Tillbaka till hemsidan

Personlig fotpall med ditt mönster

Personlig fotpall med ditt mönster

Designa en egen fotpall Made in the UKMade in the UK

Spara 8% från 2.586,00 kr Tidigare 2.800,00 kr

Designa din egna fotpall online med tryck av dina foton eller mönster. Beställ en personlig fotpall för att ge ditt hem en unik känsla. Bekväm stoppad fotpall med polerade träben som du själv designar i vårt verktyg. Hållbart tryck på vackert ChiChi Velour möbeltyg med rik färgåtergivning.

 • Fraktas om 2 - 3 dagar

 • Leveranskostnad: 199 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: personlig fotpall 

 • Högkvalitativ ram/ben av bokträ 
 • Vackert beständigt tryck
 • Material: ChiChi Velour möbeltyg
 • Tjock och fyllig stoppning för max komfort
 • 63x50x38 cm (ikl. 23 cm långa träben och 15 cm tjock kudde)
 • 10 års garanti - på tryck, tillverkning & sömnad

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Designa din egen fotpall enkelt online 

Denna speciella produkt tar form efter att du har designat den i vårt onlineverktyg. Du laddar själv upp dina foton eller mönster och väljer hur din personliga fotpall ska se ut. När vi har mottagit din beställning sätter vi genast igång med att trycka och tillverka din fotpall. All tillverkning från början till slut sker under ett och samma tak hos Bags of Love i London, England. Vi trycker omsorgsfullt tyget med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett fantastiskt tryck med rika färger. Efter tryck, fylls pallen upp ordentligt med stoppning av högsta kvalitet och slutligen monteras den ihop. Vi har ett team av medarbetare som som brinner för att skapa personliga fotoprodukter som du älskar. Tillverkningsprocessen kontrolleras noggrant under alla steg. 

 • Vi använder cellskum, polyestervadd och bomullsvadd till dynans stoppning. 
 • Träram och träben tillverkas av ansvarsfullt utvalt bokträ.  

Personlig heminredning i ett par klick - personlig fotpall 

Om du är en designer, eller har ett mönster som du bara älskar, så kan du nu enkelt designa din egen fotpall i vårt smidiga onlineverktyg. Allt du behöver göra är att klicka på knappen "Starta Design" här ovan, ladda upp ditt mönster eller foton och sedan se en förhandsgranskning över hur din produkt kommer att se ut innan du köper. Att hitta personlig inredning som ger ditt hem det där lilla extra är nu lekande lätt med hjälp av oss. Testa att designa en fotpall med ett mönster eller foto. Vi erbjuder korta tillverkningstider vilket innebär att du kommer att kunna ha din personliga pall hemma hos dig inom ett par dagar. Du kan även lägga till ett personligt meddelande, logotyp eller liknande på undersidan av din personliga fotpall. 

Höjd från golvet: ca. 38 cm
Kuddens tjocklek: 15 cm
Kuddens bredd: 50 cm
Kuddens längd: 63 cm
Träbenen är 23 cm långa och smalnar av mot golvet

Vill du göra om en gammal fotpall?

Dags att renovera lite hemma? Har du en tråkig sliten fotpall som du vill piffa upp lite? Ta hjälp av Bags of Love och ge liv till din gamla fotpall! Vi kan trycka tyg till fotpallar av olika storlekar. Kontakta oss för mer information via e-mail eller chatt. Eller om du är sugen på en helt ny fotpall till ditt hem så kan du även designa en fotpall i ett par klick.  

Skötselråd: Yttre material är brandklassad. Tvätta endast yttre delen. Varaktigt tryck som håller i åratal. 

Garanti: Din personliga pall kommer med 10 års garanti - på tryck, tillverkning & sömnad.

För din säkerhet: Stoppningen och täckande material uppfyller alla krav för motstånd mot cigarett och tändsticka antändning i 1988 säkerhetsföreskrift. (BS 5852 del 1) 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: