Tillbaka till hemsidan
Hijab med eget tryck

Recensioner av Hijab

Hijab med eget tryck

Designa din egen hijab Made in the UKMade in the UK

från 515,00 kr

Visa upp din personliga stil genom att designa din egen hijab. Ladda upp ditt favoritmönster och använd dig av dina favoritfärger för att design...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2-4 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 799,00 kr
 • 2 784,05 kr styck (Spara 29,89 kr)

Detaljer: Hijab med eget tryck

Tvättråd

Tvätta i 30 grader

 • Tvätta i 30 grader
 • Låg värme
 • Torktumla
 • Vrid ej ur

Produktinformation: Hijab med egen design

Har du tröttnat på tråkiga sjalar som bara skriker basic? Från vackert silke till elegant chiffong, har vi nu hijaber att erbjuda som du kan designa helt själv. Att vara troende muslim behöver inte betyda att du måste uppoffra din stilkänsla, och hittar du inga slöjor som passar dig i smaken har du nu valet att skapa din hijab från grunden. Matcha din hijab med en abaya i liknande färg och tyg. Vi har fem olika tyger du kan välja mellan efter behov. De är gjorde i antingen polyesterfiber eller av ett helt naturligt material, och tygerna har alla olika färgåtergivning. För ett färgstarkt tyg rekommenderar vi polyestertyg, då de naturliga tygerna har en svagare färgåtergivning. Vi använder oss utav den senaste trycktekniken, vilket resulterar i ett stark och långvarigt tryck över hela tyget.

 • Välj mellan fem olika tyger
 • Fyra olika storlekar
 • Kvadrat eller rektangulär form
 • Välj enkelvikt fåll eller fåll med overlock
 • 3 års garanti på tryck, söm och material

Tygval:

Välj mellan fem underbara textiler som alla har olika egenskaper och utseende. 

Mulmul Muslin 55gsm - Ett luftigt och sarongliknande tyg som känns som riktig bomull. Löst vävt tyg med svag transparens. Starka färger gör sig bra men på grund av textilens väv kan din design variera en aning från uppladdad fil. Detta tyg passar både för vardag och fest. På grund av tyget Mulmul Soft Muslins späda natur så kan man förvänta sig några upprivna trådar, vilket inte är helt ovanligt.

Paris Chiffong 40gsm - Detta är ett transparent och glansigt tyg som är väldigt lätt. Ger en elegant effekt så det passar perfekt till finare tillställningar.

Silk Sensation 90 gsm - Vår Silk Sensation är ett polyestertyg som imiterar riktigt silke mycket väl. Väldigt exakt och rik färgåtergivning. Känns otroligt mjuk vid beröring. Detta är vårt bästsäljande silkestyg.

100% Silk Georgette 50gsm - En av våra helt naturliga tyger. Mycket likt vår Paris Chiffong men med något mattare och strävare yta. Även denna passar fint till finare tillställningar. Kan ha något lättare färgåtergivning då vi använder oss av en alternativ tryckmetod för naturliga tyger.

Real Silk Satin 86gsm - Underbart mjukt och lyxigt tyg tillverkad av helt naturliga silkesfibrer. Även denna textil har en svagare färgåtergivning på grund av den alternativa tryckmetoden.

Skötselråd: Polyestertygerna kan maskintvättas i 30 grader. Låt hängtorka och vrid ej ur. De naturliga tygerna är något känsligare och vi rekommenderar handtvätt eller ett tvättprogram för delikata tyger. Om skötselråd följs ska tyget ej blekna vid tvätt. Vi erbjuder 3 års garanti på tryck, sömnad och material.

Din personliga hijab tillverkas och trycks för hand på beställning. Vi trycker din design med ett långvarigt sublimeringstryck. Efter tryck skickas tyget vidare till vår sömnadsavdelning där det fållas för hand med antingen en smalare fåll eller 3-tråds overlock fåll. Den smalare fållen är en minimal vikt fåll, som tar upp ungefär 8 mm från ditt tyg och fållas sedan igen 2-3 mm från kanten. Med 3-tråds overlock kommer ungefär 3 mm tyg klippas av från kanterna.

Obs: Det kan vara så att måtten och formen avviker något från de angivna, samt att kanterna blir lite vågiga, speciellt för de tunnare tygen. Detta beror på tygernas naturliga egenskaper och att allting tillverkas för hand. Det kan även förekomma krympning beroende på vilket tyg du valt.

Designtips och idéer för hijaber

Skapa din alldeles egen kollektion av hijaber, så du har olika sjalar att välja mellan. Matcha en intensiv design med starka färger till en minimalistisk och neutral outfit. Eller varför inte skapa en logga med ditt eget namn eller klädmärke, och repetera den över hela sjalen. Har du rötter utomlands kan du hedra ditt land genom att trycka ett traditionellt mönster över hela scarfen, men med en modern tvist. Våga ta plats och uttryck din personlighet och karaktär.

Vänligen notera: Eftersom alla våra scarfs tillverkas för hand, kan storleken komma att variera minimalt. En viss del krympning är att förvänta, vilket är normalt och syns mer i naturliga textiler.

Mängdrabatt

Skäm bort dig själv och passa på att köpa flera på en gång, för att få ett rabatterat pris automatiskt i varukorgen.

Trendar just nu:

Nyligen sett