Tillbaka till hemsidan
Leggings med eget tryck

Leggings med eget tryck

Designa dina egna leggings Made in the UKMade in the UK

från 636,00 kr Introduktionspris

Ta tillfället i akt och designa dina egna leggings med dina foton, mönster eller text. Gör ett par personliga leggings som ingen annan garantera...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1-2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Leggings med eget tryck 

 • Bleknar inte på flera år, hållbart resistent tryck
 • Storlekar: XS-4XL
 • Välj mellan: långa, Capri eller 3/4
 • 2 textilval: Matt eller glansig Lycra
 • 2 års garanti på tryck, material & sömnad

Tvättråd

Vänd ut och in före tvätt. Stryk på baksidan av den tryckta sidan. Tvätta i 30 grader. Torktumla på låg värme. Vrid ej ur. Stryk på låg värme. Kan ångas.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Vrid ej ur
 • Låg värme
 • Ångtålig

Designa dina egna leggings med mönster online 

Använd dina favoritfoton, mönster eller text för att skapa dina unika leggings precis som du vill ha dem. Vi erbjuder tre olika längder på våra leggings med tryck: långa, Capri eller 3/4. Du skapar dina leggings enkelt vårt smidiga designverktyg. Vi trycker och skräddarsyr dina leggings med tryck på beställning. Vi överser tillverkningen minutiöst för att se till att det blir den bästa möjliga slutprodukten som du kommer att älska. Vi erbjuder korta tillverkningstider och skickar ut våra personliga fotoprodukter till nöjda kunder runt hela världen. För en extra unik touch kan du lägga till en personlig etikett med ett meddelande eller egen logo. Allt för att få den där alldeles speciella, egendesignade känslan.

Leggings med tryck för alla tillfällen  

Du kan välja mellan tre olika längder på dina leggings med tryck. Vi erbjuder tre varianter: full längd som går ner till fötterna, moderiktiga Capris, samt en sportig 3/4 som slutar precis under knät. Dina leggings med eget tryck tillverkas av lycra som är ett mjukt och stretchigt material. Vi har nu tre olika tyger att välja mellan: matt eller glansig lycra.

Ungefärlig längdstorlek på dina personliga leggings 

Personliga leggings i din stil

Hos Bags of Love hittar du leggings med tryck för alla kvinnor. Eftersom vi tillverkar och skräddarsyr våra personliga leggings är det lätt för oss att skapa storlekar för alla. Vi tillverkar plusstorlekar från XXL, 3X samt 4X. Storlekar kan variera. Om du är osäker på vilken storlek du ska beställa kan du ta en titt på vår storleksinformation här ovan. Du kan även välja vad du vill ha för färg på stygn mellan svart eller vitt på utsidan av dina personliga leggings med tryck. Våra plusstorlekar passar även långa kvinnor. Vi trycker och syr leggings med mönster och alla olika färger som du bara kan fantisera om. Vi tillverkar alla olika storlekar och levererar till hela världen. Så sätt igång och ta fram din kreativa sida och skapa dina alldeles egna unika leggings med foto, mönster eller text. Du kan även skapa ett fotocollage till dina personliga leggings med eget tryck. Vårt designverktyg är enkelt att använda och du får alltid se en förhandsgranskning efter du har designat klart för att se om det blev exakt de leggings som du ville ha.   

Observera att om du väljer tyget Slinky Matt Lycra så kan tyget bli lite genomskinligt när det stretchas och du använt ljusare färger i din design.

Skötselråd: Tvätta så ofta du vill. 30 grader i tvättmaskin. Torktumla på låg värme eller låt hängtorka. Behövs ej strykas. Vi erbjuder en 2 års garanti på tryck, material och sömnad. 

Mät dig själv för att hitta rätt storlek Womens
  XS. S. M. L. XL. 2XL. 3XL. 4XL.
Midja XS. 54 - 62 cm
21 - 24 "
S. 62 - 70 cm
24 - 28 "
M. 70 - 78 cm
28 - 31 "
L. 78 - 86 cm
31 - 34 "
XL. 86 - 94 cm
34 - 37 "
2XL. 94 - 106 cm
37 - 42 "
3XL. 106 - 118 cm
42 - 46 "
4XL. 118 - 130 cm
46 - 51 "
Höft XS. 79 - 87 cm
31 - 34 "
S. 87 - 95 cm
34 - 37 "
M. 95 - 103 cm
37 - 41 "
L. 103 - 111 cm
41 - 44 "
XL. 111 - 119 cm
44 - 47 "
2XL. 119 - 131 cm
47 - 52 "
3XL. 131 - 143 cm
52 - 56 "
4XL. 143 - 155 cm
56 - 61 "
 • Midja Mät runt det smalaste området
 • Höft Mät runt det fylligaste området (över rumpan)


Omvandling storleksguide Womens
  XS. S. M. L. XL. 2XL. 3XL. 4XL.
EU klänning XS. 28 - 30
S. 32 - 34
M. 36 - 38
L. 40 - 42
XL. 44 - 46
2XL. 48 - 50
3XL. 52 - 54
4XL. 56 - 58


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett