Tillbaka till hemsidan
Personlig scarf

Recensioner av Scarf med eget tryck

Personlig scarf

Designa din egen scarf

från 515,00 kr

Skapa din egen personliga scarf med tryck av ditt mönster eller foto. Dessa fantastiska scarves är tunna, silkeslena och kommer i ett urval av m...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2-4 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 1 437,00 kr
 • 2 1 422,05 kr styck (Spara 29,89 kr)

Tvättråd

Vi rekommenderar endast kemtvätt. Kan handtvättas i kallt vatten med tvättmedel för siden.

 • Handtvätt
 • Låg värme
 • Kemtvätt

Designa egen scarf i äkta eller konstgjort siden

Vill du vara säker på att ingen annan har samma scarf på stan som dig? Uppdatera din look och designa en scarf med hjälp av vår proffsiga service. Varför köpa en tråkig sjal i affären som alla andra har när du kan skapa en personlig scarf i vårt enkla onlineverktyg på nolltid? Du laddar upp dina bilder i vårt verktyg, väljer tyg och storlek, sen tar vi hand om resten. Vi trycker och skräddarsyr din scarf på beställning, med de bästa tryckmetoderna möjliga. Vi använder oss endast av material av hög kvalitet. Så varför inte ge en gåva till dig själv eller designa en scarf till en vän som en utmärkt personlig present? 

Storlekar och val av textil 

 1. Storlekar: 90x90 cm, 133x105 cm, 135x31 cm, 115x115 cm
 2. Siden Sensation (poly 90 gsm)
 3. Paris Chiffong (poly 40 gsm) 
 4. Äkta Siden Satin 65 gsm
 5. Äkta Siden Georgette 34 gsm
 6. Mulmul Muslin (poly 55 gsm)
 7. Du har två val för fåll: Vanlig vikt fåll eller rullfåll.

Vänligen notera: Väljer du de naturliga tygerna, som äkta Siden Satin eller Siden Georgette, så finns det chans att den färdiga scarfen kommer ha en aning svagare färgåtergivning jämfört med din design online. Detta på grund av den lättare tryckmetoden vi använder för tyger med naturliga fibrer. Kräver du ett färgstarkt resultat rekommenderar vi polyestertygerna.
Ifall att du väljer Mulmul Muslin till din scarf, vänligen ha i åtanke att detta är ett lösvävt tyg som är en aningen transparent. Detta kan skapa en fin, gammaldags look. På grund av tyget Mulmul Muslins späda natur så kan man förvänta sig några upprivna trådar, vilket är helt normalt. Obs: Eftersom allting tillverkas för hand och på grund av tygernas naturliga egenskaper kan det vara så att formen och måtten på den färdiga produkten kan avvika något från de angivna. Kanterna kan även bli något vågiga, speciellt för de tunnare tygerna. En förväntad krympning kan ske beroende på vilket tyg du valt. Din scarf har en obligatorisk omsorgs-och ursprungsetikett. Denna kan skräddarsys genom att skapa ett konto och använda vår branding station.

Valfri ask

 • Storlek 220 mm x 160 mm x 24 mm
 • Vikt: ungefär 280 g
 • Designad av dig eller lämnad blank

Scarf med tryck - för herr och dam

Den personliga scarfen har länge varit en stående produktfavorit hos oss sen vi lanserade den. En scarf med tryck är ett utmärkt sätt för både män och kvinnor att visa sin personliga stil på ett roligt och chict sätt. Oavsett om det är kyliga vinterdagar eller sommarnätter så är en scarf alltid smidigt att ha med sig i väskan både för kalla vindar eller som en modeaccessoar. Att personliga presenter är svårt att hitta för nära och kära är inget nytt. Men med Bags of Loves välarbetade personliga fotoprodukter blir det genast lätt. Designa en scarf som en utmärkt personlig gåva som till och med kan skickas på posten då den nästan inte väger någonting!

Tryck egen scarf med äkta eller konstgjord siden 

Våra vackra scarves trycks med ett långvarigt tryck och full färgåtergivning som ger liv åt dina foton och mönster. De fållas med en nätt sömn för att undvika att tyget fransar sig. Du kan välja mellan upp till sex olika textiler samt storlekar när du designar din scarf i vårt onlineverktyg. Använd din personliga scarf för att hålla håret på plats, designa din egen hijab, eller en fin silkesscarf att pryda din handväska med. Valet är ditt. Du designar och vi trycker. Vi arbetar tidsenligt med korta tillverkningstider och erbjuder leveranser över hela världen. 

Skötselråd: Din personliga scarf får ett långvarigt tryck. Scarves i äkta silke kan endast kemtvättas medan poly kan maskintvättas på låg temperatur. 

Vänligen notera: Naturliga textiler krymper mer än polytextiler, vilket du bör förvänta dig vid beställning. Detta är normalt och syns mer i naturliga textiler. Genomsnittligen krymper de 2-8%.

Trendar just nu: