Tillbaka till hemsidan
Trätavla med foto

Trätavla med foto

Fototryck på trä Made in the UKMade in the UK

från 362,00 kr

Vi har utvecklat en tryckmetod som gör det möjligt för oss att trycka din design på högkvalitativt björkträ. Gör en fin trätavla med eget fototr...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personlig trätavla 

 • Storlekar: A7, A6, A5 / olika format 
 • Välj mellan fyrkant, porträtt eller liggande
 • Fototryck på trä av hög kvalitet 
 • Charmigt rustikt utseende 
 • Liten storlek som passar skrivbord
 • 2,4 cm tjockt massivt trä

Gör en personlig fototavla online

Föreviga dina favoritfoton på trä med hjälp av Bags of Love. Vi tar ditt foto och trycker det på högkvalitativ björkträ. Den vita färgen i ditt foto ersätts med transparens som låter träets naturliga charm lysa igenom. Här hos Bags of Love älskar vi fotocanvas. De utgör en underbar personlig present till nära och kära eller ger ditt hem en unik touch. Med vår personliga trätavla ville vi ge våra kunder ett nytt sätt att visa upp sina foton på. Att trycka på trä ger dina foton en unik och rustik känsla med en 3D-effekt när det hänger på väggen. Dina foton kommer till liv på trä från hållbara skogar med fantastiska färgtryck och en unik känsla. 

Fototryck på trä - ett nytt sätt att visa upp dina bilder 

Din bild trycks utan vitt bläck, så ljusa eller vita ytor kommer låta träets naturliga färg skina igenom. Om du väljer att trycka ett svartvitt foto, så kommer ditt tryck få en underbar, varm sepiafärg. Det naturliga råmaterialet gör varje trätavla lika unik som ett fingeravtryck med sina årsringar och mönster. Vi kan inte erbjuda särskilda delar av trä till våra kunder, men vi försöker att alltid välja ett stycke som passar ditt foto. Vårt bläck är inte heltäckande så träet kommer att skina igenom trycket vilket bidrar till en härlig rustik känsla. Bästa resultat uppnås med ljusa bilder med himmel och inga smådetaljer. Större ytor med mörk färg gör sig inte alltid bra i tryck.   

Vi använder oss av den senaste tryckmetoden vilket ger ett långvarigt tryck i träet. Vid behov kan du damma av din trätavla med en våt trasa. Vi rekommenderar att du placerar din personliga trätavla bortom direkt solsken för att garantera att trycket håller sig snyggt. Ett 10 mm hål borras i baksidan av din fototavla för upphängning. Skruv medföljer för upphängning. Trätavlan är ganska tung så kontrollera att skruven sitter ordentligt. 

Storlekar - 5 trätavlor liggande, porträtt och fyrkant 2.4 cm djup 

 • A7 format 10,5 x 7,4 x 2,4 cm stående block, 160 gram
 • A6 format 14,85 x 10,5 x 2,4 cm stående block, 560 gram
 • Liten kvadrat 10,5 x 10,5 x 2,4 cm stående block
 • A5 format 21 x 14,85 x 2,4 cm stående block, 1520 gram
 • Stor kvadrat 30 x 30 cm med upphängningssystem

Foto på trä - personlig inredning på nätet 

Hos Bags of Love brinner vi för att trycka dina foton på våra personliga fotoprodukter. Vi har utökat vårt sortiment av produkter ännu mer och nu kan du även skapa vackra fototavlor av trä hos oss. Våra trätavlor är eleganta, unika och bäst av allt, designade utav dig. Testa vårt roliga onlineverktyg och skapa en trätavla med dina favoritfoton till dig själv eller som en personlig present. Gör något roligt med dina foton och låt dem inte bara ligga på hårddisken där de glöms bort. Visa upp dina bästa foton med våra nya trätavlor. All tillverkning sker i vår egen fabrik. Ditt foto trycks på noga utvalt trä från hållbara skogar. 

Träbröllop - roliga presentidéer 

Om er 5:e bröllopsdag börjar närma sig, är det dags för träbröllop. Har du svårt att komma på en unik och personlig bröllopspresent till din älskade? Den traditionella presenten för den 5:e bröllopsdagen är trä, så vår personliga trätavla är helt perfekt! Tryck ditt foto på trä för en unik och garanterat uppskattad present till din andra hälft. Om du har många foton och inte riktigt kan välja så kan du enkelt skapa ett fotocollage i vårt onlineverktyg. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett