperatur. Detta kommer att garantera att trycket håller sig fräscht tvätt efter tvätt. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett

SNURRA OCH VINN!