Tillbaka till hemsidan
Personligt datorfodral

Personligt datorfodral

Designa ett personligt datorfodral Made in the UKMade in the UK

från 606,00 kr

Skydda din värdefulla dator mot repor och smuts med ett personligt datorfodral. Designa ett laptopfodral med foto, text eller mönster enkelt i vårt onlineverktyg. Håll din dator säker samtidigt som du håller stilen med vårt fina personliga datafodral.

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 606,00 kr
 • 2 566,00 kr styck (Spara 80,00 kr)

Detaljer: Personligt laptopfodral

 • Tryck på både fram- och baksidan 
 • Tillverkat av tåligt neopren med blixtlås
 • 3 strl 13" (Mac Book), 15" och 17" datorer
 • Tåligt med varaktigt tryck, torkas av med trasa
 • 2 års garanti

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

3 storlekar av personligt datafodral

Din älskade dator förtjänar bara det bästa så skydda den med Bags of Loves unika datafodral som tillverkas av vadderat våtdräktsmaterial som skyddar mot repor och andra tråkigheter. Datafodralet kommer med ett smidigt blixtlås som enkelt kan stängas och öppnas. Det är ett fodral utan handtag eller liknande som passar perfekt att bära under armen eller att lägga ner i väskan. Nedan följer storleksguide för de tre olika storlekar som vi erbjuder.
Laptop bag sizing

Designa eget datorfodral 

Vi tillverkar ditt personliga datafodral av neopren som är ett tåligt, skyddande material som omsluter din dator med perfekt passform. Ditt tryck sker med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett beständigt och miljövänligt tryck. Om du har en massa olika favoritfoton så kan du skapa ett coolt fotocollage i vårt enkla collageapp. Du kan välja mellan våra färdiga mallar eller placera ut bilderna som du önskar. Så skydda din dator och visa upp din personliga stil med ett egen designat laptopfodral. Klicka på starta design ovan och testa att designa ett personligt datafodral redan idag. Det är både roligt och gratis att testa.

Personliga presentidéer till fars dag & julafton 

Letar du efter en personlig fars dag present? Ge bort ett datorfodral med eget tryck av foton och text som en omtänksam fars dag present. Hjälp pappa att skydda sin dator i stil med detta högkvalitativa fodral. 

Designtips för datorfodral med eget tryck

Vårt onlineverktyg är väldigt enkelt och all design av dig sker 100% online. Du behöver inte ladda ner några tunga programvaror som segar ner din dator utan du designar ditt personliga datafodral online. Ett litet tips är att inte placera bilder, viktiga delar av din design eller text allt för nära kanterna då ungefär 1 cm av tryckytan sys in på alla fyra sidor. Våra datafodral med foto är avlånga så ha det i åtanke när du skapar ditt personliga datafodral. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett

SNURRA OCH VINN!