Personliga solglasögon

Personliga solglasögon

Designa dina egna solglasögon

från 687,00 kr

Dessa moderiktiga solglasögon i den tidlösa Wayfarer-modellen är tillverkade av stark och okrossbar plast....

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Solglasögon med eget tryck 

 • Monterade för hand 
 • 100% UVA- & UVB-skydd
 • Tryck över hela bågen
 • Färgstarkt och hållbart tryck
 • Väger ca. 40 gram
 • 2 års garanti 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Produktinformation för personliga solglasögon 

Det blir inte coolare än våra solglasögon med eget tryck. Dessa fantastiska solglasögon är tillverkade av slitstark, okrossbar plast och går i den klassiska och tidlösa Wayfarer modellen. Det är en universell och unisex modell vilket innebär att den passar alla. Våra personliga solglasögon har en matt yta med 100% UVA- och UVB-skydd. Det högkvalitativa trycket får din design att stå ut och ingen kommer garanterat att ha samma solbrillor på sig ute på stan eller på playan. Vi trycker dina personliga solglasögon med ett långvarigt tryck över hela bågen. Det finns 4 tryckytor; fram- och baksidan, och de två skalmarna. Detta ger dig chansen att designa dina egna solglasögon som du vill. Vi monterar dina solglasögon för hand för att garantera en perfekt slutprodukt. Storleken av dina personliga solglasögon är: 14,5 cm bred x 5 cm hög med en längd på 15 cm.  

Hur trycker ni mina solglasögon? 

Dina solglasögon med eget tryck har 4 ytor som kan tryckas med din design. Detta innebär att hela ytan på dina personliga solglasögon kommer att prydas med ditt mönster. Tack vare vår speciella tryckteknik kommer vi att kunna trycka varje del för sig innan vi för hand monterar dina solglasögon. All vår tillverkning, från tryck till montering sker under ett och samma tak i våra egna lokaler. På så sätt kan vi garantera att slutprodukten är perfekt på alla sätt och vis samt korta tillverkningstider.  

OBS! Ifall du väljer att använda enskilda, mörka färger i din design så vill vi göra dig medveten om att kanterna på solglasögonen kan då se snäppet suddiga ut, detta på grund av de böjda bågarna. För bästa resultat rekommenderar vi att använda sig utav mönster endast.

Hur kommer mina solglasögon med eget tryck se ut? 

Vi använder en speciell 3D-tryckteknik när vi trycker dina personliga solglasögon som ger ett fantastiskt resultat i både färg och detaljrikedom. När vi trycker din design, så trycker vi på djupet i plasten vilket resulterar i ett hållbart tryck som inte bleks på flera år eller skavs av. Vårt designteam har jobbat hårt på denna fantastiska produkt och vi är säkra på att du kommer att älska den. 

Tips och idéer för personliga solglasögon 

Du har fyra ytor till ditt förfogande när du designar dina personliga solglasögon. Det är ett par saker som du kan göra för att garantera att din design verkligen står ut - när du ändå designar dina egna glasögon vill du säkerligen att de ska skilja sig från de solglasögon som finns i affärerna. Det är viktigt att ha i åtanke att tryckytan är väldigt liten, så vi rekommenderar att du använder dig av ett mönster. Ett enstaka foto gör sig snyggt på skalmen men dubbelkolla dock att inga detaljer försvinner. Notera att linserna som är UV-skyddade inte kommer med tryck så de till att ta med det i din designplan. Vi anser att en logo eller text gör sig fantastiskt bra på skalmarna och ett djärvt, starkt tryck ger dessa solglasögon med eget tryck en unik look. Vi rekommenderar att man använder samma design för armarnas fram- och baksida  då det inte alltid är möjligt att anpassa dem helt perfekt.

Designa dina egna solglasögon 

Stark vintersol i backen? Varm och mjuk sommarsol? Oavsett säsong så kan ett par solglasögon alltid skydda dina ögon från solens starka strålar (och samtidigt ge dig en hög modefaktor). Våra solglasögon med tryck är en unisex modell så de passar både herr och dam. Vårt onlineverktyg är enkelt att använda. Testa redan nu idag att designa dina egna solglasögon genom att klicka på knappen "Starta Design" här ovan. Att testa är både roligt och gratis! Vi erbjuder korta tillverkningstider så du behöver inte vänta länge på att få hem dina egen designade solglasögon på posten.
Letar du efter en personlig present till någon i din närhet? Varför inte designa ett par solglasögon till dem? De kommer garanterat att bli riktigt överraskade när de öppnar upp sitt paket! 

Varför ska du behöva köpa dyra massproducerade solglasögon när du kan designa dina egna solglasögon? Problemet med de flesta solglasögon är att det ofta kan vara svårt att hitta den perfekta modellen, mönstret eller stil för att matcha din personlighet. Men när du har ett par solglasögon som du har designat själv så kan du skapa dom precis som du vill. Hos oss är det du som är designern. Oavsett om du vill pryda dina solglasögon med foton, mönster eller färger så har du nu chansen. 

Fyra ramområden

Du har fyra ramområden att designa på dina anpassade glasögon. Det finns några saker du kan göra för att säkerställa maximal effekt med högsta kvalitet. Välj något, som verkligen kommer att göra dina nyanser slående - när du designar dina egna solglasögon, vill du se till att de ser annorlunda ut än alla andra par i butikerna. Det är viktigt att komma ihåg att de tryckbara områdena är relativt små, så vi rekommenderar mönster men använd bara ett enda foto på armarna för att säkerställa att inga viktiga detaljer går förlorade. Tänk på att designen du skapar på glasögonens framsida kommer att avbrytas av de otryckta UV-skyddade linserna, så se till att du integrerar det i din design. Ett djärvt, stansat tryck gör verkligen att dessa coola solglasögon ser fantastiska ut.

För bästa resultat föreslår vi att du använder ett montage av bilder eller mönster i motsats till solida färger. På grund av solglasögonens krökta kanter kan utskriften vara mindre intensiv runt kanterna. Detta kommer att vara uppenbart om du kör på för mörka färger men inte lika tydligt om du använder ett montage eller mönster. Vi rekommenderar att du använder samma design för både fram- och baksidan av armarna, eftersom det inte alltid är möjligt att justera dem perfekt.

Sunglasses design tips

Visste du att... 

Du kan fullgöra din look med ett personligt, matchande solglasögonfodral som du kan designa hos oss. Ditt hårda fodral kan designas i samma mönster som dina nya snygga solglasögon. Du kan till och med designa en matchande putsduk.

Trendar just nu: