Tillbaka till hemsidan

Personliga poster prints (3 för 2)

Personliga poster prints (3 för 2)

Designa egna posters

från 228,00 kr

Designa din egen väggkonst med personliga poster prints som du själv designar online. Hos Bags of Love är det du som är konstnären och vi trycker det du skapar. Vi trycker ditt utvalda foto på lent 280gsm papper som har tillverkats specifikt för tavlor och konsttryck.

 • Klar för leverans om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: Personliga posters 

 • Högkvalitativ 300dpi tryck
 • 280 gsm giclee papper
 • Max bredd 111cm
 • Måttanpassade storlekar tillgängliga
 • Brett sortiment av storlekar 
 • Museumkvalitet 

Tvättråd

Damsug försiktigt med lämplig inställning.

Skapa personliga posters online 

Förvandla dina kala och tråkiga väggar till ditt egna personliga galleri med poster prints som du själv designat online. De har sina egna unika kvaliteter och gör sig en aningen annorlunda vid tryck. Satin alternativet har en fantastisk, glansig yta som är sofistikerad och djärv. Detta papper av medium vikt ger liv till färgerna och ett underbart djup. Det är ett otroligt tåligt papper som har en lyxig känsla. Pappret har en elegant och matt yta som kommer att ge dina personliga poster prints en hög professionell känsla. 

När du köper dina personliga poster prints hos Bags of Love, kommer du inte bara få hem ett postertryck som ser helt fantastiskt ut men även ett som kommer att hålla tack vare det speciella bläcket. För att garantera att ditt personliga poster print håller för livet så rekommenderar vi att du håller det borta från direkt solljus. 

Hur trycker ni min poster print? 

Vi använder oss av den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett detaljrikt, knivskarpt tryck med rik färgåtergivning. Vi producerar högkvalitativt 300dpi tryck, professionellt tryck på lyxigt papper med tåliga vattenbaserade bläck. Slutresultatet ger livfulla och klara färger och ett otroligt djup i bilden. Om du håller ditt konsttryck borta från direkt solljus och bakom ett skyddande glas så kan färgtryck vara upp till 200 år utan färgförändringar. Svartvita tryck kan vara upp all 400 år. Dessa personliga konsttryck är av högsta museumkvalitet och pappret är syrafritt. All vår tillverkning sker under ett och samma tak i London, England. På så sätt kan vi garantera att din personliga poster håller högsta kvalitet. 

Du kan välja att få dina bilder skickade som de är när de kommer ut ur pressen, med en vit "ram", eller så kan du välja att vi skär bort "ramen" innan vi skickar dem till dig. Det senare alternativet kostar 15% mer.

Design tips och idéer för personliga poster prints

Oavsett om du vill designa dina egna personliga fotoposter, fotocollage poster, konstposters med ord eller konsttryck, så kommer våra poster prints ge dig ett fantastiskt resultat. Sätt prägel på ditt hem med dina poster prints som du själv skapat. Djupet och de vibrerande färgerna som kommer fram i vår tryckmetod kommer göra att alla dina designs står ut i mängden. Designa egna poster prints hos Bags of Love och ge liv åt dina speciella minnen eller konstverk. Om du vill skapa en fotoposter men är orolig att din bild kan vara för låg i upplösning, rekommenderar vi att du gör ett fotocollage. På så sätt kan du använda så många bilder som du vill för att designa en egen fotoposter utan att behöva oroa dig för bildernas upplösning. 

Ge liv åt dina väggar med personlig väggkonst 

Skapa högkvalitativ väggkonst, på ett både enkelt och roligt sätt i vårt smidiga onlineverktyg. Våra personliga poster prints är ett utmärkt sätt att ge värme och liv åt kala tråkiga väggar. Fyll ditt hem med din smak och stil genom att designa din egna konst. Om du letar efter personliga presenter för ett bröllop, jubileum, dop eller födelsedag så är en personlig poster både en rolig och uppskattad gåva. Till de nygifta paret kan du till exempel använda bilder som fångar deras lycka i ett coolt fotocollage.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: