Digitaltryck på läder

Digitaltryck på läder

Tryck din design på läder

från 386,88 kr

Digitaltryck på läder. Ta chansen och tryck dina foton eller mönster på läder av högsta kvalitet. Professi...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: digitaltryck på läder 

 • Välj mellan flera olika storlekar 
 • Varaktigt tryck med full färgåtergivning 
 • Djupt tryck på läder som inte skavs bort 
 • Digitaltryck på äkta läder av hög kvalitet 
 • Ingen gul ton & skrynklar minimalt 

Eget tryck på läder

Digitaltryck på läder

 • Mjuk vit nappa texturerat 0,7-0,9 mm

  Mjuk vit nappa texturerat 0,7-0,9 mm

  • Maximalt tryck:
   0,5m
  • Rullbredd:
   0,52m

  Ett mjukt, formbart full grain nappaläder, med stämplat "Bison" fiber. 0,7-0,9mm tjockt. Vit basfärg.

 • Double butt 2,4-2,6 mm

  Double butt 2,4-2,6 mm

  • Maximalt tryck:
   1,5m
  • Rullbredd:
   1,52m

  Full grain fullnarvigt, tjockt läder, perfekt för bälten, handtag och läderhantverk. Vit basfärg.

Tvättråd

Testa alltid ett avskärning eller prov innan du bearbetar lädret med verktyg, lim eller värme. För att säkerställa att lädertrycket på din produkt är så hållbart som möjligt har vi arbetat hårt med att förfina vår tryckprocess och vårt hantverk. Eftersom läder är ett naturligt material kan du märka små skillnader i yta och struktur, samt rynkor, vilket är vanligt för produkter tillverkade av naturligt läder. Allt läder åldras naturligt beroende på användningen, och detta kan göra att trycket skrynklas eller bleknar något med tiden. Det är möjligt att basfärgen kan synas genom lädret när det åldras med slitage. När den inte används rekommenderar vi att du förvarar din produkt i en skyddande dammpåse eller låda för att din produkt ska se bäst ut. Undvik långvarig exponering för extrem värme, solljus, vatten och kemiska rengöringsmedel för att bibehålla ett ljust och hållbart tryck. Undvik kontakt med ljusa tyger eller klädsel eftersom färgen kan överföras. Även om en lätt regnskur sannolikt inte kommer att skada, rekommenderar vi att du skyddar dig mot regn. Om din produkt skulle bli blöt, låt den torka naturligt bort från direkt värme. För att rengöra ytan, torka endast av med en fuktig luddfri bomullstrasa.

 • Torka av med en luddfri trasa
 • Tvätta ej
 • Undvik höga temperaturer
 • Undvik direkt solljus
 • Undvik kemiska rengöringsämnen
 • Undvik regn och vatten

Ditt eget tryck på läder - enkelt & snabbt

Hos Bags of Love får du alla chanser till att skapa din egen kollektion och göra dina egna produkter. Med vårt digitaltryck på läder är det möjligt att låta din design ta form på läder för unika presenter och accessoarer. Låt dina mönster, illustrationer eller bilder komma till liv i tryck på bara ett par dagar. Du kan trycka på läder och skapa olika personliga accessoarer som till exempel plånböcker, handväskor, böcker eller personliga bokomslag. Det är bara din fantasi som sätter gränserna! Vi använder oss endast av äkta förstklassigt läder och hållbart tryck. I vårt onlineverktyg kan du designa ditt digitaltryck på läder under ett par minuter. Klicka på den gröna knappen "Starta Design" här ovan för att testa. Ladda upp din utvalda design som du vill ha tryckt, välj storlek och se ditt resultat i förhandsgranskningen. Det är både roligt och gratis att pröva! 

Tips & tricks för digitaltryck på läder 

Vi har en lång erfarenhet av digitaltryck och en förkärlek för att ta fram olika fotoprodukter som du själv kan personalisera. Vår tjänst för digitaltryck på läder är en unik chans för dig att låta dina foton, mönster eller illustrationer komma till liv på högkvalitativt läder. Vårt tryck på läder ger ett fantastiskt tryckresultat som går in riktigt på djupet med full färgåtergivning. Ditt tryck blir knivskarpt ned till minsta detaljer och kommer inte skavas bort med tiden. 
Vi strävar efter att alltid hitta det bästa lädret som finns tillgängligt på marknaden men vänligen notera att äkta läder nästan alltid kommer med små ojämnheter i lädrets översta lager. Små märken och synlig kornighet är oundvikligt och blir benvitt efter tryck men är en del av äkta läders charm. Vårt digitaltryck på läder har ett långt livspann men med tiden kommer slitage resultera i små veck. Men detta kommer bara ge lädertrycket ett förtjusande och älskat intryck. 

Vi erbjuder digitaltryck på läder i 3 olika storlekar: 

 • 30 x 30 cm
 • 30 x 40 cm
 • 40 x 40 cm

Observera: På grund av tryckmetoden, kan den exakta storleken av ditt lädertryck vara en aningen mindre än standard storleken angiven. Detta kommer inte vara mera än 4 mm. 

Inget minimum belopp & kort tillverkningstid - fototryck på läder

Vill du trycka dina foton på läder? Eller är det något annat projekt som du är sugen på att göra? Ta hjälp av Bags of Loves proffsiga service av digitaltryck på läder och låt din kreativitet flöda. Vi har inget minimum belopp så oavsett om du vill ha ett fototryck på läder eller flera olika, står vi redo att tillverka din beställning. Vi erbjuder korta tillverkningstider och sätter vanligtvis igång med din beställning genast. 

Personliga presenter i äkta läder av Bags of Love

Att hitta personliga presenter blir lekande lätt med hjälp av Bags of Loves fina sortiment av läderprodukter som du själv kan personalisera med dina egna foton, mönster eller text. Alla våra produkter tillverkas från tryck till sömnad under ett och samma tak under minutiösa former som resulterar i förstklassiga produkter. Välj mellan olika handgjorda fotopresenter såsom plånböcker, läder iPadskal, handväskor och korthållare med mera. 

strong fabric

Martindale-testat för styrka
Ladda ner certifikat

Ta en titt på vår tryckguide

  • DPI-Print Guideline Icon

   Vad är den bästa bildupplösningen för att trycka?

   Vi trycker med en upplösning på 200dpi (dots per inch, eller prickar per tum) vilket ger en hög kvalitet samtidigt som filen inte blir alltför stor. Bäst är det om din bild har en originalupplösning på 200dpi, vilket innebär att din bild inte förstoras, vilket förhindrar interpolering. Vårt designverktyg har ett trafikljussystem som visar om din kvalitet håller bra eller dålig bildkvalitet och visar dig om upplösningen är för låg för att tryckas. När du laddar upp en design med en högre upplösning så kommer trafikljuset att ändra färg och visa att det är okej att fortsätta. Det dyker även upp ett meddelande bredvid trafikljuset som berättar om du har en för låg eller tillräckligt bra upplösning.

 • DPI-Print Guideline Icon

  Kommer min bild förstoras eller förminskas för att få plats? 

  Din uppladdade design kommer automatiskt skalas upp eller ned för att passa det tyg du valt. Du kan dimensionerna på tyget genom att ändra måtten i fliken 'Produktalternativ' under 'Tryckstorlek'. För att se hur det passar med måtten på din design/bild så kan du titta under fliken 'Bilder & textverktyg', där du bredvid dina bilder kan se om de har god eller dålig kvalitet. Här kan du även förminska eller förstora din bild.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Bör jag välja RGB eller CMYK som färgmodell?

  Vi rekommenderar att du laddar upp bilder i RGB. Bästa färgresultat fås med sRGB. Vad betyder det? I det bildredigeringsprogram du använder så väljer du RGB som arbetsyta och sRGB som bildprofil (fullständigt namn sRGB IEC61966-2.1)

 • Print-Roll Length Fabric Guide Icon

  Maximal storlek

  Vi har ingen övre gräns för hur lång textil du får beställa. I designverktyget så har vi ställt in en standard på 5 meter för att du ska kunna se trycket, men det finns alltså ingen övre gräns. Vill du beställa mer så kan du bara öka kvantiteten (x2 för 10 meter, x4 för 20 och så vidare) och du kan på det viset göra dina beställningar så långa du vill och mängdrabatt tillämpas automatiskt. Maximala bredden på trycket är olika från textil till textil. Du kan hitta denna på produktens sida eller i designverktyget. 

 • Borders-Print Guideline Icon

  Måste jag göra vita ytor i min design om jag vill ha en kant eller en plats att klippa? 

  Ja, det kan vara bra att göra. Lägg alltid till extra utrymme eller en kant när du designar ditt tyg. Vi klipper runt tygprover och tygtryck och lämnar cirka 5 mm vitt. Det kostar lite extra om du väljer till att få din textil helt tillklippt.

 • crocking-Print Guideline Icon

  Vad är avfärgning och varför händer det?

  Avfärgning, alltså den blekning av färg som uppstår längs veck i ett tyg. Detta händer oftast efter upprepad tvätt eller tung användning av digitalt tryckta naturliga textiler. Avfärgning kan minimeras genom att handtvätta tygerna vid en lägre temperatur istället för att tvätta dem i maskin. Om du vill undvika avfärgning helt så råder vi dig att använda ett poly-baserat tyg.

 • organics-Print Guideline Icon

  Är det normalt att färger ser ljusare ut på ekologiska tyger?

  Våra ekologiska tyger har ingen extra beläggning som oekologiska tyger har, vilket innebär att de absorberar färgämnena djupt in i fibrerna, vilket minskar färgens skärpa något (med upp till 40%). Om du vill ha ett skarpare och fylligare tryck så rekommenderar vi att du använder ett icke-ekologiskt tyg.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Kan jag skicka in mitt eget tyg och få det tryckt?

  Nej, tyvärr. Vi vill testa oss fram så att vi vet exakt vilka inställningar och metoder som ger bästa tryckresultat och all vår utrustning är inställd för våra egna textiler. Du kan dock designa transferpapper hos oss om du har en värmepress för att trycka din egen textil.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Vilket är det bästa bildformatet, TIFF eller JPEG?

  Om din design är enkel och oavancerad så funkar en JPEG alldeles utmärkt. Men om du skapat en design med flerfärgade detaljer så rekommenderar vi att du sparar den i TIFF-format.

 • Shrinkage-Print Guideline Icon

  Kommer textilen krympa när den trycks?

  Det finns en viss risk för krympning, precis som med många andra textiltryck. Beroende på den textil du valt så kan du förvänta dig en krympning på 2 till 6% och du måste räkna med detta när du anger dina mått i designverktyget.

 • Print-Both Sides Print Guideline Icon

  Kan jag få både fram- och baksidan tryckt?

  Detta är inget vi erbjuder eftersom många av våra tyger är halvgenomskinliga eller har genomskinliga delar. Detta utesluter tryck på båda sidor och vi erbjuder därför inte denna tjänst för någon av våra textiler.
 • Labels-Print Guideline Icon

  Kan jag beställa etiketter i ett annat tyg? Är etiketterna skurna som vanliga tygetiketter?

  För tillfället så trycker vi alla våra etiketter på satin. Vi tror att detta är det bästa alternativet just nu, men vi kan komma att introducera fler alternativ i framtiden. Alla etiketter klipps i samma format. Om du vill välja ett annat tyg eller format för dina etiketter så kan du alltid beställa ett stycke valfritt tyg och skapa etiketterna själv.  Eco friendly Printing

 • Hur trycker ni ert tyg på ett miljövänligt sätt?  

  Våra tyger trycks med vattenbaserade färgämnen på ett miljömedvetet sätt. Vattenbaserade färgämnen innehåller inga kemikalier eller lösningsmedel och vår tryckmetod använder värme för att fästa färger och mönster för att undvika att förorena vatten som ska återvänta till vattensystemet (detta är något som händer vid ångning). All produktion, tryckning och fullgörande av beställningar görs under ett och samma tak och istället för att rulla tygerna eller skicka dem i tuber så kommer du få ditt tyg vikt. Detta resulterar i över 150 insparade tuber per vecka, och mycket mer plats i leveransbilen för andra ordrar. (För mer ömtåliga tyger så ser vi till att förpacka dem ordentligt).

 • colour palette

  Kommer det finnas en skillnad på färgen mellan mina olika beställningar?

  Detta är mycket sällsynt, men det kan finnas en liten skillnad mellan olika upplagor. Detta är en normal del i tryckprocessen, men vi försöker hela tiden förbättra våra färgprofiler. Det är osannolikt att skillnaden på färgerna kommer vara stor (till exempel så är det osannolikt att din orange plötsligt skulle bli röd). Sannolikheten att det uppstår variationer i färgerna är olika från tyg till tyg på grund av att de olika textilerna har olika strukturer och texturer; naturliga textiler har oftast mer dämpade färgtoner, medan polyesterbaserade alternativ har en mer skarp ton. Detta beror på att materialens uppbyggnad är olika och att tryckmetoderna därför måste ändras något för mer ömtåliga naturliga textiler.Storlekar för fållning och krympning

Hemming Options ICON

Hos Bags of Love erbjuder vi en komplett tjänst med klippning & fållning. För en liten extra avgift så fållar vi ditt tyg. Vi gör en enkel eller dubbel fåll som använder mellan 5 till 200 mm av tyget, beroende på tygets tjocklek. Exempelvis, om din textil är 100 x 100 cm så behöver du beställa 101,5 x 101,5 cm för att fållen ska få plats (plus eventuell krympning på 2-6%). Ju tjockare textilen är desto bredare kommer fållen vara. Du kan välja mellan vitt eller svart för trådens färg. Om du beställer ett tunt vävt material eller tryckt siden så kommer du se att en fåll blir rak och den andra något veckad. Den mängd material du måste åsidosätta för fållen är som följer:

 • Lätta textiler (20-100 gsm): Till siden och andra lätta textiler använder vi 6-8 mm för fållen (dubbelfåll), allt som allt så blir bredden/längden minus 12-16 mm. 
 • Mellantunga textiler (101-200 gsm): Till mellantunga textiler som fransar sig, använder vi 15-20mm för fållen (dubbelfåll), allt som allt blir bredden/längden minus 35-40mm. 
 • Styva/Tunga/Textiler som ej fransar: Vi använder 15-20mm för fållen (enkelfåll), allt som allt blir bredden/längden minus 35-40mm. 
Dessa mått är ungefärliga och kan variera något. Om du tar hänsyn till fållning och krympning så kan det lägga till en hel del på dina beställda mått, så var god och se till att du tänker på detta innan du beställer. Beroende på hur öppen väven är så kan våra tyger krympa med allt mellan 2 till 8%, men oftast krymper tyget med runt 2,5%.
 

Välj mellan tre finishar på kanterna?

Vi erbjuder tre olika kantalternativ för din tygbeställning:
 • Som de är: Vi klipper grovt ut tyget runt ditt tryck med sax, vilket lämnar en vit kant som kan vara något ojämn.
 • Fållade med tråd: Vi kan erbjuda dig att få ditt tyg fållat med svart eller vit tråd. Detta lägger till 1-2 dagar på tillverkningstiden för din beställning. Var god och titta på informationen om fållning ovan för att få en uppfattning om hur fållning kommer påverka storleken på ditt tyg. Du kommer kunna välja mellan overlock-fåll eller vikt fåll (enkelfåll eller dubbelfåll beroende på tyget) men alla tyger är inte lämpade för båda typer av fåll. I designverktyget kan du se vilka alternativ som är tillgängliga. Om du bara kan se ett fållalternativ så betyder detta att det är den enda lämpliga fållen för det materialet.
 • Klippt på kanten: Istället för alternativet 'som de är' så klipper vi noggrant längs kanten på din design mot tygets trådriktning. Om du har en ram eller kant runt din design så klipper vi runt den. Om designen tar upp hela tyget så klipper vi försiktigt runt kanten på bilden. Att klippa mot trådriktningen är standard när man klipper textiler, och  därför kan lättare material, såsom Georgette eller Mulmul som är lite vågiga, komma att fransa sig lite.

Alla våra tyger klipps noggrant ut för hand. Det ör inte alltid möjligt att få en helt helt rak och perfekt klippning för vissa tyger, så ha detta i tankarna när du ser en kant som fransat sig lite eller är något ojämn. Detta är inget fel i materialet. Om du har några frågor eller vill veta mer om metoderna vi använder för att klippa tyget så kan du höra av dig så förklarar vi gärna dem för dig.

För mer information om våra tyger så kan du läsa våra Vanliga frågor.

Obs: Eftersom alla våra produkter tillverkas för hand så kan storlekarna variera något från de angivna måtten.

Trendar just nu: