Tillbaka till hemsidan

Dubbelsidig nyckelring med foto

2 FÖR 1 ERBJUDANDE
close

2 för 1 erbjudande: Lägg 2 av vald produkt med samma eller annorlunda design för att få 2:e gratis. Rabatten kommer att dras automatiskt i varukorgen.

Dubbelsidig nyckelring med foto

Personlig dubbelsidig nyckelring

Spara 7% från 325,00 kr Tidigare 349,00 kr

Försköna nyckelknippan med en vacker nyckelring med foto. Nyckelringen är gjord av högkvalitativt läder (eller konstläder) med len eller texturerad yta och det är en perfekt present till nästan alla. Välj mellan rektangulär eller hjärtformad nyckelring och välj färgen på sömmen.

 • Klar för leverans om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senare

Personlig dubbelsidig nyckelring

 • Gjord av lent eller texturerat nappaläder
 • Veganvänligt alternativ finns
 • Söm med valbar färg
 • Hjärtformad eller rektangulär
 • Tryck med foton på båda sidor
 • Rengörs enkelt med fuktig trasa

Minns de fina stunderna med dubbelsidiga nyckelringar med foto.

Piffa upp nyckelknippan med en dubbelsidig nyckelring med foto som påminner dig om dina fina minnen varje dag. Det är inte alltid så enkelt att hålla modet uppe när man är på jobbet, men en dubbelsidig, personlig nyckelring med bilder på din favoritsemester kan göra det lite mer uthärdligt. Gjorda av lent eller texturerat nappaläder - eller av veganvänligt konstläder - med söm vars färg du själv väljer.
 • 100% äkta nappaläder - lent eller texturerat
 • Alternativ med veganvänligt konstläder finns 
 • Söm med färg du väljer 
 • Välj mellan två färger
  • Hjärtformad: 6,5 x 8 cm 
  • Rektangulär: 7 x 7,5 cm
 • Dubbelsidig design
 • Kan rengöras med en fuktig trasa
 • Har dubbla metallringar 
 • Perfekt present till nästan alla

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Nyckelring med foto på båda sidor, för alla tillfällen

Det finns många tillfällen då en personlig nyckelring med foto är perfekt. Lägg till ett gruppfoto på ena sidan och ett gulligt meddelande på den andra och ge bort den som en present till brudtärnorna eller fotbollslaget. Lägg till en bild på ett par på en hjärtformad nyckelring för årsdagen, eller ladda upp dina favoritbilder från semestern på en rektangulär nyckelring. Det finns oändligt med möjligheter.

Den dubbelsidiga nyckelringen finns i två storlekar och former: En hjärtformad nyckelring som är 6,5 cm som bredast och 8 cm som högst, och en rektangulär nyckelring som är 7 x 7,5 cm.
 

Nappaläder

Nappaläder är ett högkvalitativt läder som finns med både len eller texturerad yta. Det är ett lätt kalvläder som är perfekt för att trycka på eftersom det ger starka, hållbara tryck. Du kan välja mellan en len eller texturerad variant när du designar. Du kan även välja ett alternativ med veganvänligt konstläder.

Recensioner av Dubbelsidig nyckelring

Dubbelsidig nyckelring Betyg 4,5/5 baserat på 4 Kundrecensioner star star star starstarGör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Dina minnen, våra experter

När vi mottagit din beställning så trycker vi dina foton på två bitar mjukt läder. Lädret klipps sedan ut i rätt storlek och sys noggrant ihop för hand av våra otroligt skickliga sömmerskor. En skumliknande fyllning sys in mellan lagren vilket ger en mer lyxig känsla. Nyckelringen sys med en 40 gauge tjock tråd som finns i fyra valbara färger: gräddvit, kolfärgad, blå eller röd.

Din dubbelsidiga nyckelring har en liten flik upptill som håller de polerade metallringarna.

När vi är nöjda med din nyckelring så skickar vi den till dig, färdig att användas eller för att ges bort.

Dubbelsidig betyder dubbelt så personlig

Med designverktyget så kan du se hur din nyckelring kommer se ut under hela designprocessen. Du kan välja att designa båda sidor på nyckelringen, så det finns gott om utrymme att visa sin kreativitet.

Du kan se hur dina foton kommer se ut på det lena eller texturerade lädret med hjälp av förhandsgranskningen. Din nyckelring kommer sannolikt att få några sträck och linjer med tiden, vilket ger lädret den där snygga, välanvända looken.

Skapa en romantisk hjärtformad nyckelring till din bättre hälft som en present på Alla hjärtans dag eller er årsdag. Lägg till ett gulligt meddelande eller ett viktigt datum på andra sidan som en påminnelse om era fina minnen tillsammans.

Om du har en vän som nyss blivit mamma eller pappa, så är en personlig nyckelring med barnet på ena sidan och dess initialer eller namn på den andra en utmärkt presentidé. När hen kommer tillbaka till jobbet efter föräldraledigheten så kommer hen alltid ha sin lilla ängel vid sin sida.

Det finns så många designidéer för dessa dubbelsidiga nyckelringar med foto. Lägg lite tid på att leka runt med foton, former och designer för att hitta något som verkligen är perfekt.

Trendar just nu: