T-shirt med eget tryck

Gör en egen unisex t-shirt

Vill du ha en unik t-shirt som ingen annan har på sig på stan? Ta tillfället i akt och designa en egen t-shirt med beständigt tryck i vårt enkla onlineverktyg. Skapa en unisex t-shirt med eget foto på en gång och få hem den inom ett par dagar på posten. Vi trycker din design på lyxig, mjuk Jersey Stretch trikåtyg på 160 gsm. Trycket når djupt in i fibrerna vilket ger ett vackert och skarpt tryck. Dina bilder trycks från kant till kant så att hela t-shirten täcks av din design. Du kan till och med lägga till din helt egen lapp. Ta full kontroll över ditt mode! Finns i storlekarna XS till XXL. Ingen minimibeställning.

Detaljer: T-shirt med eget tryck 

 • Storlekar: XS till XXL
 • Designa med foto, mönster eller text  
 • Lyxigt tyg med hållbart tryck 
 • Gjord av 160 gsm poly-trikå
 • Lägg till personlig namnetikett 
 • 3 års garanti på tryck, material & sömnad

Ge din stil en mer personlig finish och designa din egen t-shirt

Dessa roliga och snygga t-tröjor ger dig möjligheten att trycka allt från bilder och text till originella designer på både framsidan och ryggen. Vi trycker djupt in i tygets fibrer vilket skapar ett varaktigt tryck som inte kommer flagna eller slitas bort på många år. Dina favoritfoton kommer se fantastiska ut på din helt egen skräddarsydda t-shirt. Finns i storlekar mellan XS till XXL så du kan designa en åt varje familjemedlem. Vårt unika och enkla designverktyg låter dig också designa en personlig klädeslapp, vilket tar specialanpassningen till en helt ny nivå.
 • Tryck foton, designer och text på en t-shirt
 • Unisex t-tröja av mjukt poly-tyg
 • Finns i sex storlekar
 • Tryckt och handsydd på plats
 • Stilren och unik
 • Designa din egen klädeslapp
 • Varaktigt tryck med skarpa färger
 • Tryckt från kant till kant
 • Kan maskintvättas i 30 grader
 • Inga minimibeställningar
 • Tre års garanti på tryck, material och sömnad

När du designar din egen T-shirt, hur kommer den se ut?

Ett coolt och stiligt modemåste som du kommer vilja ha på dig varje dag. När du designar din egen t-shirt så är du designern och du kan trycka vad du vill. Finns i storlekarna XS, S, M, L, XL och XXL så den passar de flesta, oavsett kroppsform och storlek. Du har även den unika möjligheten att skapa din egen personliga klädeslapp.

Mängdrabatt

När du köper mer än en t-shirt så sparar du pengar! Dra nytta av vår generösa mängdrabatt och skäm bort dig själv och dina nära och kära med dessa unika plagg.

Recensioner av T-shirts

T-shirts Betyg 5/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star starstar


Handgjorda på beställning

Våra skickliga tekniker tar din färdiga design och trycker den på hela fram- och baksidan på din tröja. Du kan glömma tramsiga tröjor där trycket lätt gnuggas av eftersom de här tröjorna är skapade för att visa upp dina foton i flera, flera år. Färgämnena trycks djupt in i tygets fibrer och försäkrar att ditt tryck ser bra ut tvätt efter tvätt. Allting skärs ut och sys ihop för hand av våra skickliga sömmerskor och du kan välja mellan fem olika färger på halslinningen. På grund av att alla våra produkter tillverkas för hand så kan vi inte garantera att bilder och mönster matchar varandra perfekt vid sömmarna, inklusive på axlarna.

Obs: Det är obligatoriskt att ha en klädeslapp med innehållsförteckning. Men om du inte vill ha en sådan på din färdiga tröja så kan du enkelt klippa bort den.

Vill du designa din egen t-shirt?

Klart du vill det! Om du älskar mode och att stå ut från folkmassan så måste du designa din egen t-shirt. Vare sig om du väljer att ladda upp foton på nära och kära, eller att skapa en originell design så är denna t-shirt ett modemåste. Om du älskar ditt husdjur så kan du välja att ladda upp en bild av din pälsklädda kompis. Vi trycker fotot över hela ryggen och bröstet på din tröja för att du stolt ska kunna visa upp din lilla byracka. Om du är med i ett band så kan du välja att skapa era egna bandtröjor. Ni kan ha dem på er på spelningar och kanske sälja dem till era fans. Om du är en designer så bör du ta dig tid att skapa din egen etikett. Det kostar bara lite extra men kommer ge din tröja det där lilla extra.

Recensioner av T-shirts

T-shirts Betyg 5/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star starstar


Trendar just nu: